שמות משתמשים לתיוג

עמוד 5 מתוך 18 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 101 עד 125 מתוך 450

נושא: בשורה לא משמחת למזמינים מחו"ל - כלומר לכולנו

תודה!
    9
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: בשורה לא משמחת למזמינים מחו"ל - כלומר לכולנו

סוף סוף מחירי "יד2" יזכו לכבוד די לרבע מחיר כי בחול זול בהרבה יותר (וגם זה לא תמיד).

תודה!
    730
    הודה 1,100 פעמים ב 464 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Thumbs up תגובה להודעה: בשורה לא משמחת למזמינים מחו"ל - כלומר לכולנו

ציטוט נכתב במקור על ידי מטיס1 צפיה בהודעה
    סוף סוף מחירי "יד2" יזכו לכבוד די לרבע מחיר כי בחול זול בהרבה יותר (וגם זה לא תמיד).
    נקודה מעניינת

תודה!
    16
    הודה 38 פעמים ב 17 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אל תהיו אדשים

לאחר קריאה של ההודעה הזו הפתרון הוא הפעלת לחץ על ידי עצומה

http://www.atzuma.co.il/tax/

פתחתי עצומה על הנושא כפי שתאר בפורום העתקתי את הכתוב ופתחתי בעצומה מכוונת

תכנסו תצבעו זה חשוב !

תעבירו הלאה

ואם יש לכם רצון לשנות את הנוסח של העצומה (שהועתקה תשנו או שתידעו אותי ואשנה )

תודה!
    16
    הודה 38 פעמים ב 17 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

פתחתי עצומה בנושא עם יעד של 30000 חתימות

את המלל העתקתי מהפורם אשמח לקבל נוסח אחר

תודה!
    45
    הודה 70 פעמים ב 45 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Tornadon צפיה בהודעה
    תתחילו לקנות בארץ
    איך נקנה בארץ כשעל כל דולר עלות חו"ל גובים 10 שקלים???????

תודה!
    0
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי gadily צפיה בהודעה
    איך נקנה בארץ כשעל כל דולר עלות חו"ל גובים 10 שקלים???????
    שמע זה תחביב יקר
    לא אמרתי שזה זול
    הצטרף עוד היום לפורום סירות ו מפרשיות!
    www.the-rc.com
    הסרטים שלי

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עצומות וקללות ומחאות פסיביות מכל סוג מביאות כולן המון תועלת, כל הכבוד.

תודה!
    4
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הצטרפתי לעצומה, כל הכבוד על היוזמה. מקווה שזה יוביל לאנשהו....

תודה!
    1
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מציע ש"מנהיג" המהלך יתקשר אלי
    אני יכול ליצור קשר ישיר לח"כ מסוים שיוביל עבורנו את המהלך,
    תחילה ברצוני לדעת כמה "חברים" אנחנו יכולים לארגן לעצומה
    או מה גודל הציבור שנפגע.
    המקבילה שעומדת לנגד עיני היא הפעילות שאורגנה בזמנו ע"י בעלי הרכב הדו גלגלי
    המודל הזה הצליח (הורדת פרמיית הביטוח ב 20%) ואני מסוגל להוביל אותו.

רון 0524238404

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הי רון,
    אני לא חושב שלמהלך הזה יש "מנהיג" אנחנו מנסים לשים את ידינו על פיסת מידע רשמית של הדואר/מכס בימים אלו. לפני שפונים למישהו כדאי שיהיה משהו הכי מינימלי. אם אתה יכול לעשזור בזה אתה מוזמן.

מעיין
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    4
    הודה 45 פעמים ב 42 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Roni_Ron צפיה בהודעה
    מציע ש"מנהיג" המהלך יתקשר אלי
    אני יכול ליצור קשר ישיר לח"כ מסוים שיוביל עבורנו את המהלך,
    תחילה ברצוני לדעת כמה "חברים" אנחנו יכולים לארגן לעצומה
    או מה גודל הציבור שנפגע.
    המקבילה שעומדת לנגד עיני היא הפעילות שאורגנה בזמנו ע"י בעלי הרכב הדו גלגלי
    המודל הזה הצליח (הורדת פרמיית הביטוח ב 20%) ואני מסוגל להוביל אותו.

