שמות משתמשים לתיוג

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 53

נושא: חדש בנושא מידע על טיסן מסויים

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל חדש בנושא מידע על טיסן מסויים

שלום לכולם. אני חדש בנושא תחביב הטיסנים (בערך כשבוע שאני מתעניין ומתחיל לקרוא ולהעמיק בנושא...)
    אני הולך להתחיל עם סימולטור למשך כמה זמן אבל אני מעוניין לדעת קצת יותר על הטרינר Bixler EPO 1400mm RTF http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=16542
    אני ממש ממש חדש בנושא ולא מבין במיוחד אבל יש עליו תגובות מצויינות למתחילים.(אין לי עבר בנושא כלי טיס,מכוניות או מנועים וציוד הקפי) אני בן 17 וחצי ואני מוצא עניין רב בנושא.
    אני הייתי שמח לקבל קצת יותר פירוט על הBIXLER ואיך הוא מתייחס אל מתחילים מבחינת התרסקויות ונוחיות הטיסה,עוד דבר.. אני רואה שהARF הוא פחות מחצי מחיר אבל אין לי שלט או בטרייה... אבל אולי אני אצליח להשיג משהו יותר זול?
    עוד משהו.. אני לא מתכוון להשקיע מעל סכום כזה כמתחיל משום שאני לא יודע איך ההרגשה ואני לא אוציא סכומי אטק על תחביב נסיוני. אני מקווה מאוד שאני אוהב את זה והנושא מעניין אותי. וגם כן המשלוח ביחד עם המכס יהרוד אותי זה כמעט מחיר כפול של הטיסן.
    תודה רבה לעוזרים!
    נדב.

תודה!
    12
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: חדש בנושא מידע על טיסן מסויים

שלום רב נדב, אתה חייב מדריך שיהיה איתך מהצעד הראשון שזה רכישה של הכל וכמה שיעורי הטסה, דרך הרשת כל מה שייעצו לך חברי הפורום הנכבדים יראה לך כשפה זרה ולכן לא תבין כלום, כשתמצא מדריך תפיק את המקסימום הנאה גם במחיר וגם בבחירה נכונה של הטיסן הראשון, מאחל לך הצלחה ועדכן אותנו מה בסוף הוזמן ואת הטסט הראשון שלך ושל הטיסן!

תודה!
    13
    הודה 34 פעמים ב 18 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היתי ממליץ לך לקנות דרך הפורום יש פה לא מעט ססנות וטיסני מתחילים שמתפרסמים חלקם אפילו בסט כולל שלט במידה ואתה מוכן להשקיע 1000 שח אני מכיר מישהו שמטיס איתי שמוכר טיסן מתחילים נהדר מבלזה כולל שלט וסוללות
    אם אתה מעונין צור קשר בפרטי בכל מקרה שיהיה בהצלחה

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה רבה. אני בעקרון לא יכול להרשות לעצמי מספר שעורי טיסה שהם יחסית ייקרים, אני מקווה לתמיכה גדולה מצד ההורים מכיוון שאני לא עובד ולא מרוויח כסף. אז אני צריך להתעלות על עצמי מבחינת נכונות להתמיד. ולכן אני רוצה להתחיל בקטן ולראות לאן זה ייתפתח, ואם התחביב ימצא חן בעניי אני חושב שהשמיים הם הגבול וגם זה לא! אני מקווה להשתלב בקהילה אף על פי שאני צעיר וחדש בנושא ואני מקווה לעזרה ותמיכה.
    אני גם כן קורא מדריכים מפורטים על כל נושא הטיסנים, ממתחילים ועד למקצוענים כדי להבין לעומק את הנושא. כל נושא שאני לא מבין אני מחפש מדריך שמסביר עליו, ככה שההבנה שלי בנושא מתחילה להתפתח ולא הכל שפה זרה.
    אני גם כן לא מתכוון ללכת על עיוור. יש לי מכר מבוגר שגם כן יחסית חדש בנושא אך מתמצא בו מאוד (קצת יותר מחצי שנה) הוא קורא בפורומים ואפילו פעיל בפורום הזה. גם כן הוא זה שהפנה אותי לפורום. הוא מסביר לי בפירוט על כל דבר. ואני מקווה שאולי יעזור לי גם ללמוד להטיס אבל אני לא מתכוון ללחוץ. אם זה יהי נחוץ אני אנסה גם לקחת מספר שעורים במידה שלא מסתדר. ואני הולך להשקיע שעות רבות בסימולציה לפני שאני קונה ומתנסה בדבר האמיתי במטרה ללמוד כמה שיותר וגם לראות אם הנושא מעניין אותי.
    תודה רבה על הקבלה החמה ואני מקווה להתנסות ולהטיס טיסנים.
    נדב.

