TreX 500 ESP
Blade MSR
DX7
חבורת ברנר לנצח
ואני מתחנן שתלמד להעלות תמונות לEfly במקום לאתר המזעזע הזה.![]()
אייל שפירא האליל אני נורא מצטער שזה לא לטעמך אבל מזל שאתה לא מנהל את הפורום הזה אחרת כולם כבר היו מחוקים פה אז תפסיק לירות הערות פה לכולם בלי שום קשר אתה לא רוצה אל תראה אתה הבנת אותי !!!!!!!
תתחיל לבלום את התגובות הלא רצויות שלך !!!!
אולי כדאי לעשות פה איזה סינון במשתמשים ולא בגילאים מר מנהל יקר
TreX 500 ESP
Blade MSR
DX7
חבורת ברנר לנצח
גבר, זה באמת מטריד לקבל מליון פרסומות (כרגע 3, אחד על משחק זוועתי, השני על רגיעון והשלישי על טריוויה שגונבת כסף מטמבלים) בעניים ברגע שאתה פותח תמונה. זה היה ממש סביל אם לא היה ניתן להעלות תמונות פה בפורום, אבל כן אפשר, אז בבקשה תיישר קו.
עריכה,
אייל באמת סובלני אם אחרי התגובה שלך הוא עוד נותן לך טיפים לנחות בשלום.
בהצלחה
ושיהיה לכולנו רק טוב
תקשיב אתה ואייל - אני יודע להעלות לאתר דברים ואני לא ילד בן 4
פשוט באתר זה לא נוח ותמיד לא עובד אז אני מעדיף כבר להעלות לאתר חיצוני זה הכל
אבל בטח שאני לא אקבל תגובה מטומטמת כמו שהוא הגיב
יש דרך להגיד כל דבר ואין צורך להרוס פה הודעות הוא רוצה שישלח לי בפרטי אני אעריך זאת יותר במקום כל הזמן לפוצץ פה את ההודעות בשטויות .
ואתה במקום לגבות אותו בזה שהוא שולח קישורים ילדותיים פשוט תגיב למה שפירסמתי ולא לשטויות האלה .
TreX 500 ESP
Blade MSR
DX7
חבורת ברנר לנצח
סליחה חמוד לא התכוונתי לדרוך לך על מקום רגיש
http://www.telepharma.co.il/142-he-p...elepharma.aspx
בכיף מותק
שמת את המדפים על כפתור שלושה מצבים בשלט או on/off כזה?
שמתי אותו על הכפתור של האידל אפ ויש לו 3 מצבים כן.
אני האמת לא מת על זה שזה על האידל כי אני מטיס מסוקים ואני לא רוצה שתהיה פדיחה
אני אצטרך להיות זהיר יותר עכשיו
TreX 500 ESP
Blade MSR
DX7
חבורת ברנר לנצח
אתה ישר תרגיש שהוא מרים את האף אם תפתח מדפים בטיסה מהירה
כשלא מסתדר או לא מתחשק לי להתעסק עם העלאת התמונות לEfly, דווקא הכי נוח להעלות תמונות לPhoto Bucket, ושם לא קופצות מליון פרסומות מסביב...
אבל בלי קשר, מעניין אותי לשמוע איך תתמודד עם המדפים, יש לי מדפים מובנים בססנה וחוץ מבזמן ריצת ההמראה עוד לא יצא לי לפתוח אותם.
ערב טוב חברים
האמת שכבר זמן רב אני נכנס לפורום ומונע מעצמי לשתף בנושאים מחשש לתגובות שרצות כאן בזמן האחרון.
באמת שהעסק הולך ומחריף ונראה כי משחקי הפינג פונג נהיים יותר ויותר בוטים.
חבל כי יש המון דברים (ואנשים) טובים כאן
לגופו של עניין
גם לי יש איזי עם מאזנות שאני שוקל להוסיף לו מדפים (כרגע אני בעיקר משתמש בו על מנת להכניס את בני בן ה6 לתחום...).
אשמח לראות את תוצאות הטסט פלייט (אם תזמין אפילו להגיע בשישי שבת להיות איתך).
בכל אופן בהצלחה
דורון
מהירות לא מביאה לשום מקום אם אתה בדרך הלא נכונה.
איפה אתה מטיס?
טיפ בקשר לתמונות, האתר שלדעתי הכי מהיר ונותן את הכלים הכי נוחים לעבודה עם פורומים (במיוחד vBulletin) זה Imageshack.us , מה גם שזה האתר שהכי פחות חסום במקומות עבודה (Photobucket בדרך חוסמים במקומות עבודה כי יש אפשרות להעלות אלבומים לאתר)
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
איזה כיף שיש אקשן.אגב אני מקווה שהמדפים שלך לא יותר מידיי למטה אחרת זה ישמש אותך למעצורי אויר.
חיים גיל תעשה תרגיל
דרך אגב באמת יש פעמים שהאתר לא מעלה תמונות לכן אני כימעט ולא מעלה כלום .אין לי עצבים.
חיים גיל תעשה תרגיל
טוב אז אחרי ההטסה היום אני חייב לציין זה לא פשוט כמו שחשבתי ובאמת הופתעתי מהUP המטורף שזה נותן ולא השתמשתי בכל התנועה של המדף
בכל מקרה לקח לי קצת זמן להבין איך נוחתים עם זה והייתה גם רוח מה שהקשה עלי אז הנה תמונה מהיום כי האתר הזה לא נותן להעלות יותר.
TreX 500 ESP
Blade MSR
DX7
חבורת ברנר לנצח
הינה עוד קצת הקטנתי אותם עכשיו זה עולה ...
אייל - זה הכל בשבילך ....
TreX 500 ESP
Blade MSR
DX7
חבורת ברנר לנצח
מדליק!
יפה מאד שהחזרת אותו למצב טיסה.
שמח לראות שאתה נהנה ממנו ידידי...
.Itay.