קוראים לזה הבנת הנקרא וברוך השם אני מבין את מה שאני קורא כך שלא מדובר על לפתוח מלחמות סתם וזו גם לא היתה הכוונה.
ELI-F תיאר בעיה כללית שבכלל לא קשורה לשום אחיזה במציאות, לא נראה לי שיש לו אפילו קצה חוט של הבנה מה ההבדל בכלל בין FASST לבין DSM2 (שמונים ערוצים ? נו באמת...).
אם שוללים שימוש בטכנולוגיה מסויימת כדאי גם להסביר או לפחות להבין למה.
ראית מישהו מרסק מסוק עם JR אז הסקת מסקנות? אני ראיתי ריסוקים עם פוטאבה, יותר מפעם אחת ואני עדיין סבור שמדובר באחת מהחברות המובילות, למה? אני פשוט דואג להבין מה קרה ולמה והכי חשוב לקחת הכל בפרופורציה נכונה.
הבנו כבר שיש כאן מספר אנשים שאינם מעריצים של ספקטרום JR ובכלל DSM2, יש כאן אחד שעדיין מחפש ב DX7 את סוללת הגיבוי שאיננה קיימת בשלט, הוא אפילו שילם לחנות שיחליפו לו אותה

ועוד כמה ששמעו סיפורים ואגדות אבל לא באמת מבינים על מה ולמה
הם משמיצים טכנולוגיה שעובדת מעולה בעוד שהם מתגאים בכך שהצטיידו בזבל סיני המכונה 9X שעולה שקל תשעים.
עכשיו דואגים להפיץ שמועה שספקטרום זו חברה פיקטיבית לצורך הטלת האשמה על הכשלים הטכנולוגיים עליה (כמה נמוך עוד אפשר לרדת).
שמישהו יביא לי עוד דוגמא לחברה שמבחר המקלטים שיש לה לכל מטרה וכלי טייס הוא כזה גדול ושלא לדבר על המחיר.
עובדתית, ישנם מטיסים מהטובים בעולם שמטיסים עדיין עם הDSM2 ומתחרים איתה ולא לצרכי פרסום לכן אני סבור שאם להם זה טוב ובטוח אז גם אתם יכולים להרגיש איתה בטוחים לגמרי.
אפשר להטיס גם עם שלטים אחרים אבל לפחות תהיו הוגנים כלפי עצמכם.
צחי אל תדאג, אני לא מתעייף כל כך מהר