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הבחירה שלך נבונה
    אם רק תלך גם במסלול הנכון (זאת אומרת עם הדרכה) תצא מזה הכי זול והכי טוב שאפשר
    הטיסן עצמו הוא מושלם למטרות שלך, וישרת אותך גם בעתיד בהנאה רבה. אל תתפתה לטיסנים נוסח ססנה ודומים.
    וקניה נבונה היא תמיד זאת שבה תקבל טיסן בסיסי ואת כל השאר תרכוש בנפרד.
    כשתזדקק לעזרה, תקבל
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כשאני התחלתי כמוך גם אני חשבתי ששיעורי הטסה זה ביזבוז כסף.
    לא הבנתי למה אני צריך לשלם למישהו זר בערך מאה שקל כדי שיעמוד לידי ויגיד לי דברים שאני בטח אצליח להבין לבד די מהר.

אחרי שריסקתי מסוק כמעט לתוך הפרצוף של עצמי עברתי לטיסנים, אחרי שהרסתי שלושה טיסנים שבניתי בעצמי (כדי לחסוך) וטיסן אחד קנוי (AXN הגירסה הקודמת של הביקסלר) והבנתי שאני לא יודע להטיס, אני לא נהנה מהתחביב הזה והחלקים האלקטרוניים והסוללות שהרסתי עלו לי הרבה יותר מכמה שיעורי הטסה, אז הלכתי וקניתי טריינר איכותי ולקחתי מדריך לשני שיעורים והפלא ופלא - בשיעור השני הוא אפילו לא לקח לי כסף, במקום זה הוא לקח לי את המצלמה ועשה לי "בוק"...

כל תחביב וכל ספורט חדש דורש מעט לימוד ומעט אימון, ויש הבדל מאוד מאוד גדול בין טיסנים ובין צעצועים מעופפים.
    תחליט לבד איזה מהם אתה רוצה להטיס וכמה פעמים אתה רוצה להדביק אותו.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היי נדב.

אני אמנם דיי חדש בתחום, אבל אני יכול להבטיח לך, שעם קצת השקעה, אתה בהחלט יכול ללמוד את רזי התחום בעצמך.

מצא לך שלט ותוכנת סימולטור ביד2 (realflight....realflight....realflight) ותתחיל לחרוש ולצבור שעות הטסה.

רק לאחר שתשלוט שליטה מלאה בהטסה בסימולטור, מצא לך ביד2 או פה באתר כפי שהמליץ לך גל, איזה טיסן סביר, (לעניות דעתי הטיסן ששאלת לגביו הוא אחלה התחלה גם ברמת העמידות שלו וקלות ההטסה שלו, וגם בכך שתחסוך לעצמך את הנחיתות וההמראות בטיסנים עם גלגלים - מתכון בטוח להוצאות כספיות ניכרות). מצא לך איזור הטסה מוכר ומוכרז באיזור מגוריך, תשתדל להגיע בשעות שהחבר'ה נמצאים, ותופתע לגלות כמה אנשי התחום אוהבים לעזור אחד לשני (לפחות בשטח). שאלות טכניות ועל סטאפים מומלצים תוכל גם להתייעץ עם החברה כאן, ולקוות לתשובה מהאנשים הנכונים, ומסתבר שגם כאן יש כאלה.

