מחפש מכונית דריפטים חשמלית אם מישהו יודע על משהו איכותי אני ישמח
מחפש מכונית דריפטים חשמלית אם מישהו יודע על משהו איכותי אני ישמח
TAMIYA TA03F PRO מעניינת אותך?
רכב איכותי ומדהים!
http://imageshack.us/g/827/img2010ox.jpg/
מזה משהו איכותי בשבילך...
יש שלדות ב 600$ ללא אלקטרוניקה ושאר הירקות..זה מספיק איכותי?
ועכשיו ברצינות , תעשה סקר שוק , תאסוף רשימה של שלדות דריפט , ואז תבוא להתייעץ , אעזור לך בכיף..
דני
אני מחפש לכביש ולא לשטח
כבר יש לי טראק של GS
צודק לא הייתי מפורט
אני מחפש משהו במחיר משהוא כמו 2000-2500 עם שילדה 1:10
אם יש המלצות נוספות זה מעולה אם יש יותר בזול זה אחלה אבל אני לא רוצה להיתקע עם מכונית שאין לה חלקים נוספים כמו סרבו וכו׳
תודה על העזרה
מן הסתם לכביש ( עוד לא ראיתי מכונית דריפטים לשטח)
יש לך גישה לרכישה בחו"ל ? paypal ?
דני
אני יכול להזמין
לגבי הבחור שמוכר את הטאמיה אתה יכול ליצור קשר בפרטי? אני מאד מעוניין זה רכב שחיפשתי הרבה!
raska89 שלחתי לך הודעה פרטית
תודה!
יש שני תחומים עיקריים בדריפט :
1 . counter steer - רמת שליטה מקבילה למציאות של מכוניות דריפט בקנה מידה אמיתי . שלדות יקרות לרוב , דורש המון ידע בכיוון , ברמת הסעה , ושוב כיוון (בולמים , מרכז כובד , שיווי משקל סימטרי , תגובות מנוע וכיווני expo , זוויות היגוי , קאמבר , קאסטר , אקרמן ועוד הרבה מעולם הפרונט ברכב .
זה מבחינתי הדבר האמיתי .
2. 50:50 - יחס הנעה 4X4 רגיל , שלדות זולות לרוב , לא נדרשת רמת ידע גבוהה (אם בכלל) , לא נדרשות זוויות היגוי מטורפות כמו ב cs , לא נדרשים כיוונים רציניים ולא נדרשת רמת הסעה גבוהה , בגדול משעמם ושייך לעבר.
תראה קצת סרטונים ביוטיוב ותחליט איזה תחום מושך אותך יותר .
עצה שלי , אך ורק counter steer , הרבה יותר מציאותי ומעניין.
דני
בקרוב בהוביקינג..
1/16 brushless drift car
. Carbon chassis, 5500kv, alloy shocks
הודעה מהטוויטר שלהם
http://twitter.com/#!/HobbyKingLive
![]()
EFLY בפייסבוק....
ראיתי משהו שניראה טוב ונוסע יפה.
אם מישהוא יודע עליו משו אז אני ישמח לחוות דעת TT01DE
בקשר לcounter steer באיזה מחירים אפשר למצוא שילדות טובות ואיפה? בהזמנה מחו״ל? בחנויות בארץ? או שיש עוד אפשרויות מיד שנייה וכו׳
תראה...tt01 נחמדה בתור התחלה , וגם אם תשפר ותשפר לעולם לא תגיע ליכולות ואיזון של מכונית שנועדה ל cs , אני אומר את זה מנסיון (ראה את הפרוייקט הסבה שלי tt01 ל counter steer בפורום)
בכל מקרה , שלדות ל cs מתחילות מ 300$ בערך ומגיעות עד 700$ וזה לא כולל כל מה שמסביב , נטו שלדה .
בארץ? שכח מזה...יד שניה - כנ"ל.
אופציה זולה היא שלדת ה teh-31 שמגיעה ביחס של 50:50 ומחיר זנות של 70$ לגרסת פלסטיק ו 160$ לגרסת קארבון . המון חברות כבר התחילו לייצר מקצה שיפורים לא קטן לשלדה המקורית (ota-r31) של street jam , והיופי הוא שה teh-31 היא העתק מדוייק של המקורית .
אחרי הרכישה אפשר לקנות גלגלי פולי שונים על מנת להשיג את היחס העברה שדרוש ל counter steer.
http://r2hobbies.com/eng/products.php?cat=281
דני
ראיתי את הקיט וכמו שאתה בטח מבין אני מתחיל בתחום והייתי רוצה לדעת אם אתה מכיר מכונית מוכנה ופשוטה שתתאים לי כמתחיל
פשוט ולמתחילים :
tamiya tt01
hpi e10
יש עוד כמה , אבל אלו העיקריות שנותנות תמורה למחיר ושוק שיפורים די רחב.
דני
תודה דני אני יקרא עליהן ויראה אם הן מתאימות
בכיף.
אתה יודע משהו על - TA03F PRO של טמייה?
עומר
ta03 pro , יותר מתקדמת מה tt01 , הנעת רצועות - הרבה יותר גם לשנות יחסי העברה ל cs , מנוע קדמי זה יתרון גדול וגם סוללה לרוחב תורמת לאיזון .
מומלץ.
תודה זה היה חשוב![]()
אני מעניין לקנות HPI SPRENT 2
יש למישהו ניסיון עם רכב הזה?