חברים... זהו מתתי והגעתי לגן עדן. אני מאחל לכל טיסנאי לעבור את מה שעברתי. אני לא צוחק אני חושב שהסוף שבוע הכי טוב של הטיול שהיה לי אם לא של החיים.
מכירים את זה שאתה מסתובב עם הדאון שלך בחיפוש אחר דרך להגיע לאיזה גבעה שראית בדרך מהאוטובוס שלך בדרום אמריקה באמצע עיירה פצפונת של 30000 איש ליד הרי האנדים ואז עוצר לידך רכב ישן בצד השני של הכביש ואיזה נהג שיכור שמריח מיין ובנזין צועק עליך בספרדית שאתה חייב ללכת לאיזה בית ונותן לך כתובת.. מכיר את זה אתה מגיע לשם עם הדאון בפרצוף מוזר ומקבלים אותך כמו בן בית, אתה פוגש טיסנאים ארגנטינאים, מבלה איתם סוף שבוע מדהים של הרבה הטסות של צוקים, רגילות צחוקים לא מהעולם הזה, באמת הם בסטנדרטים שלי מבחינת אלכוהול ושטויות.. כמו ילדים ואהה כן.. והמון בשר ויין... ראיתי את הגירסה שלהן להטסות לילה - שזה אומר להטיס שיכורים לגמרי מול פרוז'קטור תוך כדי קרבות.
אז זה מה שעברתי איתם. איציק קבל את הגירסה הקרניבורית (באמת) שלך!
אין לי מילים לתאר! רק תמונות!
אהה כן.. יש לי גם סרטון של ההטסה הכי מטורפת שיכולה להיות בפטגוניה על צוק מעל מפל מול הרים מושלגים עם הרבה צעקות וקללות בספרדית. יש גם סרטון לילה של הקרבות שלהם כשכולנו שיכורים. את הסרטון אני צריך לערוך והלעלות. הדמיון עולה על כל מציאות!
![]()