אמנם עד היום הטסתי רק טיסני נייטרו, וממש עכשיו אני נמצא בתהליכי לימוד ומעבר לתחום החשמלי, אבל עשיתי את אותה הדרך עליה המלצתי לך, ולהבדיל מאחרים, עוד לא יצא לי לרסק טיסן, רק מעט תיקונים קלים בעלויות זניחות.

להבדיל מפעם, שהיינו חייבים מדריך שילווה אותנו בדרך החדשה, אתה תופתע לגלות עד כמה אפשר להתמקצע בסימולטור וליישם כמעט אחד לאחד בשטח.
    פעם גם רף הכניסה לתחום היה גבוה ולא ריאלי לרבים, והיום במאות בודדות ניתן לרכוש סטאפ קומפלט ולהתחיל לעוף..
    הזמנים השתנו נדב, ואם האוטודידקטיות בדמך, קטן עליך.

תודה!
    31
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יניב, עד היום הטסת טיסני ניטרו בלי עזרה של אף מדריך?

ואתה חושב שבתור "די חדש בתחום" אתה חושב שזה מכובד וראוי לפסול את כל ההמלצות של הותיקים ממך בתחביב ולשלוח מתחיל למסע ניסויים על חשבונו רק בגלל שבא לך לכתוב כל מה שעובר לך בראש?

תודה!
    13
    הודה 34 פעמים ב 18 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
    הבחירה שלך נבונה
    אם רק תלך גם במסלול הנכון (זאת אומרת עם הדרכה) תצא מזה הכי זול והכי טוב שאפשר
    הטיסן עצמו הוא מושלם למטרות שלך, וישרת אותך גם בעתיד בהנאה רבה. אל תתפתה לטיסנים נוסח ססנה ודומים.
    וקניה נבונה היא תמיד זאת שבה תקבל טיסן בסיסי ואת כל השאר תרכוש בנפרד.
    כשתזדקק לעזרה, תקבל
    אתה רציני? אל תתפתה לטיסנים נוסח ססנה?
    טיסן בסיסי וכל השאר בנפרד? זאת קניה נבונה ?
    מזל שלא הכרתי אותך כשהתחלתי להטיס
    על ססנה rtf עם שלט מובנה

תודה!
    70
    הודה 131 פעמים ב 108 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל שפירא צפיה בהודעה

ואתה חושב שבתור "די חדש בתחום" אתה חושב שזה מכובד וראוי לפסול את כל ההמלצות של הותיקים ממך בתחביב ולשלוח מתחיל למסע ניסויים על חשבונו רק בגלל שבא לך לכתוב כל מה שעובר לך בראש?
    1+
    חיים גיל תעשה תרגיל

מנחת הבית
    ארסוף
    תודה!
    907
    הודה 1,001 פעמים ב 648 הודעות
    כניסות לבלוג
    41
    הוזכר
    6 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

+1

יניב, ומה תמליץ לו אם חו"ח ריסק את הטיסן שלו ופגע בנפש? עדיין ההאוטודידקטיות תעזור לו?

תודה!
    392
    הודה 246 פעמים ב 191 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: תגובה: חדש בנושא מידע על טיסן מסויים

ציטוט נכתב במקור על ידי yanivjr צפיה בהודעה
    היי נדב.
    אני אמנם דיי חדש בתחום, אבל אני יכול להבטיח לך, שעם קצת השקעה, אתה בהחלט יכול ללמוד את רזי התחום בעצמך. ...
    מסכים לגמרי. השאלה האם כדאי לעשות דברים רק בגלל שיכולים
    http://www.youtube.com/user/rcfreakamit

No good deed goes unpunished

תודה!
    70
    הודה 131 פעמים ב 108 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כל אחד לגופו של עניין יש כאלה שקולטים מהר ויש כאלה שקולטים פחות מהר.האם שווה לקחת סיכון ?רוב האנשים מספיק גדולים בשביל להבין לבד מה כדאי ומה לא
    חיים גיל תעשה תרגיל

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

איי.. אייל אייל..