רון 0524238404
    תוסיף למקבילה את העצומה שנעשת כנגד מצלמות המהירות החדשות..
    התקנת המצלמות הוקפאה, מהירות המוגבלת הועלתה והמנכל הלך הבית(זה לא בטוח קשור, אבל בכל מקרה הלך הבית.).

הציבור שנפגע זה מאוד מאוד קשה לדעת.
    כי אף רשות, לא הדוא ולא המיסים הוציא הודעה ברורה בנוגע למהלך הזה. כנראה בדיוק מהסיבה הזאת. שיהיה יותר קשה להתנגד.
    השמועות אומרות שכל חבילה מעל 2קג תבדק ותחויב ב30 שקל לפני מכס ומעמ.
    אם הבדיקות יהיו כמו הEMS, זה אומר שכל החבילות שיבדקו, או רובן, יתבקשו להביא קבלות ושאר ירקות.

ככה שכל בנאדם שהזמין ספר גדול, חלקים להובי כזה או אחר, צעצועים, מקדחה או לא יודע מה אנשים מזמינים מחול, יפגע..

הבעיה העיקרית היא לא כאן, הבעיה היא שהצפי שלנו, משלמי המיסים, שהיום זה 2קג, מחר זה קילו ומחרתיים זה כל חבילה מעל 100גרם.
    (כמו שנתנה כאן הדוגמא של הצפרדע עם המים הרותחים.)

כמה אנשים מצתרפים..
    כרגע 49, צריך לפרסם יותר, ולכן כולנו צריכים לתת 2 דקות מהחיים במהלך הזה, לפרסם בכל פורום שאנחנו מקירים שאנשים יפגעו מהמהלך הזה.
    אני יבדוק אם יש כבר קבוצה בפייסבוק, אם אני אין אפתח ויפרסם כאן ובפורומים אחרים.

עריכה:
    http://www.facebook.com/editgroup.ph...71668069513699
    להצטרף אנשים!!
    נערך לאחרונה על ידי matanmax; 27-10-2010 בשעה 18:38:00.

תודה!
    733
    הודה 551 פעמים ב 447 הודעות
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

נקודת מבט שקבלתי מחבר ...

הדאר שלנו מתעסק כל היום בחבילות שכל עם ישראל מזמין כל הזמן מחו"ל
    ותכלס לא מרויח מזה שקל !

אז הם מנסים למצוץ לפחות את המס טיפול הזה ....

תודה!
    31
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

גיא 1 א
    אם תנסה לצאת מנקודת הנחה אחרת, הדואר הוא חברה ממשלתית והוא מבצע שירות ציבורי בסיסי וחיוני וגובה עמלות ובולים על כל דבר מהתעסקות בכספים, העברה או המרה, ועד לתפקידי דואר אמיתיים כמו מכתבים, חבילות וכו'.

כמו שלא לגיטימי שחברת החשמל תחליט להעלות את המחיר ככה סתם במחטף בלי לשאול אף אחד, ככה זה אמור להיות גם עם הדואר.

רק שדמוקרטיה זה סתם שם חיבה לקפיטליזם, ובסוף היום העבודה העיקרית של כל הבע"מים למיניהם היא איך לשתות עוד קצת דם מהגוף הגוסס של הציבור האפאטי.

הפטנט הזה כבר נרשם לפני שנים במדינה אחרת, ארגנטינה שמה, וכמו שכולנו יושבים ורואים טלנובלות ושעשועונים בטלויזיה ומשתכנעים שעדיף לא להיות עשיר עם צרות אלא עני וטוב לבב, וכמו שכולנו חכמים במאכריות בשני שקל ביד-2 ואי-ביי ככה אנחנו מתעסקים בהכל חוץ מלהתקדם. והבוץ הכלכלי הוא טובעני, מי שלא מתחיל לשחות החוצה בזמן יגיע למקום שבו המאמץ העילאי ביותר רק יחזיק אותו עם הראש בחוץ.

