דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר הראשית אשר בקרית אונו בתאריך 16/12/2015 ויועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם.
למה הפריט מחכה קילומטר כבר ארבעה ימים?
*** יש תשובה...
חלוקת הדואר גם לתאי דואר מתבצעת רק פעמיים בשבוע אז לך דבר ללמפה
דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר הראשית אשר בקרית אונו בתאריך 16/12/2015 ויועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם.
למה הפריט מחכה קילומטר כבר ארבעה ימים?
*** יש תשובה...
חלוקת הדואר גם לתאי דואר מתבצעת רק פעמיים בשבוע אז לך דבר ללמפה
אני מחכה לחבילה מהרצליה לתל אביב כבר 30 יום.
אוטוטו היא אצלך
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
=============================
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
לי נאמר שהדוור באזורי לא קורא אנגלית...
הוא מחכה שפעם בשבוע יגיע מתרגם וזו הסיבה לעיכוב בדואר שלי
רן ענבר
לא רוצה לבאס אף אחד אבל אתמול חבר קיבל הזמנה לחתונה של אחותי שנשלחה מהצפון למרכז ... אחותי התחתנה בתחילת יוני ....
Liav (22-12-2015)
=============================
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
לצערי, לא צוחק בכלל.
זה היה לפני שנה בערך...אבל הדואר לא השתפר מאז אז אני לא יודע אם זה אותו דוור או שסתם הדואר איטי...
רן ענבר
Liav (22-12-2015)
בניגוד לאחרים, אני דווקא מרגיש שיפור או לפחות רצון לשפר את המערכת.
ב"ה לסניף שלנו הגיעה מערכת תורים ממוחשבת (עד היום לא היה) בנוסף אפשרות להזמין מקום דרך האפליקציה.
הסניף הרחיב את השעות שלו כמו שהבטיחו, אפשר להגיע בימים מסוימים עד 20:00 !
נכון, לחבילות לוקח זמן להגיע. ונכון יש עיכובים לא ברורים
אבל חבר'ה - תראו גם את החצי השני
הם משפרים (לאט). לפי דעתי עדיף מכלום, רק צריך סבלנות...
ועדיף בכל תחום, לא רק עם הדואר :-)
בהצלחה לכולנו![]()
רן ענבר (22-12-2015)