שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: שאלת פלייברלס

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    126
    הודה 33 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל שאלת פלייברלס

אם יש לי טירקס 500 esp עם פלייבר...
    מה בדיוק אני צריך לרכוש על מנת להפוך אותו לפלייברלס והאם זה בכלל כדאי (מבחינה טכנית)...

העניין הוא שאני מאוד מרוצה מהגודל של המסוק ונדלקתי על מערכת האייקון. נראה לי שהיא יכולה לחסוך לי הרבה כסף בעתיד, אבל אני מבין שהיא מיועדת רק לפלייברלס...

אז האם אני צריך לרכוש מערכת יצוב וראש חדש או שיש משהו נוסף שאני מפספס?
    בכללי, האם מסוק שתוכנן מראש פלייברלס, יהיה שונה מבחינה טכנית או מבנית מאותו דגם שהיה עם פלייבר?

תודה מראש למסייעים
    שחר
    אם זה לא יכול להרוג אותך, זה לא ספורט זה משחק!

TREX 500
    NAZA QUAD
    KKMULTICOPTER QUAD
    BIXLER- הי"ד, אותר בחלקים :-)
    AURORA 9

תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: שאלת פלייברלס

ראש פלייברלס.
    מערכת פלייברלס.
    מערכת פלייברלס דורשת סרבואים יותר חזקים ואיכותיים בסייקליק לעומת מסוק פלייבר, אם יש לך DS510 של אליין או טובים יותר, הם יהיו בסדר גמור; אבל אם החלפת לסרבואים פשוטים יותר מכל סיבה שהיא, שקול לשדרגם.
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

מנחת הבית
    חוות רונית
    תודה!
    58
    הודה 158 פעמים ב 104 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
    ראש פלייברלס.
    מערכת פלייברלס.
    מערכת פלייברלס דורשת סרבואים יותר חזקים ואיכותיים בסייקליק לעומת מסוק פלייבר, אם יש לך DS510 של אליין או טובים יותר, הם יהיו בסדר גמור; אבל אם החלפת לסרבואים פשוטים יותר מכל סיבה שהיא, שקול לשדרגם.
    +1

בעקרון יש לך 2 אופציות מאליין- הראש פלייברלס הרגיל, והראש DFC
    חוץ מזה יש כמובן ראשי FBL מחברות צד ג' כגון KDE וכו'

אם על המסוק מותקנים הסרוואים מסוג DS510, שים לב שיש להם גג"ש ממתכת ולא מפלסטיק מבפנים, לגרסא עם הגג"ש ממתכת קוראים DS510M
    בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
    Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
    Gaui X3-Ikon Fbl
    Trex 450L- IKON Fbl
    Telink SU-29
    JR X9303 2.4Ghz

תודה!
    462
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אלעד כבר אין למצוא ברשת ראש פלייברלס מקורי רגיל של אליין, רק DFC. יש של טארוט, ALZRC - הראשים שלהם גם טובים, וזולים יותר.
    Gil Friman

T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Hitec Aurora 9

תודה!
    126
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה על התשובות..
    מה ההבדל בין ראש פלייברלס לבין DFC?

אתם יכולים להמליץ לי על ראש טוב () של איזו חברה?

על הסקייליק יש לי 510 עם גג"ש פלסטיק. צריך להחליף למתכת? או שבכלל כדאי להחליף כבר את כל הסרוו למשהו איכותי יותר? (ואז אם יש המלצה למשהו ספציפי זה יהיה מבורך).

בעיקרון אני טס מאוד רגוע.. אין 3D בכלל, רק הקפות וסבובים וזה מספיק לי מבחינת המסוק.

