רציתי לשתף אותכם בפלטפורמה חדשה שבניתי:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...idProduct=7895
שימו לב למחיר יוצא קצת יותר מ-400 שקל כולל משלוח אם יש לכם מזל במכס כי החבילה שמגיעה היא פשוט ענקית!
הקיט כולל הכל חוץ ממקלט, זמן ההרכבה לוקח לא יותר מחצי שעה, הכל בא מורכב נשאר לחבר את המייצבים עם בורג ולחבר מקלט!
זה שהגוף בא מודבק זה קצת חסרון בשבילנו (העברות חוטים בתוך הגוף) אבל אפשר להסתדר גם ככה.
הסרבוים מגיעים מודבקים בתוך החופה מומלץ להעביר אותם אחורה ליד המייצבים זה מפנה ה-מ-ו-ן מקום. מבחינת גודל החופה היא טיפה יותר גדולה משל האיזיסטאר לצורך השוואה.
בהתחלה הייתי מאוד סקפטי לגבי יכולות הטיסה של הסיני הזה אבל מהר מאוד שינתי את דעתי לאחר הטיסה הראשונה.
טיסה ראשונה כמובן שביצעתי ללא ציוד FPV והייתה מאוד מוצלחת ממש אין לי נסיון בדאונים והצלחתי להחזיק אותו יותר מחצי שעה באויר עם מנוע 80 אחוז מהטיסה עם סוללה 2200 ונשארה עוד סוללה.
עכשיו לטסט ב FPV:
הקיט מגיע עם בקר 18 אמפר ומנוע מאוד קטן בהתחלה חששתי שהוא לא יסחב את המשקל הנוסף והחלטתי לקחת את הסיכון.
מרכז כובד מעט קדמי אבל מחליטים לעלות בכל זאת..
עושים את כל הבדיקות הדרושות מגלים שה GPS לא מוצא לווינים - כנראה לא שילמנו את החשבון.
בודק מנוע. אי הבנה בין הטייס לספוטר והספוטר פשוט משחרר אותו בלי שום התראה מוקדמת *** הדאון מטפס כמו פלס בזוית של 30 מעלות.
לאחר כמה איפוסים ובדיקת התנהגות עברתי למשקפים אני מסתכל על מד האמפר ואני אומר לעצמי פאק 4 אמפר ואני שומר גובה ומצליח לטפס מול הרוח! מאוד חסכוני.
נוחת מסתכל על הטיימר ורואה שאני כמעט מגרד את ה-25 דקות. אני מאמין שאפשר להגיע יותר עם הזמן כשאני אלמד את הכלי יותר.
בעתיד כנראה אני אחליף את המנוע למשהו קצת יותר חזק בתצורה הנוכחית הוא מטפס מספיק טוב אבל לא מספיק מהר לטעמי. שלא תבינו לא נכון יש לו מספיק כח לצאת ממצבים מסוכנים.
בקיצור עוד אלטרנטיבה טובה וזולה יותר מהאיזיסטאר החסרון היחיד מול האיזי זה מנוע קדמי.
סרטון מהטיסה בקרוב.
-
![]()