גיא שלום,
ראיתי את ההודעה הפרטית שלך והחלטתי שנכון להגיב, במיוחד לאור זה שהזהרתי בעבר
פה בפורום לגבי קניה באתר הזה, ואפילו הגבת באותה הודעה
מדוע התעקשת לקנות מהחנות הזו ? (פעם אמר לי מישהו שהזול יוצא בסוף בזוקר והוא דיי צדק )
בכדי לסדר את הפרטים מבלי להיכנס יותר מדי לנתונים.
החנות אכן שלחה את החבילה אלי ואפילו לכתובת הנכונה, איני יודע מאיזו סיבה לא הגיעה אלי הודעת דואר לקחת את החבילה מהדואר, ולא בכך העיניין כלל, הסיבה שלי לביטול העיסקה נבע בראש ובראשונה מאופן ההתיחסות של המוכר בשם "הלמוט" שלדאבוני אני לא היחידי שחושב כך ראה שרשור בקישור הבא לגבי המוכשר
http://www.rcgroups.com/forums/showt...803255&page=12
כאשר עבר זמן לא סביר להגעת החבילה פניתי אליו בכדי לקבל את מספר החבילה בכדי שאוכל לבדוק אצלנו בדואר, המוכשר באופן מאד לא ברור התחמק מלתת לי את המספר של החבילה, כאשר לא קיבלתי תשובה במייל לעיניין, פשוט הרמתי אליו טלפון בכדי לבדוק את הנושא, לא רק שהצטערתי על כך מה גם שאת מספר החבילה לא קיבלתי,
למי שמכיר אותי אני דיי עיקבי, ומספר ימים לאחר מכן ניסיתי את מזלי שוב וחייגתי אליו
למרות נסיונות ההסברים שלי, שבכדי שאוכל לבדוק את הנושא בצד שלי עלי לקבל מספר חבילה כפי שניתן לכל חבילה שנשלחת מחו"ל גם אם היא לא ב - EMS
הבחור פשוט היה נעול בדעתו שהוא שלח את החבילה ולא היה מוכן לספק את המספר.
בראותי שאין עם מי לדבר החלטתי כיוון שלא קיבלתי את המוצר, לבטל את העסקה וכך עשיתי.
לאחר כשבועיים חברת האשראי זיכתה את חשבוני במלוא החיוב.ֿ
כמובן שהמוכשר מייד שלח אימייל אלי לפשר הביטול, תגובה ממני כבר לא קיבל וגם לא יקבל.
לאחר כמה זמן, שלח אלי אימייל עם צילום החבילה שחזרה אליו, כאשר נטען שהכתובת לא קיימת, למרות שהיא בהחלט רשומה נכון.
אילו המוכשר היה מתייחס כיאות ללקוח, לא היתה לי בעייה אפילו לספוג את עלות ההפסד של ה- 80$ עקב אובדן החבילה.
אך באין שיתוף פעולה עליו לטעון רק כנגד עצמו לאור הזלזול הבוטה בלקוחות שלו, וכפי שציינתי קודם, אני לא היחידי שחושב כך, ואפילו הייתי עדין בדעותיי עליו לאור סגנון הדיבור שלו.
אחרים בפורום האמריקאי חשבו עליו באופן הרבה יותר קיצוני, כפי שתוכלו לקרא בקישור שהצבתי למעלה ( כינו אותו במילה נ א צ י ) ומיותר להוסיף מעבר לכך.
גיא, אם תרצה לדבר איתי אתה מוזמן להתקשר אלי ( המספר בה.פ )
וחבל שלא התייחסת לאזהרות שלי בהודעה שאפילו הגבת בה.
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=26231
בסוף הזמנתי את הסרוואים של דיימונד מאתר אמריקאי אחר, ואין מה להשוות באיכות השירות, ומאד מומלץ, גם אם זה היה כרוך בעלות טיפה יותר גבוהה בסה"כ של 10 דולר.
האתר הוא
www.skipmillermodels.com
וגיא, אודה לך אם תצנזר את הפרטים שלי מההודעות מפאת צנעה, ופגיעה בי לדעתו הסוביקטיבית של המוכר ההוא!