היום נסיון ראשון ל 700
היום נסיון ראשון ל 700
נערך לאחרונה על ידי mosheg; 23-11-2008 בשעה 09:47:11. סיבה: תוספת תמונה
איך לעזזל מעלים לכאן תמונה
בעריכה במצב מתקדם >> ניהול קבצים מצורפים. ואגב אתה בפורום הלא נכון
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
שיהיה בהצלחה!!
שישי + שבת , לא הלך לנו - היו הפרעות , מערכת assan 2.4 שכבר טסה ללא בעיות החליטה על ה 700 לייצר בעיות , המסוק יצר תנועות לא מוסברות (( כמו נעילה / הפרעה )) מובן שהוא קורקע מייד.
מה שחדש במסוק הזה הוא 3X8717 + 611. עברנו שוב על החיווט הוספנו פילטרים וננסה היום. רעיונות ?????
לא הייתי מטיס מסוק 700 עם assan
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
בהחלט מצטרף לנאור.....
תשקיע במקלט השייך לחברת השלט בין אם JR FUאשנש או כל אחד אחר...לא הייתי משחק בשלטים ומקלטים...
במיוחד לא במסוקים
ASSAN זה נחמד ל FUNJET-ים ו PARKFLYERS שעולים פחות מכמה מאות שקלים. לא הייתי משתמש בו ליותר מזה. פחד אלוהים. ועוד עם מסוק מפלצת. תתארגן על JR או FUTABA. אני לא מבין איך הגעת להחלטה שזה דבר טוב להתקין ASSAN על כזה מסוק..
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
קבלתי , תודה - את ה 600 אני מטיס עם ה ASSAN ללא בעיות גם את הרפטור 50 נקי לגמרי
אבל בכל זאת אחליף.
יש גבול אחי...?!
התארגנתה על מסוק על אבל חסכתה במשדר איכותי??????.????????
לא מבין את החסכונות הלא חכמים הללו...
מה גם שיש מערכות מצויינות במחירים מגוחכים...(DX7 או 7C שהם באיזור ה 2000...)
משה לפחות לפני התמונה אני חושב שנפגשנו(זהו בינך) והיה לך סינרגי' שהוא עדיף מאוד על טירקס 700 לא ?
במידה ואתה הוא אותו אדם אז חוץ מזה שאתה נחמד מאוד , שאלה לי אליך למה טירקס ולא סינרגי'?
בהצלחה והנאה מרובה!!
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
שאלה לי אליך- למה לא טירקס?
Futaba 10C 2.4, Mini Titan
Trex 700!!!!
איתי
כי אני נטראלי ואין לי אף אחד מהחתנים המוצלחים האילו ואני חושב בשורה תחתונה שהסינרגי' טוב יותר.
חברה אני לא קורא למלחמה פשוט מעניין אותי לדעת למה? אולי כאן תתקבל תשובה מאחד שהיה לו סינרגי ' ויקום ויטען כי הרקס 700 טוב יותר או הפוך ,זו תשובה הכי טובה שיכולה להיות .
,אלון שדה.
לא רציתי לפתוח כאן את הדיון בעניין אבל הנה תשובתי.
כל הקרשים שהיו לי בסינרגי היו התפרקות של המסוק באויר-נקודה, החלפים יקרים להחריד ( אם משווים אותם לטירקס ). נמאס לי מהעניין לכן עברתי לטירקס, זמינות החלקים בארץ/בעולם הרבה יותר טובה של הטירקס. יש עוד..... אבל זה כבר מספיק. לגברי הטירקס עדיין לא הטסתי את ה 700 מספיק אבל מקצב הגלגול והעלרוד נראה לי שהמסוק הרבה יותר זריז. איכות החלקים טובה יותר ( הרבה יותר מתכת - גריפים וכל אביזרי ההיגוי , כל השאר מגיע קרבון ולא G10 כמו בסינרגי ) ולבסוף הטירקס זול יותר. לא נראה לי שייש למישהוא ספק מה כדאי יותר.
הכל עיניין של זמינות חלפים והעדפה אישית
"שניהם מספקים את הסחורה"
נשאר לי רק לאחל לך בהצלחה והנאה !!
,אלון שדה.