פרטים כאן
עכשיו ברור למה גיא היה צריך מנועים קטנים
נראה חמוד ביותר, אני חושב ברצינות לשנות קצת את דעתי על הניטרו בגלל הצעצוע הזהמעניין רק מתי הוא ייצא ובאיזה מחיר.
הדבר היחיד שקצת מציק זה המיקום הקדמי של סרוו זנב והלינק האינסופי והזוויתי אליו.
פרטים כאן
עכשיו ברור למה גיא היה צריך מנועים קטנים
נראה חמוד ביותר, אני חושב ברצינות לשנות קצת את דעתי על הניטרו בגלל הצעצוע הזהמעניין רק מתי הוא ייצא ובאיזה מחיר.
הדבר היחיד שקצת מציק זה המיקום הקדמי של סרוו זנב והלינק האינסופי והזוויתי אליו.
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
וואי, זה לא מצחיק, פתאום בא לי ניטרו :-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
וואי, לא ציפיתי שהם יוציאו מסוק 500 ניטרו. כשהם פרסמו שבקרוב תצא סדרה של מסוקי NX חשבתי שמדובר במסוק 600 או 700.
בכל אופן אני משער שהוא יהיה מסוק מוצלח מבחינת ביצועים ביחס לטירקס 500 ניטרו המוסב.
נו שיהיה בדיוק כמו הטירקס 500 יחלוף מהר.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
אלון, למה אתה שלילי?
עם תמחור טוב למסוק כזה יש סיכוי, לדעתי - הוא צריך להיות הרבה יותר זריז ממסוקי ניטרו "קטנים" אחרים (מסוקי 30 המקוריים שימשו בעיקר כטריינרים בגלל משקל יתר), מצד שני מנוע קטן לא יצרוך הרבה דלק ויאפשר הרבה זמן בשטח בלי ערימה של סוללות וחגיגה על המצבר של האוטו
נחיה ונראה, אבל אם כבר התחלתי לסנגר על מסוקי מיקרו - כנראה שבכל זאת מדובר במכונה מעניינת![]()
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Futaba 7C 2.4GHz
שלילי בכלל לא ,אך משהו חדש זה לא, הטירקס 500 ניטרו לא היה מציאה כלל ולא ראה הרבה אור ולכן איני מאמין שהגאווי כן .
,אלון שדה.
ואדים
Futaba 7C 2.4GHz
זה בסהכ מחזור
של משהו ישן במעטפת חדשה עדיין הגודל הכי אטרקטיבי למתחיל/מתקדם נשאר 600/50
נערך לאחרונה על ידי liran; 18-08-2012 בשעה 12:21:29.
ואדים
Futaba 7C 2.4GHz
לא מאמין שיהיה יותר זול מזה
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin...?&I=LXBTGB&P=0
המסוק הזה היה במשך שנים ה מסוק למתחילים עוד שלא חלמו על חשמלי, מבחינת ביצועים יכול להיות שלגאווי יהיה יתרון בגלל משקל נמוך יותר ותכנון מודרני יותר אבל דווקא שילדת הפלסטיק הקשיח של הראפטור היא שהופכת אותו כל כך עמידה למרבית הריסוקים, והרי אנחנו מדברים על מסוק למתחילים לא?
ואדים
Futaba 7C 2.4GHz
עזוב שטויות, בארץ אוהבים להשמיץ כל דבר ישן כשהאופנה מתחלפת ולא רק בתחום הזה...בידיים מיומנות ראפטור 30 יעשה כל דבר שגאווי יעשה אולי לאט יותר ובידיים בלתי מיומנות זה הרי לא ממש משנה ובעצם, אלה האנשים שיקנו את המסוק הזה...
אהבתי את המסוק הזה, ממש חמוד!
השאלה היא אם הוא יהיה מספיק חזק עם המנוע הקטן...?
ואדים
Futaba 7C 2.4GHz
לפי הפרסומת,הוא ישווק ב5 לנובמבר מעניין מה המחיר ומעניין באיזה אופן ישווקו אותם,קיט,כומבו, וכו
ואדים
Futaba 7C 2.4GHz
אני אישית מצפה בקוצר רוח
לדעתי האישית בלבד,המכונה הזו תתקדם יפה בשוק חובבי הנטרו,בעקר בגלל חסכון בדלק בתקופת היובש
חמוד השובב הקטן מעניין איך הוא יטוס
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
יחי הניטרווווווווווווווווווווווווווווו....
אין כמו ולא יהיה כמו...![]()
Logo 700 extreme
Futaba-12FG
Futaba-6XH
SHAHAR AB (08-10-2012)
אחרי התצוגה שתותי נתן אתמול עם ה גאווי ניטרו בראשון נראה כלי מעניין וחסכוני, שוב פה השאלה מה יהיה המחיר ואיזה סוג קומבו הוא יגיע.
TREX 700N DFC
GOBLIN 700 SKOOKUM BE GPS
EASYGLIDER PRO
תזכרו מה שאמרתי
,אלון שדה.
אני לא שלילי ,פשוט למדתי טוב מאוד שאופנה מתחלפת מהר ותלהבות חולפת מהרגע ששילמת על המוצר ,מסוק ניטרו ולא משנה גודלו ישאר מסרובל יחסית לחשמלי ואם אתה קונה משהו קטן כמו זה כדי שיהי לך משהו קטן בבאג' אבל צריך איתו בובו וסטרטר ודלק ומשאבה ....זה כבר לא משאיר אותו קטן אז למה ללכת על קטן ?
יתרונו של מסוק קטן הוא כשהוא חשמלי ונייד ולא תלוי כשהוא הופך להיות תלוי בציוד נלווה זה מכניס אותו לקטגוריה אחרת.
התשובה היא אופנה והתלהבות.
אני מאמין שבחוו"ל הוא ילך יותר כמו כל דבר מאחר ושם השוק גדול יותר ,בארצנו הקטנה ישנם 1000-2000 מטיסים ואני מגזים כמה מהם יקנו מסוק כזה ? כך שהצלחה לא ניתן יהיה להגדיר אותו בארץ.
,אלון שדה.