בהמשך לזה, קיבלתי היום את המיני הידרו. חוץ מזה שהצבעים לא תואמים לתמונה (די מהר התרגלתי ואפילו אני שמח שזה קרה) היא נראתה טיפ טופ במבט ראשון. הכל כבר מחובר, תושבת אלומיניום לסרוו, בקר ומנוע מקוררי מים והבקר אטום במעין סיליקון (איפה קונים את הדבק הזה ואיזה סוג זה ? כמו דבק חם אבל יותר רך ולבן), סקווצט לסוללה מודבק, הכל מחובר נכון מבחינת כיון מנוע-בקר. בקיצור, כל העבודה עליה היתה לשים מקלט ולקצוץ את קשית האנטנה לגודל של 2.4GHZ. הבקר ללא רוורס וחבל , אבל זה לא כל כך נחוץ. דרך אגב - אני משיט אותה עם סוללות 2200 מילי 3 תאים.
גם השלט EURGLE הגיע והוא סבבה לחלוטין, אבל זה לסקירה אחרת.
במים ההידרו מגניבה לאללה. כל עוד המצופים (ספונים) במים היא איטית, אבל איך שהיא ממריאה היא טופסת ספיד שחבל על הזמן. בגלל שהיא קטנה היא צריכה מים שקטים מאוד והיום היה די גלי. היא קיפצה יפה אבל יושבת לא רע על המים. היתה התהפכות אחת קרוב לשפה והתפכות רחוקה אבל שלמה כלומר ההירו עשתה סלטה באוויר וחזרה לשוט. איזה מזל ! היה כיף לראות את זה.
מבחינת אטימות - אחרי אטימה מהודקת עם איזולירבנד, נכנסה כמות של 2-3 פקקי מים. לא נורא כל כך, אבל לא נראה לי שזה מהפתח הראשי, יש למישהו רעיון מאיפה ? נראה לי אשקיע אותה באמבטיה ונחפש בועות...
עריכה : גידי הציע רעיון יפה של לזרוק כמה ספוגים בפנים שיספגו את המים ואז לסחוט אותם לשימוש חוזר.
ביום שישי אשתדל לבוא לבקר בירקון, ונראה לי שאפקוד אתכם יותר עכשיו כשיש לי מה להשיט.
גידי גם השיט ונהנה, והוא מקבל את שלו אוטוטו טפו טפו טפו. נקווה ששלו תגיעה בצבע ירוק כדי שיהיה קל להתחרות.
ניתן לתמונות ולסרטון להשלים את ה1000 מילים שלי..
![]()