תודה
    שחר

TREX 500
    NAZA QUAD
    KKMULTICOPTER QUAD
    AURORA 9

תודה!
    462
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שחר הDS510 עם ראש הפלסטיק בהחלט מספקים את הסחורה. ראש מתכת עדיף, אבל סט השידרוג ל510 לגירים ממתכת די יקר. הטסתי חצי שנה עם הסרבואים הללו עם 3Gx והסרבואים תיפקדו עשר. גם על ה600 שלי יש לי סרבואים פוטאבה עם ראש פלסטיק והם עובדים יופי בינתיים, כבר שנה עם הפלייברלס.
    מה שכן, אם וכאשר תרסק ותטחן גירים בסרבואים (מנסיוני בכל ריסוק של ה500 - לפחות באחד הסרבואים נטחן גיר), תשקול לשדרג למתכת. בעלות כל הסטים של הגירים מהפלסטיק שהחלפתי ב500 כבר יכולתי לשדרג את שלושת הסייקליקים למתכת .
    לגבי ראש - ראש הDFC הוא נמוך יותר מראש פלייברלס רגיל, ועם שליטה ישירה מהסוואש לגריפים. הראש הנמוך יותר מביא למהירות גבוהה יותר וביצועים חדים ומדוייקים יותר, אבל מעט פחות יציבות וסיכון מעט גבוה יותר לבום סטרייק. כל עוד אתה דואג להיות במהירות ראש נכונה ולא נמוכה מדי, מוודא שהדאמפרים שלך תקינים ולא מתפרע כמו משוגע עם הסטיקים, לא אמורה להיות לך בעיה של בום סטרייק. ועם מערכת פלייברלס טובה - מידת היציבות תושפע הרבה יותר מהכיוונונים של המערכת מאשר מהראש (רגיל או DFC), בוודאי שעבור מטיס חובב. בסיכומו של דבר, ברמת ההטסה שאתה מתאר אני מסופק אם תרגיש הבדל מהותי בין הראשים, בהינתן אותה מערכת פלייברלס בכיוונונים והגדרות זהים.
    מבחינת תחזוקה: בראש DFC כמעט ואין מכאניקה - הגריפים זה הרכיב הנע היחיד. זה נשמע שולי, כי בראש פלייברלס בכללי יש הרבה פחות מכאניקה ביחס לראש פלייבר, יחד עם זאת המיסבים בנדנדות של ראש הפלייברלס ״הרגיל״ של אליין נוטים להידפק בשכיחות די גבוהה.
    הסיבה לקנות ראש DFC לדעתי היא בעיקר פרקטית - חוץ מRJX (נדמה לי שזה השם.. הם נמכרים גם בהוביקינג בין היתר. ואלו ראשים לא רעים למיטב הבנתי) אף אחד כמעט כבר לא מוכר ראשי פלייברלס רגילים לTrexים... גם החקיינים מוכרים כמעט אך ורק ראשי DFC. הפועל היוצא הוא שכיחות החלפים לקנייה במידת הצורך...
    מבחינת ראש של איזו חברה לקנות - לי על ה500 היה ראש פלייברלס ״רגיל״ של אליין ועל ה600 יש לי ראש DFC של אליין. שניהם באיכות מצויינת עם אפס חופשים, רק בראש ״הרגיל״ כאמור לא הייתי מרוצה ממיסבי הנדנדות שהייתי צריך להחליף פעמיים - שלוש בתקופה של חצי שנה (וזה לא שאני מטיס עשר סוללות ביום..). שתי חברות שנתקלתי בראשים טובים מאד שלהן הן טארוט (מHimodel) וALZRC (מRC711): טארוט- כיוונתי למישהו מסוק 500 עם ראש פלייברלס ״רגיל״ שלהם, ALZRC- היה לי מסוק 450 פלייבר שלהם וגם עזרתי למישהו לכוון מסוק 500 של אליין עם ראש DFC שלהם. הראשים של שתי החברות הללו מצויינים לדעתי, ומעט יותר זולים משל אליין.
    נערך לאחרונה על ידי Friman; 11-05-2013 בשעה 18:38:00.
    Gil Friman

T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Hitec Aurora 9

תודה!
    126
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
    שחר הDS510 עם ראש הפלסטיק בהחלט מספקים את הסחורה. ראש מתכת עדיף, אבל סט השידרוג ל510 לגירים ממתכת די יקר. הטסתי חצי שנה עם הסרבואים הללו עם 3Gx והסרבואים תיפקדו עשר. גם על ה600 שלי יש לי סרבואים פוטאבה עם ראש פלסטיק והם עובדים יופי בינתיים, כבר שנה עם הפלייברלס.
    מה שכן, אם וכאשר תרסק ותטחן גירים בסרבואים (מנסיוני בכל ריסוק של ה500 - לפחות באחד הסרבואים נטחן גיר), תשקול לשדרג למתכת. בעלות כל הסטים של הגירים מהפלסטיק שהחלפתי ב500 כבר יכולתי לשדרג את שלושת הסייקליקים למתכת .
    לגבי ראש - ראש הDFC הוא נמוך יותר מראש פלייברלס רגיל, ועם שליטה ישירה מהסוואש לגריפים. הראש הנמוך יותר מביא למהירות גבוהה יותר וביצועים חדים ומדוייקים יותר, אבל מעט פחות יציבות וסיכון מעט גבוה יותר לבום סטרייק. כל עוד אתה דואג להיות במהירות ראש נכונה ולא נמוכה מדי, מוודא שהדאמפרים שלך תקינים ולא מתפרע כמו משוגע עם הסטיקים, לא אמורה להיות לך בעיה של בום סטרייק. ועם מערכת פלייברלס טובה - מידת היציבות תושפע הרבה יותר מהכיוונונים של המערכת מאשר מהראש (רגיל או DFC), בוודאי שעבור מטיס חובב. בסיכומו של דבר, ברמת ההטסה שאתה מתאר אני מסופק אם תרגיש הבדל מהותי בין הראשים, בהינתן אותה מערכת פלייברלס בכיוונונים והגדרות זהים.
    מבחינת תחזוקה: בראש DFC כמעט ואין מכאניקה - הגריפים זה הרכיב הנע היחיד. זה נשמע שולי, כי בראש פלייברלס בכללי יש הרבה פחות מכאניקה ביחס לראש פלייבר, יחד עם זאת המיסבים בנדנדות של ראש הפלייברלס ״הרגיל״ של אליין נוטים להידפק בשכיחות די גבוהה.
    הסיבה לקנות ראש DFC לדעתי היא בעיקר פרקטית - חוץ מRJX (נדמה לי שזה השם.. הם נמכרים גם בהוביקינג בין היתר. ואלו ראשים לא רעים למיטב הבנתי) אף אחד כמעט כבר לא מוכר ראשי פלייברלס רגילים לTrexים... גם החקיינים מוכרים כמעט אך ורק ראשי DFC. הפועל היוצא הוא שכיחות החלפים לקנייה במידת הצורך...
    מבחינת ראש של איזו חברה לקנות - לי על ה500 היה ראש פלייברלס ״רגיל״ של אליין ועל ה600 יש לי ראש DFC של אליין. שניהם באיכות מצויינת עם אפס חופשים, רק בראש ״הרגיל״ כאמור לא הייתי מרוצה ממיסבי הנדנדות שהייתי צריך להחליף פעמיים - שלוש בתקופה של חצי שנה (וזה לא שאני מטיס עשר סוללות ביום..). שתי חברות שנתקלתי בראשים טובים מאד שלהן הן טארוט (מHimodel) וALZRC (מRC711): טארוט- כיוונתי למישהו מסוק 500 עם ראש פלייברלס ״רגיל״ שלהם, ALZRC- היה לי מסוק 450 פלייבר שלהם וגם עזרתי למישהו לכוון מסוק 500 של אליין עם ראש DFC שלהם. הראשים של שתי החברות הללו מצויינים לדעתי, ומעט יותר זולים משל אליין.

סתם שתדע.. אתה נכס לפורום..!!

תודה רבה על התשובה המפורטת, אני אבדוק עלויות לגבי הראשית שהמלצת...
    אתה לא במקרה מכיר מישהו עם אייקון באזור המרכז נכון??
    אני ממש רוצה לראות את המערכת הזו בלייב..

שוב תודה
    שחר

TREX 500
    NAZA QUAD
    KKMULTICOPTER QUAD
    AURORA 9

תודה!
    462
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שמח שיכולתי לעזור בהבהרות. כמובן כדאי שתשמע עוד דעות, אני בטוח שיש לאנשים נוספים מה להוסיף.
    גם אני שמעתי דברים טובים על האייקון, אבל לא ראיתי בעצמי.
    Gil Friman

T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Hitec Aurora 9

נושאים דומים

1. תל אביב והסביבה ל-500 ראש פלייברלס + 3gx
    על ידי פיני בפורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-06-2012, 07:29:17