תודה!
    1
    הודה 28 פעמים ב 26 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

העצומות האלה לא עוזרות.
    ככה המדינה מתנהלת, אם אתם רוצים לשנות תעשו משהו מעבר. לצאת לרחובות, להגשי תלונות ושאר פרוצדורה.
    בשביל ה30 שקל אני מעדיף לא להכנס לזה, ברור שצריך לעשות משהו אבל זה סיפור...מזכיר לי את העניין של המצלמות בכבישים, עדיין אין תשובה.לפחות הוגשה עתירה...שגם היא נדחתה.
    עוד כמה שנים נעבור לאירופה או לארה"ב ולא לא רק בגלל זה

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

האמת, לא קראתי את כל הפוסט, אבל בזמן הקריא עלתה ביא מחשבה אחת:
    הנה תשובה מהתכתבות שלי עם בחור אמריקאי באחד הפורום:
    הוא:
    Have not been able to get my hands on one plus I don't like XXX after owning few other XXX helis over the years. You can get the XXX flybar for $720.

אני:
    Acctualy RC711 has XXX for 629 USD

הוא:
    Great price. However, I don't buy from HK as I like to support the LHS and US based retailers.

היכולת שלנו להשפיע על החלטות המכס היא זעירה (מה כבר יכולים לעשות כמה אלפי טיסנאים, אם יש בכלל כמה אלפים). שנית, בואו נודע שאנחנו גרמנו לזה בכך שרובינו מבקשים מהשולחים לכתוב ערך מוצר שיקרי, מתחכמים עם המכס כדי לא לשלם מיסים ועוד.... יש מיסים ואותם צריך לשלם ואחרי ששנים עברנו על החוק, הם החליטו להגביר את האכיפה והם צודקים (עדיף מדינה עם סדר מאשר בית זונות פרוץ). היכולת שלנו האמיתית היא להשפיע על החנויות בארץ, הרי אנחנו הקהל היחיד שלהם! תתחילו לדרוש מחירים הוגנים (ואתם הרי יודעים כמה עולים המוצרים). תתחילו לעזור להם לסגור חוזים עם יצרנים וכך הם יקבלו מחירים טובים. תתחילו לתמוך בחנויות טובות ולהתעלם מחנויות לא טובות. בזה שנחזק את החנויות ונשתמש בכוחות השוק נגרום לאיזון הגיוני בין המחירים שהם נותנים ולבין השירות והזמינות של המוצרים בשבילנו.
    אתם חושבים שיקר בישראל? הנה דוגמא להמשך חיפושי אחרי מסוקים (אני עובר לצרפת אז החלטי לבדוק את המצב באירופה):
    מע"מ - 20% (במקום 16% בארץ)
    מכס - 25% (במקום 15%)
    שילוח - בערך פי 1.5 יותר יקר מחנויות סיניות

התוצאה - מסוק שעולה 630$ בHK, נמכר בחנות בבלגיה ב~1000 דולר + משלוח. אתם יודעים מה מחירו בישראל? 4000 ש"ח כלומר 10% וזה לפני שדברתי עם המוכר ולפני שהתחלנו לעזור להם לעזור לנו. אני הייתי קונה כאן (אבל אני לא כי אני לא אוכל לקחת אותו איתי).
    ישראלים תמיד בשלהם: רוצים שהמדינה תהיה כמו מערב אירופה או לפחות ארה"ב אבל מביאים כוח עבודה מסין ותאילנד וקונים בחנויות בHK. תתחילו לתמוך במדינה: מיסים שאתם משלמים חוזרים עליכם חזרה, חנויות טיסנים בהם את קונים (או לא) מספקות מקומות עבודה. איזה כיף יכול להיות כאשר נגיע למצב שבו יש יבוא ALIGN חזק, שיש יבוא FUTABA רציני ונציג HITEC.... הם יקבלו 30% ממחירי צרכן מהיצרנים, אחרי מיסים ושילוח אנחנו נשלם קצת יותר מהעלות בסין אבל המדינה תקבל את המיסים שלה. מה טוב, כולם זוכים: לנו יש זמינות מידית ושירות מקומי, לחנויות פרנסה ונחת מהעבודה, ליצרנים נציגת רישמית והמדינה מקבלת את המיסים ומחזירה אותם לנו!!!

הנה עוד תשובה שקיבלתי באותו הפורום מאדם אחר:
    I'm sure I could have gotten it for less but I liked walking in to the LHS and walking out with a new kit in my hands to start building that night.
    נערך לאחרונה על ידי knfevg; 28-10-2010 בשעה 07:25:08.
    -------------------------------------------------
    יבגני

תודה!
    730
    הודה 1,100 פעמים ב 464 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי knfevg צפיה בהודעה
    האמת, לא קראתי את כל הפוסט, אבל בזמן הקריא עלתה ביא מחשבה אחת:
    הנה תשובה מהתכתבות שלי עם בחור אמריקאי באחד הפורום:
    הוא:
    Have not been able to get my hands on one plus I don't like XXX after owning few other XXX helis over the years. You can get the XXX flybar for $720.

אני:
    Acctualy RC711 has XXX for 629 USD

הוא:
    Great price. However, I don't buy from HK as I like to support the LHS and US based retailers.

היכולת שלנו להשפיע על החלטות המכס היא זעירה (מה כבר יכולים לעשות כמה אלפי טיסנאים, אם יש בכלל כמה אלפים). שנית, בואו נודע שאנחנו גרמנו לזה בכך שרובינו מבקשים מהשולחים לכתוב ערך מוצר שיקרי, מתחכמים עם המכס כדי לא לשלם מיסים ועוד.... יש מיסים ואותם צריך לשלם ואחרי ששנים עברנו על החוק, הם החליטו להגביר את האכיפה והם צודקים (עדיף מדינה עם סדר מאשר בית זונות פרוץ). היכולת שלנו האמיתית היא להשפיע על החנויות בארץ, הרי אנחנו הקהל היחיד שלהם! תתחילו לדרוש מחירים הוגנים (ואתם הרי יודעים כמה עולים המוצרים). תתחילו לעזור להם לסגור חוזים עם יצרנים וכך הם יקבלו מחירים טובים. תתחילו לתמוך בחנויות טובות ולהתעלם מחנויות לא טובות. בזה שנחזק את החנויות ונשתמש בכוחות השוק נגרום לאיזון הגיוני בין המחירים שהם נותנים ולבין השירות והזמינות של המוצרים בשבילנו.
    אתם חושבים שיקר בישראל? הנה דוגמא להמשך חיפושי אחרי מסוקים (אני עובר לצרפת אז החלטי לבדוק את המצב באירופה):
    מע"מ - 20% (במקום 16% בארץ)
    מכס - 25% (במקום 15%)
    שילוח - בערך פי 1.5 יותר יקר מחנויות סיניות

התוצאה - מסוק שעולה 630$ בHK, נמכר בחנות בבלגיה ב~1000 דולר + משלוח. אתם יודעים מה מחירו בישראל? 4000 ש"ח כלומר 10% וזה לפני שדברתי עם המוכר ולפני שהתחלנו לעזור להם לעזור לנו. אני הייתי קונה כאן (אבל אני לא כי אני לא אוכל לקחת אותו איתי).
    ישראלים תמיד בשלהם: רוצים שהמדינה תהיה כמו מערב אירופה או לפחות ארה"ב אבל מביאים כוח עבודה מסין ותאילנד וקונים בחנויות בHK. תתחילו לתמוך במדינה: מיסים שאתם משלמים חוזרים עליכם חזרה, חנויות טיסנים בהם את קונים (או לא) מספקות מקומות עבודה. איזה כיף יכול להיות כאשר נגיע למצב שבו יש יבוא ALIGN חזק, שיש יבוא FUTABA רציני ונציג HITEC.... הם יקבלו 30% ממחירי צרכן מהיצרנים, אחרי מיסים ושילוח אנחנו נשלם קצת יותר מהעלות בסין אבל המדינה תקבל את המיסים שלה. מה טוב, כולם זוכים: לנו יש זמינות מידית ושירות מקומי, לחנויות פרנסה ונחת מהעבודה, ליצרנים נציגת רישמית והמדינה מקבלת את המיסים ומחזירה אותם לנו!!!

