לאחרונה יצא לי לרכוש טיסן F-15 מבית HET מחבר לתחביב. הטיסן נבנה ע"י זיו ביטון והוטס מספר טיסות ואני רכשתי אותו יד שניה מאדם אחר שרכש אותו ולא הטיס אותו.
הטיסן מצויד ב-2 מניפות של HET, גלגלים מתקפלים פנאומטיים ושאר דברים יפים.
לאחר הרכישה התברר לי כי הציוד האלקטרוני המורכב עליו הינו קצת שמרני מדי לטעמי (מבחינת הספק) וכך הבאתי עבורו 2 מנועי MEDUSA 028-040-3400V2 וכן 2 סוללות THUNDER POWER 4S1P 3300mAh Pro Power 30C, וההספק שנמדד היה 950 וואט ב-65A (לכל מנוע!).
הבקרים שמותקנים בו הינם TSUNAMI 72A.
ובכן, הטיסן עבר 2 טיסות מבחן מוצלחות ביום שישי ושבת בעין יהב.
הבעיה היחידה שהיתה קיימת כרגע היא חוסר קירור לבקרים שמביא אותם ל-CUT OFF לאחר בערך חצי מהטיסה. במהלך 2 הטיסות הללו הנחיתה היתה בקאט, והיתה חלקה - הבחור דואה יפה מאוד יחסית לטיסן של 2.8 ק"ג עם שטח כנף כל כך קטן !
בכל אופן, היות והפתעתי מאוד לטובה מאופי הטיסה שלו (דומה מאוד לסילון רק בקטן וכן מהיר מאוד!) החלטתי להזמין לו 2 בקרים של 100A, שבוודאי יוכלו לעמוד בצריכת זרם של 65A ללא הרבה אויר לקירור.
כמו כן אני מחפש להחליף את הפלדות של כני הנסע - האם למישהו יש מושג מהיכן משיגים פלדה בקוטר 2.3 מ"מ ?
שורה תחתונה - היפיוף הזה הולך לקרוע את השמיים ! אני כבר חושב על לצבוע אותו בצבעים של חיל האויר הישראלי בדומה לאף 16 שלי...
מצורפות תמונות של הטיסן וכן של המנועים של מדוזה מותקנים בפנים.
נערך לאחרונה על ידי ליאור זהבי; 22-05-2009 בשעה 21:32:35.
לטיסן הנ"ל יש מחלה ידועה במכסה התחתון שלו, שכל הזמן מתעופף החוצה (הוא תפוס רק עם מגנטים).
אז מצאתי דרך מקורית (או שמא) להחזיק אותו היטב במקום - בעזרת 2 לאטצ'ים (נועלי חופות) של הוביסיטי.
כמו כן הוא קיבל שדרוג נוסף בדמות 2 סרבואים דיגיטליים של INO-LAB (היו עליו 2 אנלוגיים של HOBBICO במקור) וכן קני נסע משודרגים (מתוצרת גדעון דמבו).