טירקס 250- כמה שאלות של סט אפ ועוד
שלום לכל חברי הפורום, כמעט כל האנשים שאני דיברתי איתם בפורום הזה היה להם יותר ממסוק אחד והרבה פעמים שני מסוקים זהים, בהתחלה הדבר היה תמוה בעיני, אבל לאור התסכול מההתרסקות האחרונה ובכלל מהעובדה שצריך לחכות כמעט אחרי כל התרסקות, אני מבין בדיוק מה הסיבה והחלטתי שגם אני רוצה כך, אבל לא רציתי לקנות עוד קופטר איקס 450, ולכן אני שוקל ברצינות להזמין לעצמי טירקס 250 (והטירקס המקורי של אליין ולא כל מיני חיקויים צולעים) אז שאלה לי אליכם, האם הסט אפ הבא יטוס יפה על ה-250
אני מתכוון לקנות את ה- combo kit כלאמר בקר מנוע ושלושה סרוואים DS410 לראש, ולקנות ג'ירו לוגיטק 2100 יחד עם הסרוו שלו, מקלט יהיה AR6100E של ספקטרום, אני מניח שהוא יתאים יותר טוב מה-6100? פשוט יש לי 6100E בבית ללא שימוש
האם הסוללה 800MAH 20C של טורנג'י תספיק מבחינת ביצועים? והאם היא תתאים מתחת לחופה?
הבנתי שהבקר המקורי שבא עם הטירקס יש לו קונקטור JST , האם מומלץ להחליף לקונקטור DEANS?
מהפורומים בחו"ל ראיתי שלטירקס 250 יש בעיות TAIL WAG האם מישהו חווה את הבעיות האלה בארץ?, והאם אותו מישהו הצליח לפתור אותן? אם כן איך?
איזה חלקים ב-250 בדרך כלל הולכים בהתרסקויות?
אני רצה להפוך את הטירקס 250 למכונת 3D, לא למסוק לטיסה רגועה בכלל, האם כדאי להחליף להבים ראשיים ללהבי קארבון?
ושאלה אחת אחרונה
חברה עכשיו מהלב
, איך הטירקס 250? יציב? כיפי? מדויק? שווה את הכסף?
תודה מראש לכל מי שיענה לי
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz