מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
תמיד בעיה כשמדובר בסקיילים של מלחמת העולם ה2. סימוני הפלות זה לא כזה נורא. באתרים סינים למטוסים הגרמנים יש גם צלבי קרס גדולים כי המודעות שלהם לנושא שונה
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
יגעתי ומצאתי בארכיון שלי כמה תמונות של בוננזה דגם B35. המטוס הזה טס היטב והוא ידידותי להפליא. מנוע OS 110 ארבע פעימות.
עיקר כמעט שכחתי. הוא נבנה על ידי (סקרץ').
לא הבנתי... מה הבעיה? 37 הפלות, רובן באירופה. אה! בדקתי. זה זיוף! לא הייתה חיה כזו במלחמה. המטוס "נולד" ב- 1951, שש שנים לאחר המלחמה.
הכינוי "BBD" שייך ל- Landers והיה מצויר על כל המטוסים שהטיס. ואולם, סך ההפלות שלו עומד על 14.5 - הרבה מתחת למספרים של המובילים האמריקאים (Bong ו- McGuire), שלא לדבר על יפנים, פינים וגרמנים.
צודק! כל הכבוד שתפסת. גועל נפש ההמצאות הללו.
מרק
מדהים, אין מה להוסיף..ובכול זאת..
כולנו (כמעט כולנו) צרכנים של הסיני, אבל, לא כולנו בנינו טיסן מתוכנית או "קיט נגריה"..ולמי שמכיר את האיכות ורמת הגימור מהסיני בלבד,
אז היא זבל'ה לעומת טיסן ברמת ההשקעה, תיכנון, פירוט והשעות שהושקעו בדבר היפייפה הזה, זה תמיד מעורר בי הערכה לסבלנות שבקפדנות- הרי מדובר פה במאות שעות.
תענוג לכול חובבי הטיסנאות..כיף![]()
הדעה שלי בנושא: סקייל (כול סקייל שהוא לצורך העניין) אמור להיות סקייל, ואם היו עליו סימנים כאלו או אחרים- אז זה מה שהיה, הרי בסקיילים מנסים להגיע לרמת פירוט של לוח שעונים מקורי, אז נשנה את הסכימה?
אני מבין (תאמין לי שאני מבין..) את הרגישות בנושא צלב הקרס, אז אנחנו לא חייבים להחזיק טיסן עם צלב קרס..יש כאלו שמבחינתם זה היסטוריה לכול דבר, מלחמות היו תמיד, ותמיד אתה באחד הצדדים.