לכל המשמיצים !
מחיר השלט הזה 350 ש"ח בלבד!!! והוא נותן פונקציות של שלטים שמחירם אלפי שקלים.
למי שאין את היכולת לקנות באלפי שקלים זהו פיתרון ענק !
השלט הזה מאוד נוח לתיפעול עושה את עבודתו נאמנה , הבן שלי מטיס איתו כבר כמה ימי הטסה ונהנה מכל רגע איתו .
ואני בטוח שאם נחפש נמצא גם פוטבה וגם JR וספקטרום שהגיעו דפוקים .
נערך לאחרונה על ידי amnon; 21-06-2010 בשעה 02:11:57.
מרצדס ואוטוביאנקי שניהם נוסעות,השאלה מי הראשונה שתעלה על הגרר למוסך או לפח,סביר להניח שהשניה מביניהם,כרגע אני רואה ביקורות לא רעות על השלט,השאלה לטווח הארוך אם הוא ימשיך לעמוד בזה,הבעיה אצל רוב חברי הפורום שהם מטיסים פעם בשבוע(סופ"ש),השאלה אם אחד כמוני שמטיס כמעט כל יום אם הוא יחזיק מעמד לזמן ארוך,לי ניראה שלא,זוהי דעתי בלבד בלי לשלוח לי עכשיו את הקומנדו![]()
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
לא לא.. הבעיה הייתה בתוכנה. לפחות ככה כתוב בשרשור המקור
אני מסכים איתך שזה פתרון זול אבל לדעתי הוא טוב רק להתחלה - ואז באותו מחיר אפשר לקבל FUTABA או SPEKTRUM שישרתו את המתחיל בתחביב עד שיחליט אם הוא רוצה שלט רציני יותר.
ועוד משהו:
שאלה כנה, היית מטיס איתו דאון שבאמת צריך את כל הפנקציונאליות שלו? כלומר נגיד 8 ערוצים? דאון כזה מחומרים מרוכבים עולה מעל 6000 ש"ח. התשובה שלי היא לא.. אז למה צריך את כל הפונקציונאליות הזו?
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אפשר למצוא DX6I משומש בסכום הזה או FUTABA או אפילו הייתי קונה 72 ולא עובד עם 2.4 סיני. אבל זו דעתי ואתה החלטת מה שהחלטתהנקודה שלי היא שאם אתה זקוק לכל הפונקציונאליות של השלט כדאי מאוד שלא תטיס איתו את הדאון שדורש את כל זה..
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
ועם שלט jrx9303 ההיתה מטיס דאון כזה? אם התשובה היא כן, אז למה לא עם הסיני עם מודול שידור כזה לדוגמה? מה הסיכויי שתוך כדי טיסה התכנה בסיני תידפק (אתה כמומחה למחשבים ומתמתיקה יודע שאין כמעט סיכויי כזה), לעומת ה-jrx9303 שהסיכויי שתהיה בעיית רדיו גבוהה בצורה בלתי נסבלת.
דוד, יש לך ניסיון עם המודול בקישור ששמת?
לצערי לא, אבל הוא FHSS שזה כבר טוב, תומך טלמטריה. ולפי דיווחים ב-rcg הוא משתווה רק לפוטאבה!! אנשים מטיסים איתו ג'טים. ובהשוואות טווחים הוא היה בעל טווח גבוהה מספקטרום/JR ומקורונה (שנחשבים בעלי טווח מרשים).
אם לוקחים את המודול הזה בשילוב עם jr9303 (לא JRX9303) או פוטאבה 9C אז יש לך מערכת רדיו מושלמת.
עם זה אני עלול להסכים (צריך לשחק עם המודול כדי לדעת אם הוא באמת טוב... עוד מודול סיני-בלי שום נימה של זלזול)
אבל הנקודה שלי שבשלט אני לא אקח משהו שאין לו הסטוריה. יש דברים שאפשר להתגלח עליהם. לדעתי שלט/מקלט זה לא אחד מהם, זאת השקעה גדולה מדי ומסוכנת מדי.
אם עוד 3-5 שנים ה Turnigy יוכיח את עצמו(ייצור סדרתי, תמיכה לאחור, מספר תקלות סביר, service bulletins, מספר רב של מערכות וכו') אדבר אחרת אבל נכון לעכשיו זאת דעתי.
אני מאוד מקווה שאתה תהיה צודק, זה יהיה כיף בכיס.