שלום לכולם.
יש ברשותי F450
עובד יפה מאוד דיי מבסוט ממנו אבל חסר לי בעיקר את הצילום.
אני מעוניין לקנות מערכת לצפייה ישירה וזקוק לעזרתכם בעניין, יש לי שלט של טוריניגי 9X הטווח היום של הרחפן אני משער הוא גג קילומטר טיסה אולי פחות, אני רוצה על זה לחבר כמובן מצלמה משדר מקלט כל מה שצריך בעצם בשביל לבנות משהו טוב.
אציין שיש ברשותי מצלמת CAM SPORTS שזה אותו דבר כמו SJ ככה שבמידה ואפשר להשתמש בה אז אולי זה יוריד מעט מההוצאות.
אני זקוק לגימבל טוב יש לי כרגע הכנה לגופרו ולמצלמה שלי אבל משהו מאוד פשוט ונחמד אבל אם כבר הולכים למערכת לצפייה אז עדיף שיהיה ניתן להזיז ולכוון את המצלמה.
אני יחסית לא הרבה זמן בתחום, בטח שלא יודע מה כדאי לקנות מה עדיף ומה טוב .. אשמח לקבל ממכם הצעות מה להזמין מאיזה אתרים, אם יש כאן אנשים שמוכרים ציוד אולי גם זה יכול להיות טוב.
אני מעוניין לעלות לגובה לצלם קצת סטילס קצת וידאו, אם ניתן להוריד את זה למחשב או לטלפון כמובן זה ה+ שאני מחפש.
אשמח גם להמלצה על OSD מאחר ויש על הרחפן נאזה לייט ששודרגה לגירסא 2..
מחפש בגדול מערכת מלאה שכוללת מסך שניתן להלביש על השלט, אם ניתן איכשהו להגדיל את טווח השלט גם אשמח לשמוע..
אם יש לכם שאלות שאוכל לכוון אותכם טוב יותר על מנת שתוכלו לעזור לי בצורה טובה יותר, אני אשמח.
מבחינה תקציבית, אין לי משהו בראש לא יודע מה ההשקעה שכרוכה בעניין לכן אשמח לקבל הצעות לדברים טובים כמובן לא אתפשר על איכות.
אם אזכר בעוד דברים שרציתי לרשום אותם ארשום בשלב מאוחר יותר, תודה רבה.
אגב אם למישהו יש רעיון איך ניתן לארגן מזוודה יעודית כלשהי ל450 או תיק או משהו שיכול להתאים אשמח לשמוע על כך.