צילמתי עם הגופרו את הנסיעה הביתה בסטילס כל שנייה. סה"כ 480 תמונות שערכתי לסרטונים של 15 ו 34 שניות. אותו סרטון במהירויות שונות.
הנסיעה היא ממנחת הוד השרון לראשל"צ מערב דרך איילון דרום. הנסיעה עצמה לקחה כ 25 דקות.
צילמתי עם הגופרו את הנסיעה הביתה בסטילס כל שנייה. סה"כ 480 תמונות שערכתי לסרטונים של 15 ו 34 שניות. אותו סרטון במהירויות שונות.
הנסיעה היא ממנחת הוד השרון לראשל"צ מערב דרך איילון דרום. הנסיעה עצמה לקחה כ 25 דקות.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
יו מגניב!![]()
ענק.
איך עשית את זה? האם גררת תמונה תמונה או שיש טריק אחר?
לא יודע עם איזו תוכנה הוא ביצע את זה אבל יש פורמט וידאו שבנוי מפריימים בודדים של קבצי תמונה (לרוב Targa או Png) ומשתמשים בו הרבה בתוכנות קומפוזיטינג כמו After Effects בייבוא ויצוא לתוכנות אחרות, ואז בעצם מדובר בתיקיה עם כמה מאות תמונות שכל אחת מייצגת פריים בוידאו והן ממוספרות בסדר כרונולוגי, ותוכנות העריכה יודעת לייבא אותן כSequence שהופך לוידאו רציף.
בשיטה הזו אפשר "לעבוד" על תוכנת העריכה ולייבא גם תמונות עם מיספור רציף ממצלמת סטילס ולקבל סרט בStop Motion.
עכשיו יתלבשו עליך השוטרים ויגידו שנסעת 2000 קמ"ש שזה 1890 קמ"ש יותר מהר מהמהירות המותרת![]()
בברכה,
תומר עינבר
גוררים את התמונות ל Windows Live Movie Maker ומגדירים ב EDIT זמן בין תמונות ל ערך שהמינימום שלו הוא 0.03SEC. רצוי להגיע ל 20-30 פריימים לשנייה.
הנה עוד סרטון של הרחוב שלי בשקיעה (צולם ע"י סקריפט ב CHDK ב CANON A650IS).
בהמשך - השקיעה עצמה (עדיין מצלם...)
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
איזה רעיון יפה![]()
משחק חדש ? עדיף על הניסויים עם 200 בטריות כפתור בטור ...![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
מגניב שרון!
אני רואה שאתם נהנתים אז קבלו עוד שניים (משום מה, למרות כיוון פוקוס ידני באינסוף, בחושך היו פריימים לא בפוקוס - יש למישהו הסבר?) :
שקיעה נטו
שקיעה ברוטו
פרומו של ערוץ 2 או לא ?![]()
אהבתי!
מגניב![]()
.Itay.
נערך לאחרונה על ידי sharonx; 22-01-2011 בשעה 22:54:49.
גרמת לי להתקף אפילפסיה![]()
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
נסיעה לעבודה ביום (GO PRO)
יגאל פעם צילם נסיעה קצרה באיכות 720P בוידאו ומאוד נהנתי להצטרף לנסיעה.
מה דעתך לצלם את כל הנסיעה לעבודה ב-720P 60FPS?
אם זה שעה וחצי אז פשוט תריץ את הזמן בכבישים המהירים.
בברכה,
תומר עינבר
קבל אחד שלי
שרון מה זה הדבר הזה?
איפה הפקקים? איפה המשאיות שמזגזגות? רכבי לימוד נהיגה? זקנים בקלנועית שמתעקשים לנסוע באמצע הנתיב?
ככה לא נוסעים לעבודה חביבי! אפילו למנחת ביום שישי אני עובר דברים קשים יותר...
יגאל, עם איזו מצלמה זה מצולם ?