הנה עוד תשובה שקיבלתי באותו הפורום מאדם אחר:
    I'm sure I could have gotten it for less but I liked walking in to the LHS and walking out with a new kit in my hands to start building that night.
    יש היגיון במה שאתה כותב אבל גם הרבה תמימות...

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי guyro צפיה בהודעה
    יש היגיון במה שאתה כותב אבל גם הרבה תמימות...
    השילוב המנצח!
    יבגני

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אין לי בעיה עם זה שהמכס רוצה לעשות בדיקה יותר קפדנית. אבל למה אני צריך לשלם 30 ש"ח על זה שהוא לא מצא כלום... אם משהו עבר על החוק ונתפס במכס, שהוא ישלם על הבדיקה של החבילות של כולנו. נשמע הגיוני לא?

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אפשר להתווכת עם ההגיון אם חושבים בכלל על המטרה שלשמה קיים "מכס" (שמירה על יצור/עבודה מקומית). אבל השאלה היא מה אפשר לעשות עם זה..... לדעתי כלום. אז עדיף להתמקד במה שאני כבר כתבתי - תמיכה בחנויות ולא מלחמה בהם
    יבגני

תודה!
    31
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יבגני, הדבר היחיד שלא עובד באוטופיה שאתה מתאר הוא שהקפיטליזם פועל בדיוק הפוך, וככל שיהיה יותר ביקוש יהיו פחות סיבות לחנויות להוריד את המחירים.
    אם אתה רוצה להיות ריאלי כדאי שתיתן קצת יותר כבוד לאינסטינקט התחרותי האנושי, וצפה לייבוא פיראטי ולהרבה יותר העלמת מכס מלפני כן בכל הרבדים של הייבוא.
    על זה אנחנו משלמים את 30 השקלים, הקנס כמו תמיד מוטל על ההולכים בתלם ולא על העוקפים מהשוליים.

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אייל, ברגע זה פשוט מחכת את כל הידע והתיאוריות שיש לאנושות לגבי כלכלה.... לפני שאתה טוען דברים לא מבוססים על האופי של שווקים קפטליסטים, אני ממליץ לך לקרוא ולו ספר אחד בכלכלה (ממליץ בחום להתחיל מ Principles of Microeconomincs מאת Mankiw.
    האינסטינט הוא אינו אנושי אלה קמצנות והפוביית ה"דופקים אותי" הישראלית!
    יבגני

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

א. כמו שכבר כתבתי פה לא פעם, קוראים לי גיא ( נעים מאד ) ואתה יכול לקרוא לי גיא.
    ב. הדאר הוא לא חברה ממשלתית, לצערך ולצערי הדאר הוא חברה שעברה הפרטה => מלשון נהיית פרטית. זה לוקח שנים וזה קורה בשלבים אבל זה קורה. השלב הנוכחי הוא שהמדינה מפסיקה לסבסד את עבודת הבדיקה או ההעברה.
    ג. אני גם קניתי מוצרי תעופה / חלקי חילוף / דברים של תחביב אחר בארץ, גם עכשיו וגם לפני שנים, את הסולו פרו שלי למשל קניתי בטיסן חיפה. זה היה יקר במאות שקלים ממה שהיה עולה לי באינטרנט, אבל רציתי "עכשיו" בלי לחכות חודש. ורציתי שיראו לי איך להפעיל את זה ורציתי שיהיה לי למי לפנות כשזה לא יעבוד. רוצה לשמוע קטע ? אחת הסוללות היתה דפוקה מהמפעל. קבלתי סוללה חדשה במקום. זה לא היה קורה עם הסיני. נכון ? אני לא הייתי שולח לה"ק סוללה של 0.99$ וגם אתה לא. ( למרות שהסוללה הזאת עולה 5$ - אני משתמש בסוללות חליפיות ) והכון שמחיר הסוללה הוא לא גבוה אבל אני תומך ב LHS שלי ( לפעמים ) ואני מאזן בין להוציא המון פה או להוציא המון שם

אז יש ויש ... אני לא מצדיק את המהלך ואני לא מצדיק כמעט כלום בעסק הזה אבל כל אחד יעשה את השיקול שלו.

