אני מתכנן להשמיש את המברגה בחזרה.
שמתי לב שבסוללה המקורית של המברגה ישנם שלושה מגעים: פלוס/מינוס מכל צד, ועוד אחד קידמי.
אחרי םירןק הסוללה ראיתי שמחובר משהו למגע הקידמי.
אפשר לדעת מה זה ומה תפקידו, מצורף תמונה,
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
אני מתכנן להשמיש את המברגה בחזרה.
שמתי לב שבסוללה המקורית של המברגה ישנם שלושה מגעים: פלוס/מינוס מכל צד, ועוד אחד קידמי.
אחרי םירןק הסוללה ראיתי שמחובר משהו למגע הקידמי.
אפשר לדעת מה זה ומה תפקידו, מצורף תמונה,
EFLY בפייסבוק....
אני גם בדיוק רוצה להסב את המברגה שלי לליפו.
איך חשבת לפתור את עניין הקאטאוף?
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
נראה כמו סוג של קבל.
אני מקווה שאתה לא מתכוון להטעין את הסוללה הזאת עם המטען המקורי של המברגה
Sent from my SM-N900
=============================
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
הסוללה הזאת כבר מזמן מפורקת.
לעניין הקאט-אוף חשבתי להשתמש בזה http://www.hobbyking.com/mobile/view...parentcat=1230
EFLY בפייסבוק....
הבעיה שכל הזמזמים האלה צורכים מתח, אז להשאיר אותם כל הזמן מחוברים לא כדאי, אבל אז עלולים לשכוח לחבר.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
מה שאתה רואה זהו מנתק טרמי לטעינת הסוללה
אתה יכול בשקט לנתק
רק בשמחות
=============================
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV