1. Losi 8ight 2.0 e
מכונית מקצועית שלדעתי הכי טובה בקטגוריה, מערכת בראשלץ גם כן הכי טובה בקטגוריה tekkin rx 8. עם מנוע ארוך ( טראגי) 2000 kv המערכת הכי טובה דאז, היום הכי טובה זאת המחליפה שלה.
סרוו היגוי של סאבוקס
אין "שיפורים" ולא צריך שיפורים, רכב בנוי מקיט ולא מדגם הrtr ולכן ברמה גבוהה יותר.
עם הרכב חופה יפייפיה שהוזמנה מאיבאי במחיר יקר.
2. קיט של losi 8ight t שצריך ניקיון וסידור וכניראה החלפת מייסבים וטיפול שמנים, ימכר עם קיט הסבה חשמלי או עם תושבת מנוע ופלטת רדיו לניטרו, גם כן מגיע עם חופה.
3. Losi mini lst מגיעה עם בקר בראשלץ.
יש צורך בהחלפת מנוע ובהחלפת שוק טאוור קדמי, אפשר גם לסדר לקונה מערכת שלט פשוטה על חשבון הבית.
4. Futaba 3pk מערכת שלט ישנה אך מצויינת לכל הדעות עם מודול fast ומקלט אחד או שניים ( אני בצבא ולכן לא יכול
לבדוק כרגע)
5. מזוודת טעינה הכוללת ספק כוח ומטען 300w לשני סוללות במקביל.

אני עדיין לא מגובש לגבי מחירים אבל קיט הטראגי והמיני ימכרו במחירים פשוט זולים לבוא ולקחת.
מערכת השלט מצויינת והבאגי במצב נסיעה ולכן ימכרו במחירים שפויים אך גם כן זולים לשוק ( שאני לא בקיא בו כרגע כאמור)
הזדמנות טובה למתקדמים בתחום שבא להם לקנות מכונית מצויינת ומערכת שלט מצויינת גם כן.

אני יעשה מחיר למי שיקח את המכונית ומערכת השלט יחד והכי חשוב-
** הייתי בתחום שנים רבות ולכן- יש לי כמות לא מבוטלת של כל- חלק וחלק במכונית!!** גם לטראגי וגם לבאגי ולכן מי שיקנה במחיר טוב את החבילה יקבל את כל החלקים (3-4 ברגיות ומזוודות של חלקים!!!)
אני מדבר על סטים שלמים של ציריות בולמים ודיפרנציאלים ועוד ועוד**

אני חושב שזאת ההצעה המושלמת למתחיל ולמתקדם ל1/8 חשמל, מי שמכיר אותי ממסלול גלילות שנהרס לפני כשנתיים מכיר את הציוד ויודע על כמה חלפים מדובר.

בנוסף אני מציע לקונה תמיכה מלאה לכל דבר טכני ומקצועי שיצתרך גם לאחר הקניה פשוט כי אני עדיין אוהב את התחום הזה בלב שלי פשוט אין לי זמן לעסוק בו- אני חושב שזה דבר מאוד חשוב ממוכר.

קידומת סלקום 8895554, עדיפות להודעות או וואץאפ כי אני רוב היום בישיבות ודיונים, זמין רוב שעות היממה, דן סעדה.