השרוול החיצוני פתוח והתאים נראים קצת (ממש קצת) מעוותים. להשתמש ככה או לנסות לקבל מהם התייחסות?
השרוול החיצוני פתוח והתאים נראים קצת (ממש קצת) מעוותים. להשתמש ככה או לנסות לקבל מהם התייחסות?
הציפוי הכחול הזה מעפן למדי ויכול להישבר בגלל שהוא לא גמיש. הסוללה לא נראית מעוכה או נפוחה, אני הייתי משתמש בה.
אם יש לך את הזמן להמתין מעל חודש לסוללה חדשה ואת הכסף לעלות המשלוח - הם בטח יחליפו לך אותה.
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 06-03-2011 בשעה 20:06:14.
היום שלחתי דבר דואר מקולקל ייקח חודש עד שאני אקבל חדש?
חודש אם יהיה לך מזל.
למה? זה בטח יגיע להם עוד שבוע שבוע וחצי ככה
וברגע שזה יגיע יש להם שם כפתור אדום על הקיר שכשלוחצים עליו פתאום מתחיל לשאוג צופר ועל כל הקירות מהבהבות צ'קלאקות אדומות, וכל העובדים קמים ביחד מהעמדה שלהם ומצדיעים לחבילה שלך שהגיעה סוף סוף.
פקידה אחת צעירה שולחת יד דקיקה ולוחצת על הכפתור שמזעיק את המסוק, שמגיח מעבר לבניינים הגבוהים, וכשהוא נוחת במגרש החניה מול הדלת הגדולה יוצא מתוכו עובד המחסן המיוחד שנבחר בקפידה במבחנים של אומץ, מהירות ודיוק, ושמאז הוא יושב על קצה של צוק מרוחק ומכין את עצמו לקראת הרגע שהחבילה שלך תגיע.
הוא מזנק מהמסוק, רץ אל תוך המחסן ומתחיל לרוץ ולדלג בין העובדים העומדים בדום ומצדיעים באור האדום המבהב, הוא מתרוצץ בין המדפים ומחפש בשבילך את מה שזה לא יהיה ששלחת להם (שלט, לא?).
הוא מוצא את המדף, וכשקרן אור מאירה עליו מלמעלה ומלאכים שרים סביבו הוא שולף את הפריט ואורז לך אותו בשקית עם בועות שהוא תפר בעצמו במשך כל השנה האחרונה, ואפילו מוסיף קצת שוקולדים ואת תליון הזהב של סבתא שלו זיכרונה לברכה למזל.
הוא סוגר את החבילה ורץ בכל המהירות החוצה אל המסוק שיקח אותו לסניף הדואר שנבנה במיוחד עבורך, וברגע שהוא יוצא מהמחסן הענק הצופר פוסק והאורות כבים, וכל העובדים המתוחים בדום משתחררים ושבים לעבודתם האיטית באריזה ומיון של חבילות של מליארד וחצי אנשים אחרים שהם לא אתה, הוד רוממותך הנשגב, האיש ששלח להם חבילה.
זה סתם ציפוי, הסוללה בסדר גמור.
בברכה,
תומר עינבר
אייל עשית לי את היום![]()
בברכה,
תומר עינבר
מ ה ר ! ! !
הוא מחכה לשלט טורניג'י!!!
![]()
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 07-03-2011 בשעה 12:47:58.
הרגת אותי אייל, אני פשוט קורא כל משפט מדמיין אותו בראש...![]()
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF