תמונות מהיום עם המוטורולה![]()
תמונות מהיום עם המוטורולה![]()
נערך לאחרונה על ידי MDreamer; 15-05-2009 בשעה 20:56:03.
נחמד לראות את פקק המכוניות שלמטה יחד עם כל דודי השמש על הגגות....
נו..בקצב הזה עוד תתפוס את השכנה שלך "משתזפת" על הגג..
GUY
שמע איכות התמונות טובה , אבל אני לא מבין ולעולם לא אבין את אלה שמרשים לעצמם להטיס מעל בתים כבישים עמודי חשמל וכיוצ"ב ולהתגאות ע"כ בפורום!
אתה עושה דבר אסור!!!
מה יקרה אילו תאבד רדיו\שליטה תו"כ טיסה?!?
.Itay.
מושיקו,
מה שאני כותב מופנה לכולם וממש לא אלייך באופן אישי - אני פשוט מנצל את ה"במה".
הוויכח הזה נימשך כאן בלי סוף. מי שיחשוב לרגע בצורה הפוכה אולי יראה נקודות אחרות:
יש לי חבר שאיבד טיסן במהלך הטסת FPV. הסיבה לא ברורה.. לא ידוע אם מישהו שיבש לו את התדרים, היתה תקלה או .. ??
שורה תחתונה באמצע הטיסה הטיסן צלצל למטה ונעלם באיזו חצר.
התחלתי לחשוב מה צריך כדי לאבטח טיסה כזאת. ז"א משהו שיהיה מסוגל לשרוד תקלה טכנית כזו או אחרת ולתת למטיס "לצאת מזה בכבוד"
אז ככה:
מערכת רדיו כפולה (2.4 ולצידה 72)
חלוקה של מאזנות והגאים ושימוש בשני סרוואים על כל הגה (לא קל .. אבל אפשרי)
הנעה כפולה (מנוע חזית ועוד אחד כ- Pusher כמו ביאיזי סטאר)
שתי סוללת, שני בקרים
עכשיו .. אם לא יהיה איזשהו שבר מכני יש סיכוי שכשתהיה בעיה המטיס יוכל לעבור למערכת השניה ולהמשיך לשלוט בכל העסק (ועדיין לא תמיד זה יהיה אפשרי)
תחשבו כמה דברים יכולים להוציא את הכלים האלה משליטה:
מקלט שנדפק (קרה לי ולא רק שהוא הפסיק להגיב אלא שהוא התחיל להשתולל על אחד הערוצים של ההגאים)
סרוו שמת / נשבר (יש "תקרית" כזו שמעיין הביא לפני כמה ימים)
סוללות שהתנתקו פתאום
מנועים שנשברו ..
שלטים שאיבדו תווך
לא חסר.
בכל תקלה כזאת אנחנו יכולים למצוא את עצמינו אחראים למשקולת רצחנית שנופלת מהשמיים.
תארו לעצמכם שהיא פוגעת במישהו או מרסקת חלון של רכב נוסע ...
יש לזה פוטנציאל טוב לפצוע קשה / הרוג או תאונת שרשרת ..
עכשיו תעצרו רגע , תדמיינו את הסיטואציה ותזכרו שזה הכלי שלכם... (כן כן .. עכשיו)
לא שווה את זה - עם כל היופי שבתמונות
(והן מהממות אני מודה..)
גיל...אתה צודק..
תמיד הכל יכול לקרות.
אך......במידה ואתה מטיס לא צעיר..שבודק היטב את הציוד לפני טיסה.
לא "משתולל " באויר ולא מטיס 740 מטר ממך...
הסיכוי האמיתי ..שיקרה לך משהו ..הוא אותו סיכוי שתלך על המדרכה..ונהג שיכור שחזר מבילוי יעלה עליך ויהרוג אותך.
(הכל בסיכוי שאיבדת שליטה וגרמת ישירות לנזק פיזי של אדם) אני לא מדבר על התרסקות על גג\ בניין \, עץ\ חלון בחדר ריק\ וכו" ללא נזק פיזי לאדם.
נו..לא תלך לטייל על מדרכות אף פעם בחיים??!
כמה אפשר בחיים לצלם עצים \ שדות \ פרחים וכבישים שוממים. ..
אדם המטיס באיזורים מיושבים .....לא יפסיק לבצע זאת בגלל איסור של פורום זה!!**
החשיפה ב RCG היא פי כמה וכמה גדולה יותר ..ושם אפשר!!
לא מטיסים באיזורים אלו בגלל "שכולם יראו בפורום EFLY"
שבת שלום
איני רוצה לפתוח חילופי מהלומות בפורום זה. בכלל לא! כך שאני אישית לא אתיחס לנושא יותר..
את הצילומים שלי ..מי שממש רוצה לראות.....רואה..!! והכל!!
גיא
נערך לאחרונה על ידי guyrud; 15-05-2009 בשעה 16:55:13.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
יש גבול להגיון ולשכל הישר?
אם כבר מסכנים חיי אדם אז שווה לעשות זאת בשביל צילום רציני ולא פלאפון שמודבק באיזולירבנד ושני מקלות כביסה.
כמו כן אם היה קורה משהו אני לא חושב שהביטוח של הפלאפון היה מכסה "תאונה אווירית" כזו (לך תסביר פלאפון מפורק לפרודות)
צריך להטיס רק באיזורים לא מיושבים רצוי באזור הדרום ששם לא מיושב למרות שכבר 61 שנה מנסים.
לחלופין אני לא ממש מבין למה אנשים לא מתקינים מצנח אינרטי בכלי הטייס שלהם ואז ניתן לטוס מעל כל אזור שרק רוצים.
