=============================
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
הי רותם, יש לי.
דבר איתי, אלחים לך בכיף.
אל תחבר מתח למשדר!! הוא ישרף ללא חיבור האנטנה.
איתי 0506-522885.
.Itay.
תיקנתי כזה בעבר, השאלה אם תלשו הפדים ויש לאיפה להלחים ? גם אם כן אפשר לעשות מעקפים בחוטים, עשיתי את זה
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
יש לי את אותה הבעיה, איך עושים מעקפים עם חוטים?לאן מלחימים אותם?
תודה איתי - אתקשר בערב,
הפדים ככל הנראה נתלשו,
אז אם כבר עושים מעקפים או למעשה מלחימים חוטים לא כדאי לשים את הקונקטור בצורה גמישה (מחובר רק על ידי החוטים ולא מקובע לכרטיס עצמו) שלא ישבר שוב?
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
השאלה אם ניתן לקבע שהאנטנה לא תזוז , זה יקרע את החוטים ויגרום לוידאו גרוע מהרעידות. אני פשוט בניתי יציגת אפוקסי עגולה מבביב לקונרטור, אפשר לעשות את זה מראש ולהימנע מהתלישה
Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
יציקת אפוקסי מאפשרת לפרק את האנטנה או שהיא מקובעת לגמרי?
אפשר לקנות מאריך ואז להימנע מתלישה בצורה אחרת
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...ompatible.html
FUTABA 9CAP