איך זה שמכולם, אתה הוא זה שנפלת בפח ההנחתה שהגשתי כל כך יפה..

תקשיב, ותקשיב לי טוב.
    אני לא חייב לך שום דין וחשבון על כלום ממה שכתבתי, אני כותב, או אכתוב בפורום הזה.
    כל עוד דבריי נאמרים בצורה נאותה ומהוגנת, ואין בהם בכדי לפגוע באחרים.

תראה לי (או צטט לי) משפט אחד בו פסלתי לכאורה דברים של אחרים.
    כל דבריי נאמרים מתוך ראייתי וראייתי בלבד את הדברים, ומתוך נסיוני ונסיוני בלבד בתחום, ואין בהם בכדי לפסול את דבריו של אף אחד אחר.

אז תעשה לי טובה, ולך תרביץ את הביקורת ה "לא ממש מתבססת על כלום" שלך במקום אחר.
    עד אז, אני אומר את כל מה שבא לי, למי שמתחשק לי, ואני אשאיר לשכל הישר של המכותבים להחליט אם ואיך לקחת את דבריי.
    ותתפלא, עד עכשיו הטסתי נייטרו בלי עזרה מאף מדריך, ואני אפילו עושה את זה לא רע בכלל, לא ייאמן, בלי מדריך..פששש יא אללה, איך עשיתי את זה.. אלוהים, מדהים.

אם הפורום שלכם הוא סוג של דיקטטורה המכתיבה גישה אחת המתבססת על משמעת פורומים קיצונית, אנא אמור זאת קבל עם ופורום שיהיה ברור לכולם.

עד אז, כפי שאמרתי קודם, אשתדל לשתף מנסיוני ולשאוב מנסיונם של אחרים, כפי שעושים כולם.

בברכה
    יניב.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היי גיא,

אין שום קשר לצורת לימוד ההטסה שאדם בוחר לעצמו, לבין חו"ח ריסוק טיסן ופגיעה בנפש.

כל עוד אין חוק המחייב אותנו ללמוד להטיס ע"י מדריך מוסמך, ולעבור מבחנים ושאר ירקות, הרי שאין בדבריך בכדי להעיד על הכלל.

רבים האנשים בהרבה תחומים, שהיכולת האוטודידקטית שלהם (כן כן, אוטודידקטית), תביא אותם לתוצאות לא פחות טובות בזמן לא ארוך יותר.
    צר לי לאכזב אתכם, אבל יכולת הטסה היא לא מאותם דברים נשגבים שרק מעטים מאיתנו שמעו את הבשורה ויכולים להעבירה הלאה.
    אפשר ללמוד להטיס לבד, ואפשר לעשות זאת טוב. אני בטוח שיש כאלו שיוכלו לעשות זאת טוב מאחרים, ויהיו גם כאלו שייטב להם לו יקחו מישהו שידריך אותם,
    אבל לעשות מזה כלל המחייב את הכלל, ממש לא.

אז עשו לעצמכם טובה, קחו קצת אויר, ותקבלו את העובדה שאפשר ללמוד להטיס לבד, ואפשר אפילו לעשות זאת טוב.
    צר לי אם זה פוגע בקודש הקודשים שלכם, אבל אני עשיתי זאת, ו"רבים מידידיי הטובים עשו זאת גם", רוצה לומר מכיר לא מעט כאלה.

