חנות למסקום בניויורק מי מכיר
אלון
חנות למסקום בניויורק מי מכיר
אלון
לא בשיל לתקוף או משהו אבל שמתי לב שהמון אנשים שטסים לחו"ל מחפשים שם חנויות טיסנים עכשיו באמת אבל באמת שאני לא מבין מה הטעם הרי יש לכם את החנות של הסיני ושל היפני ששתיהן חנויות זולות ואמינות עם מחירי משלוח מגוחכים אז למה לחפש חנויות שם כשההבדל בינם לבין החנויות מחו"ל אינו כזה גבוה ספק אם יש בכלל הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליו זה שלט אבל יש בעיה של אחריות
בקצרה אשמח אם מישהו יפקח את עיניי
פותח השרשור אנא אל תיקח זאת אישית פשוט רציתי להבין משהו תודה וסליחה על ההתפרצות![]()
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
אז בוא אסביר לך בקצרה איך אני רואה את העניין, כחלק מחווית הביקור בחו"ל הוא מסע הקניות
והבילויים!!! וכמו שאתה הולך ומבזבז כסף על בגדים שעונים ומתנות למיניהם ( ואפילו בדיוטי פרי
למרות שהיום שהפרשי המחירים כבר לא כל כך גדול) בחו"ל ואפילו בביקור קצר באילת- ושאף אחד
לא יספר שלא עשה קניות באילת, ככה הבנאדם רוצה לנחות בארץ האפשרויות ולבזבז את כספו וזמנו
כחלק מבילויי ענק, ובמיוחד כשמדובר בתחביב שהוא כככללל כככךךך אאאוווהההבבבבב !!!!!!!! עכשיו אתה מבין?? וחוץ מזה בעוד אני כותב לך תשובה אני מנסה
להבין את ההתפרצות שלך( למרות שהתנצלת) זה הכיף של הבנאדם , תחשוב על זה -תהיה בארה"ב, מה לא תכנס לאיזה חנות לפנק את עצמך באיזה מוצר חדש ?
צחי
אה שכחתי, לפותח השירשור-אלון אח שלי ,לא מכיר אותך אבל מאחל לך אחלה נסיעה ,תחרוש את ניו יורק ותמצא כמה שיותר חנויות! אני אישית לא מכיר שם חנויות- בהצלחה.
צחי
לא רציתי להרגיז אף אחד
תודה רבה רבה לך עכשיו הבנתי את הסיבה אכן אני מסכים לקנות בחו"ל זה יותר כיף![]()
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.