הבדל של 30 שח על חבילה של 100$ זה זניח. צודק או לא זה עניין אחר, אבל זה זניח מבחינה כספית.
    אז אני אשתדל את ההזמנות שלי לארגן ככה שלא יהיו לי חבילות של $1. כשמעלים את מחיר הסולר ואני משלם היום 5.95 שח במקום ה 2.90 ששלמתי כשקניתי את רכב הסולר הראשון שלי. בלי שום הצדקה לחלוטין ... אז אף אחד לא משתולל פה ואנחנו מוציאים על דלק / תחבורה הרבה יותר ממה שמוציאים על תחביבים.

הכל עניין של פרופורציה. אתה אמרת לי את זה

גיא.

נ.ב. - גם חברת החשמל מעלה את המחיר במחטפים כשהיא רוצה לממן מכונית חדשה למנכ"ל או דיבידנדים או תיקון צינור גז באיזה חור נידח. היא גם לא נותנת דין וחשבון לא לי ולא לאף אחד.

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל שפירא צפיה בהודעה
    גיא 1 א
    אם תנסה לצאת מנקודת הנחה אחרת, הדואר הוא חברה ממשלתית והוא מבצע שירות ציבורי בסיסי וחיוני וגובה עמלות ובולים על כל דבר מהתעסקות בכספים, העברה או המרה, ועד לתפקידי דואר אמיתיים כמו מכתבים, חבילות וכו'.

כמו שלא לגיטימי שחברת החשמל תחליט להעלות את המחיר ככה סתם במחטף בלי לשאול אף אחד, ככה זה אמור להיות גם עם הדואר.

רק שדמוקרטיה זה סתם שם חיבה לקפיטליזם, ובסוף היום העבודה העיקרית של כל הבע"מים למיניהם היא איך לשתות עוד קצת דם מהגוף הגוסס של הציבור האפאטי.

הפטנט הזה כבר נרשם לפני שנים במדינה אחרת, ארגנטינה שמה, וכמו שכולנו יושבים ורואים טלנובלות ושעשועונים בטלויזיה ומשתכנעים שעדיף לא להיות עשיר עם צרות אלא עני וטוב לבב, וכמו שכולנו חכמים במאכריות בשני שקל ביד-2 ואי-ביי ככה אנחנו מתעסקים בהכל חוץ מלהתקדם. והבוץ הכלכלי הוא טובעני, מי שלא מתחיל לשחות החוצה בזמן יגיע למקום שבו המאמץ העילאי ביותר רק יחזיק אותו עם הראש בחוץ.
    נערך לאחרונה על ידי guy1a; 28-10-2010 בשעה 09:43:04.

תודה!
    18
    הודה 54 פעמים ב 50 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

נפתחה עצומה כנגד הדבר,http://www.atzuma.co.il/tax/

תודה!
    31
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי knfevg צפיה בהודעה
    אייל, ברגע זה פשוט מחכת את כל הידע והתיאוריות שיש לאנושות לגבי כלכלה.... לפני שאתה טוען דברים לא מבוססים על האופי של שווקים קפטליסטים, אני ממליץ לך לקרוא ולו ספר אחד בכלכלה (ממליץ בחום להתחיל מ Principles of Microeconomincs מאת Mankiw.
    האינסטינט הוא אינו אנושי אלה קמצנות והפוביית ה"דופקים אותי" הישראלית!
    זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך.
    ואל תגיד לי לקרוא ספרים על מנגנוני הקפיטליזם, ביקוש גבוה לא מוריד מחירים של מוצר שיש לו היצע מוגבל. אם מישהו הצליח להוכיח את זה אחרת באיזשהו ספר, הוא מוזמן לקחת את הספר הזה איתו כשהוא מחפש דירה בגוש דן.