שבוע טוב

תודה!
    31
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברור שאפשר להתחיל לבד.
    ילדים בקיבוץ לוקחים כבר בגיל 13 את הטרקטורים לסיבוב, בחורים לפני צבא נכנסים לכושר לבד בריצות ארוכות סביב השכונה, אנשים קונים לעצמם מצלמה יקרה ולומדים לבד את יסודות הצילום ויש כאלה שאפילו מלמדים את עצמם תחומים מסובכים כמו אלקטרוניקה או טיסנאות.

אבל ילד שיכנס עם הטרקטור לכביש סואן יכול לעשות תאונה.
    בחור צעיר שמחליט גם להרים משקולות בעצמו יכול להיפצע או לגרום לעצמו נזקים בטווח הרחוק.
    היית רוצה שצלם לא מקצועי יהיה הצלם באירוע שלך? שחשמלאי חובב יטפל לך בארון החשמל?
    היית רוצה שילד יטיס בפעם הראשונה טיסן ניטרו מעל הראש שלך, בלי שיש לו קמצוץ קורדינציה והאצבעות שלו עדיין משקשקות מפחד?

אתה רוצה דמוקרטיה. רוב האנשים בפורום הזה או שהתחילו עם מדריך או שמצטערים שלא עשו זאת.
    יש גם כאלה שהתחילו לבד, וחלק מהם אפילו התקדמו והפכו לטיסנאים מצויינים, אבל בשורה התחתונה זו ממש לא הדרך האופטימלית.
    זה שאתה הצלחת לא הופך את זה לשיטה, וזה שלא הרגת אף אחד לא הופך את זה לבטיחותי בידי אחרים.

המרחק בין ניצול ציני של חופש הביטוי ובין עזרה מקצועית לזולת הוא עצום, והגישה התרבותית בפורום הזה משתדלת לשמור עליו מקצועי.

17. המשתמשים הבאים אמרו תודה לאייל שפירא על הודעתו:

guyst (01-08-2011)

תודה!
    290
    הודה 230 פעמים ב 209 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברור שאפשר להתחיל לבד.
    ילדים בקיבוץ לוקחים כבר בגיל 13 את הטרקטורים לסיבוב, בחורים לפני צבא נכנסים לכושר לבד בריצות ארוכות סביב השכונה, אנשים קונים לעצמם מצלמה יקרה ולומדים לבד את יסודות הצילום ויש כאלה שאפילו מלמדים את עצמם תחומים מסובכים כמו אלקטרוניקה או טיסנאות.

בחור צעיר שמחליט גם להרים משקולות בעצמו יכול להיפצע או לגרום לעצמו נזקים בטווח הרחוק.
    היית רוצה שצלם לא מקצועי יהיה הצלם באירוע שלך? שחשמלאי חובב יטפל לך בארון החשמל?
    היית רוצה שילד יטיס בפעם הראשונה טיסן ניטרו מעל הראש שלך, בלי שיש לו קמצוץ קורדינציה והאצבעות שלו עדיין משקשקות מפחד?

אתה רוצה דמוקרטיה. רוב האנשים בפורום הזה או שהתחילו עם מדריך או שמצטערים שלא עשו זאת.
    יש גם כאלה שהתחילו לבד, וחלק מהם אפילו התקדמו והפכו לטיסנאים מצויינים, אבל בשורה התחתונה זו ממש לא הדרך האופטימלית.
    זה שאתה הצלחת לא הופך את זה לשיטה, וזה שלא הרגת אף אחד לא הופך את זה לבטיחותי בידי אחרים.

המרחק בין ניצול ציני של חופש הביטוי ובין עזרה מקצועית לזולת הוא עצום, והגישה התרבותית בפורום הזה משתדלת לשמור עליו מקצועי.
    מילים כקוצים על גב הקיפוד!
    מתן.

שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברור שאפשר להתחיל לבד.

+1 מדויק!
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

+180
    מילים כפרחים על רכב ורוד.