יש בעיה מפעילים את המצנח, אובדן קשר המצנח מופעל וכו'
והכי חשוב להלחם בתרבות השופוני ובמעשי האהבלות??
עיריות מסוימות בארץ (מודיעין, למשל) היו, עד לפני כחצי שנה, שולחות את הפקחים, כל אימת שמישהו היה מדווח על טיסן המרחף לתומו מעל עירם...
היום הם כבר שואלים את המדווח אם מדובר על משהו עם מנוע רועש (יעני; עם מנוע דלק)...
אם מדובר בטיסן חשמלי קל, הם פשוט לא מתייחסים עוד ולא יטרחו לבוא, שכן גם אם המטיס יאבד את השליטה והטיסן יתרסק; לא ייגרם זנק מהותי, אפילו בפגיעה ישירה.
אולי אין בבחינת העניין היתר ישיר להטסת טיסנים מעל בתים ואנשים, אבל הם בהחלט שמו את הדברים בפרופורציה...
טיסן חשמלי איטי, במשקל כולל של כ-300 גרם, כולל המצלמה, שמטיסו איבד את השליטה בו; לא יכול לגרום אפילו למאית האחוז מהנזק, שעלול לגרום אולטרא-לייט, במשקל טיסה של כ-450 ק"ג וטס מהר יותר, המתרסק לתוך בית... ועם עוד שני נוסעים...
את גיא אני מכיר היטב, מאז 1976... 'חמור הקופץ בראש' אינה הגדרה המשקפת את התנהגותו, או את תרבותו. הוא לא יעלה עם טיסן, אם קיים סיכון ממשי כלשהו.
מר צאלון היקר, אינך מותיר לי כל ברירה אלא להזמין אותך לתחוב אצבע (אחרי זה נמשיך עם האיבר שמשמש לך כמטריה מעל הגוף) לפרופ של טיסן ה300 גרם שלי (אהיה רחמן ואביא את זה שמסתובב רק ב8000 סל"ד)
ואם לא היית מכיר את גיא, מה היית כותב? - סלח לי אך אני נאלץ לסווג את דבריך במסגרת האהבלות הכללית בנושא.
כמשקל נגד אשאל אותך מה בוודאי אומרים "חברים" כמוך של אותו עובד סוציאלי מקרית גת, המטפל בילדים עזובים, על המקרה שלו עצמו עם ביתו שהושארה במכונית....
סבי עליו השלום תמיד טען ש"גם מטאטא יורה פעם אחת בשנה" וזה יכול לקרות לאדם המשתקף מולך במראה.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
מושיקו,
מחקתי לך את התמונות. בשרשור הקודם קיבלת אזהרה.
בפעם הבאה אני משעה אותך לחודש אם יהיו תמונת על ערים.
אסור להטיס מעל ריכוז אכלוסין לא משנה מה, ועוד להעלות תמונות של זה בפורום?
גיא, אם בגללי אנשים לא נחשפים להטסות המסוכנות שלך ומקבלים דוגמה שלילית עשיתי את שלי, האיסור הוא של פורום EFLY ולא שלי כאם של המדינה שבה אתה חי.
בוגל, אם זה אגו המצב היה טוב, פה אין לי מושג איך להגיד את זה.. אולי ההגדרה טובה לזה תהיה אחרי שלבן אדם יהיה זמן לחשוב לבד.. הרבה זמן. עדיף מאחורי מוטות ברזל.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אז עכשיו הבנת למה קיטבג התכוון.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אני מצר על כך אם נפגעת ולא הבנתי את ההודעה שלי בשרשור הקודם שלך.
כל כוונתי היא למנוע מצב שבו יסגרו לכולנו את הבאסטה בגלל חוסר אחריות של מטיס אחד.
MDreamer
זו הדרך ! תחזיק את הפורום קצר ולא יהיו לך בעיות.
אהבתי את הרוח ההרפתקנית שלך
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
— Mario Andretti
אני לא מבין את הויכוח... רוב הפורום בדעה ברורה לגבי נהלים לטיסות FPV , מושיקו צאלון וגיא אם זה לא טוב לכם אז תלכו בעקבות גיא ל RCG הוא ניזון מהפידבקים שם לפחות שנה, אנחנו כקבוצה לא מעוניינים לתת במה למעשים חסרי אחריות וזה לא קשור לתחת של דרימר זה קשור לכל העוסקים בענף בארץ.. באמת בנימה חברית , תשחררו אותנו באימש'כם![]()
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1
מוטי אם אתה סובל מהלם קרב אני מציע "שוק תרפי" על בסיס 4 סוללות ליפו 6 תאים מחוברות בטור
ואני גורם לך לשכוח את הדברים הרעים (.... וקצת דברים חיוניים)
אההה...הגעתי מאוחר מדיי...כבר השתנתם על המדורה והלכתם הביתה...דווקא הגעתי עם הרבה תחמושת מאוד ממוקדת לאידיוט אחד...אבל לא נורא, משהו כבר עשה עבודה לתפארת באותו עיניין.
או הזוועה !
הקרבות של 2005~2006 בפרום תפוז היו קשים יותר WW2 .
הרבה חברים נעלמו שם בין שורות הפרום
רק דבר אחד אני מבקש, כאשר אתם כותבים תגובה למישהו
תחשבו כאילו הוא עומד ממול !
אז בזמנו היו הרבה "גיבורי מקלדת" עם שמות בדוים שנלחמו
עד האות האחרונה במקלדת שלהם. (רק שאף אחד לא ידע מי אם)
נערך לאחרונה על ידי motiganot; 16-05-2009 בשעה 15:20:50.
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1