מישהו יכול לתת לי טיפים להנחתה של טיסן אני מפחד מאוד להנחית אותו בגלל זה אני לא הטסטי אותו יש לי שיעור הטסה ביום שיש אבל אני צריך טיפים להנחתה שלו יש לי בננה אם מגלש אחורי לא גלגל!!!!
מישהו יכול לתת לי טיפים להנחתה של טיסן אני מפחד מאוד להנחית אותו בגלל זה אני לא הטסטי אותו יש לי שיעור הטסה ביום שיש אבל אני צריך טיפים להנחתה שלו יש לי בננה אם מגלש אחורי לא גלגל!!!!
טיפ ממש ממש טוב:
כשנכה המנוע אתה צריך לצבור מהירות, ז"א לא למשוך אפ ולתת לטיסן לדאות.
מתי שהטיסן ממש מטר מהקרקע אתה מושך לפי הצורך.
קובי, אל תהיה קצר רוח.
הטסה לא לומדים בהתכתבות. קל וחומר, נחיתות. להטיס אתה כבר יודע ?
תגיע למנחת שומרת בשבת בבוקר. אני מבטיח לך שאחר כך הכל יהיה לך הרבה יותר ברור.
![]()
צריך להיות טיסנאי מתקדם על מנת להבין ולפעול לפי הוראותיך
ולגופו של ענין, אינך צריך לצבור מהירות. אתה צריך לשמור על מהירות טיסה רגילה ולאפשר לטיסן לגלוש (הוא לא דואה !) בנחת ולכוונו תוך כדי אל עבר המסלול. עושים זאת ע"י הורדת האף בזוית רדודה כלפי מטה. הנחיתה מתבצעת כרגיל, בדיוק כמו עם מנוע. הצפה מגובה כמה עשרות ס"מ ושקיעה מבוקרת עד נגיעה.
אהה.... אני מבין שזו מחמאה? :]
אבל אתה צודק במה שאתה אומר אני לא הייתי הכי מדוייק, וכן, עדיף לך לחכות לשיעור כי לא לומדים להנחית מהמקלדת.
שעות הפעילות הרגילות הן בדרך כלל בין 7:30 עד 10:30 בשבתות בבוקר. לעיתים מעט יותר מאוחר.
טוב אני השתדל להיות שם אני יכול את המספר פלפאון שלך כי אני לא יודע איך ממש ?
הי קובי,
מעבר לעובדה שבאמת לא לומדים להטיס בהתכתבות (בדוק איך זה נגמר אצל כוורת), בטח לא לומדים ככה איך להנחית.
בכל זאת, כששאלתי שאלה בנושא קבלתי שיעור מדהים במתנה מ-ליאור בר עמי שאח"כ העביר אותו לפורום התאוריה.
אני מציע לך בחום להציץ שם וללמוד :-)
שווה !!!
בהצלחה - גיל
http://efly.co.il/forums/showthread.php?t=8756
השמיים אינם הגבול .. חשבון הבנק - כן
איך מענים אותו לא הצלחתי?
בבקשה
כמו שצויין אין תחליף להדרכה נכונה בשטח,
אך אני סבור שהכנה קרקעית נאותה מקלה על התהליך ומקפיצה בכמה רמות את השיעור...
בלינק שקיבלת יש מאמר שכתבתי על "מבנה הקפה", עבור עליו ושנן אותו, אמנם הוא לא יחליף את האימון בשטח אך הוא יהפוך לך את הדברים למעט יותר קלים והרבה הרבה יותר מובנים.
בהצלחה!
ליאור
נערך לאחרונה על ידי lior_bar_ami; 09-06-2009 בשעה 14:59:35.
צודק לגמרי - לא ראיתי שמדובר בבננה, אך יחד עם זאת עקרונות הנחיתה הם זהים.
בהנחה שאתה שולט במבנה ההקפה, ואתה יודע +/- מתי הדלק יגמר והמנוע יכבה, אתה יכול להכנס למבנה הקפה מסודר לקראת הזמן המיועד וכך להשאר במקום מוכר - בו תוכל לחזור לנחיתה בטוחה בכל שלב בו יכבה המנוע.
השלבים של שבירת הגלישה והנגיעה גם הם נכונים ותקפים גם לטיסן שגולש על הריצפה ולא נוסע באמצעות כני נסע וגלגלים.
כולכם צודקים
רק מהדבר החשוב ביותר אתם מתעלמים - הבחור טרם הטיס טיסן בחייו. הייתי ממליץ ללמד אותו בשלב ראשון להחזיק טיסן באויר ורק אחר כך איך לגשת לנחיתה.
נכון שהוא שאל על נחיתה, אבל צריך לקרוא גם בין השורות.
![]()
תסובב את הסיכה ניראה לי 3 סיבובים ככה ותסובב את הפרופלו עם מברג נגד השעון(בהנחה שהטיסן נמצה לפניך ) ותשחרר אהה והדבר הכי חשוב צריך פלאג כמו אטב כזה http://www.citysound.co.il/ProductIn...dId=412&catId=
ולנושה אתה לא יכול ללמוד בהתכתבות אבל אני יכול לומר לך שקושר הדאיה של הטיסן הזה הוא ממש מעולה כך שיש לך יחסית לטיסנים אחרים הרבה זמן עד שהו נוגע באדמה