אז אני מבין שעכשיו הגיע תורה של הדמגוגיה, אז תתפלא, גם להיות דמגוג למדתי לבד –

ברור שאופטימלי להתחיל עם מדריך.
    ילדים בכוכב נולד שרים כבר בגיל 16 ללא שום נסיון מקצועי בשירה,
    בשלנים במאסטר שף מפגינים את כישורי הבישול שלהם בלי שאף אחד לימד אותם לבשל,
    מליונרים, כוכבים ושועי עולם אחרים, עשו את הונם, ותרמו לחברה בלי שבקרו יום אחד בשערי האקדמיה.

לא היית הולך להופעה של זמר שלא למד שירה?
    לא היית רוצה לאכול ממטעמיו של שף בעל שם שלא כל כך עבר בתדמור? כן אה...
    לא היית מסכים לשמוע לעצתו של סטף ורטהיימר, גם אם זה אלוהים ישמור לא למד באוניברסיטה?

אז ילד שיכנס עם טרקטור לכביש סואן, עובר עבירה פלילית ולצורך העניין גם אתה יכול לעשות תאונה.
    לקרוא להתייעץ ולבדוק זאת הדרך הנכונה ביותר לקבוע תוכנית אימונים בלי לגרום נזק,
    מי שיוצא סתם לרוץ ריצות ארוכות כמו חמור, הוא לא אוטודידקט, יותר בכיוון של דיקט.
    צלמים מקצועיים מאוד שלא למדו בקאמרה אובסקורה יש לעייפה, וחשמלאי שיטפל בארון החשמל שלך, צריך להיות מוסמך כחוק.
    טיסנאי, צריך טיסן, ביטוח, ולדעת להטיס. אז שוב אייל, עשה לי טובה ואל "דמגוגיה" לי.

אני ממש לא "רוצה דמוקרטיה", אני יותר בכיוון של "לא שואל אותך ואת עדת מעריציך מה להגיד".
    ברור שעדיף ללמוד בהדרכה צמודה כמעט כל דבר בעולם, אין ספק שהייתי מסכים שחיים כהן יבלה איתי כל יום שעה במטבח וידריך את בישוליי.
    אבל לא לכולם זה זמין וקל..ובכלל, יש כאלה שנהנים ללמוד לבד.
    והרי ברור לך שבדבריי אני לא מדבר על ילדים, אני מניח שאת זה קלטת.

ושוב, לאלו מאיתנו שניחנו בכישרון, באהבה וביכולת ללמד את עצמם בצורה טובה,
    אז אין ספק שלימוד מדוקדק על סימולטור, קריאת מאמרים, והתייעצות בשטח ובפורומים, תוכל להביא אותם לתוצאות מעולות.
    קנו טריינר פשוט, עשו ביטוח, צאו לשטח, גם אם ריק בהתחלה, וצפצפו מלמעלה על כל הפלצנים.

בברכה
    יניב

תודה!
    12
    הודה 4 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אז יש לי פתרון אחר, קנה מה שבא לך סוג טיסן וכו' קנה שלט מה שבא לך ולך לאחד המנחתים הקרובים לביתך סתכל כיצד מתבצעת ההטסה תפנים ותטיס לבד, עדכן אותנו עם תמונות אם תוכל מהטסט!

תודה!
    290
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אין כל כך טעם להתווכח, עם המתחיל יבחר בדרך של יניב, אז שיהיה לו בהצלחה, וכנראה שהוא לא באמת זקוק לעזרתינו.
    עם הוא רוצה להיות חכם, יעיל, וזול, שילך בדרך הישר, כמו כל אלופי העולם שלמדו עם מדריך.
    מתן.

שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.