ציטוט נכתב במקור על ידי guy1a צפיה בהודעה
    ב. הדאר הוא לא חברה ממשלתית, לצערך ולצערי הדאר הוא חברה שעברה הפרטה => מלשון נהיית פרטית. זה לוקח שנים וזה קורה בשלבים אבל זה קורה. השלב הנוכחי הוא שהמדינה מפסיקה לסבסד את עבודת הבדיקה או ההעברה.
    רשימת החברות הממשלתיות מאתר מבקר המדינה:
    http://www.mevaker.gov.il/serve/site..._company.asp#9
    תחת הכותרת "תקשורת"

ואני רק רוצה להעיר דבר חשוב מאוד - אני לא מתכוון להתווכח, אני לא מתכוון לצאת להפגין, לחתום על עצומות, להיאבק במערכת הרקובה או אפילו לאיים בתביעה (שזו הדרך הכי מנומסת להגיד בעברית "אני כועס ואני לא הולך לעשות כלום לגבי זה אבל תדע לך שהייתי רוצה להכאיב לך מאוד כרגע"). אני בסך הכל מתריע בפני חבריי שזה הזמן לאגור סטוקים של וזלין, כי הנקניקיה שלנו כבר מזמן מתבשלת.
    נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 28-10-2010 בשעה 12:49:03.

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

טוב,

שלחת אותי לחפש ואכן אני טועה. ( יותר נכון הוטעיתי והטעיתי )
    מצד שני, כתובים שם עוד הרבה דברים שלא קורים במציאות .. אז מי יודע

http://www.israelpost.co.il/newmail....s?Opendocument
    מצטט:

"יעדי חברת דואר ישראל בע"מ
    חברת דואר ישראל שמה לעצמה ליעד להיות המוביל הארצי של דואר, חפצים וכספים בישראל ולרחבי העולם, על יסוד עקרונות עסקיים וקווי מוצרים רווחיים, בתנאי תחרות הוגנים, תוך שימוש בטכנולוגיות המתקדמות ביותר. החברה מתחייבת לספק שירות ברמה גבוהה, בסטנדרטים בין-לאומיים, לכל מקום ברחבי המדינה. כמו כן מתחייבת החברה להעניק לציבור הרחב באמצעות בנק הדואר, שירותים פיננסיים מתקדמים, הזמינים לכל תושבי המדינה ושווים לכל נפש."

ובאותה נימה של ההזהרה שלך מההודעה הקודמת.

יש שם את המספרים הללו גם.

נתונים מספריים

7,000 מועסקים; 1,650 דוורים; 2,000 נציגי שירות;
    700 יחידות דואר (50 יחידות דואר ניידות)
    4,262 תיבות דואר לאיסוף דברי דואר;
    1,000 כלי רכב מסוגים שונים;
    2.5 מיליון דברי דואר ממוינים מדי יממה;
    787 מיליון דברי דואר בשנה;
    40 מיליון עסקאות ממוחשבות בעמדות השירות ללקוח;
    1.6 מיליון חבילות משונעות בשנה;
    2.3 מיליון משלוחים מהירים בשנה

אני לא בא להגן על אף אחד אבל ... אם זה באמת נכון, אז או שיקחו עוד עובדים או שלא פלא שהחבילות מתעכבות שם כל כך הרבה.
    נערך לאחרונה על ידי guy1a; 28-10-2010 בשעה 12:53:53.

עמוד 5 מתוך 18 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. הזמנה מחו"ל
    על ידי bargad בפורום פורום משלוחים, מכס וחנויות מחו"ל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-08-2010, 09:01:01
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-08-2009, 17:27:14
  3. [שאלה] יבוא מחו"ל
    על ידי B-B-1 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-03-2009, 17:44:44