תודה!
    31
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יניב אין לי מה להוסיף
    אתה נינג'ה על, נמר טילים וגבר אחושלוקי
    אני מאחל לך המון בריאות, ושתמצא מישהו אחר שיאכיל את הטרול שלך

הנה תמונה מצחיקה לסיום:

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

נדב צהריים טובים,
    כמו שאתה רואה יש הרבה אמוציות בשרשור, קראתי את ה-Post ואני מבין אתה "נקרע" בין הרצון לקנות ציוד טוב והעלות של הדרכה (עלות משמעותית ולא מבוטלת).
    קודם כל אני מאוד מכבד את הערך שלך לכסף וההבנה שההורים שלך עובדים קשה ואתה לא רוצה להעמיס עליהם עוד בלקיחת מדריך מעבר לעלות הציוד הראשוני שהוא יקר.
    אני הייתי מציע לך ללכת בדרך הבאה :
    1. לפני שאתה קונה משהו - תגיע פעמיים שלוש לשטח הטסה של חברי הפורום (אנשים פה ימליצו לך בכיף לאן להגיע, אתה יכול ליצור איתי קשר בפרטי ולהגיע איפה שאני מטיס), תתרשם מהתחביב, תשוחח עם האנשים ותראה שרבים
    ישמחו לענות לך על שאלות ולעזור לך בקבלת החלטה מה לרכוש ללא כל תמורה (-:.
    2. התאמן כמו שצריך ולמד להטיס בסימולטור (אחד איכותי ולא FMS).
    3. אני בטוח שבשטח ההטסה תפגוש אנשים נחמדים שרוצים לעזור ואולי (אין הבטחות) ישמחו ללוות אותך בהטסות הראשונות שלך.
    4. שריין לדעתי סכום של 300~400 שקלים לטובת שניים, שלושה, ארבעה שעורי הטסה רק לקבל את הבסיס של ההטסה והבטחון, יכול להיות מאוד לאחר שתגיע לשטח יהיו אנשים שישמחו לעזור בשביל רק חיוך
    למרות שאני מטיס הרבה שנים גם אני צריך "תמיכה" ועזרה בהטסה במצבים מסויימים ותמיד מקבל אותה מהאנשים הטובים שמטיסים איתי ולכן גם משתדל לעזור בעצמי.

בכל מקרה אני לא ממליץ לך להתחיל בתחביב לבד שכן רוב הסיכויים שאתה תצא מתוסכל מהריסוקים ומהקושי, מצא שטח הטסה עם אנשים נחמדים ואפילו קח שניים שלושה שעורים לקבלת הבסיס של הבסיס, חבל שבגלל כמה מאות שקלים תוותר על התחביב היפה הזה.

רוב הטיסנאים שאני מכיר הם אנשים נחמדים , נלהבים ששמחים לעזור לאנשים מנומסים ונחמדים הרוצים להיכנס לתחביב.

אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואשמח לעזור כמה שניתן.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יואוו אייל, איזו תגובה בוגרת..

מה קרה, קצת קשה לך לנהל דיון ענייני,
    עם אחד ששם לך מראה מול הפרצוף?
    גדול עליך? לא מוצא תשובה הולמת?...
    לא יפה אייל, מילים כאלה מתאימות לאספסוף, לא לאליטה.

אני גם לא כל כך יודע למה אתה מתכוון במילה טרול,
    אבל כנראה שגם בעניין הזה תצטרך יום אחד לאכול את הכובע.

ובאמת הרבה בריאות לכולנו.

יניב

תודה!
    290
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כנראה לא הבנת, אבל לדעתי התגובה של אייל הרבה יותר בוגרת משלך...
    יש לי שאלה, גם את הטסט לרכב אתה עושה לבד?
    מתן.

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. [שאלה] מישהו ממליץ על Programming Card מסויים או שזה לא קריטי ?
    על ידי Ts7 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-06-2011, 20:47:26
  2. קצת מידע על DX8
    על ידי wind556 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-06-2011, 11:23:35
  3. מידע
    על ידי RAZ123 בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-10-2009, 13:36:55
  4. מחפש רכיב מסויים לraptor 30