עוד שירשור מצחיק לאוסף![]()
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
יואב
יואב, אתה חושב שהמסוק שמפורט בחתימה שלך "מתוכנן" יותר טוב מהX5?
ד"א,
גם אותי מעניין באיזו חברה אתה עובד...
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
קודם כל - לפי כמות השאלות שנשאלות כאן - נראה כאילו דרכתי על כמה בעלים של 500 ESP לדורותיהם
אז רק להרגעה כללית - אני לא חושב שום דבר רע על המסוק הזה ספציפית, רק ניסיתי להבהיר את הנקודה ש"כשלים תכנוניים" אפשר למצוא בכל מסוק שהוא, גם אם הוא טוב.
המוטרדים ביותר, מוזמנים לשים לב שבפוסט שלי המסוק המושמץ ביותר היה דווקא המסוק שאני מטיס (ותאמינו לי שאני נהנה ממנו).
כדי לסגור את הנקודה - אני מתכוון לזה שממה שאני זוכר, ב-500ESP שראיתי, אף אחד מהלינקים שקישרו בין הסוואש לסרוואים - לא היה מאונך לראש הסרוו בסוואש מאוזן. אין לי סיבה לחשוב שהבעיה הייתה בעיה של הרכבה, כי בעל המסוק הוא מטיס מנוסה ורציני (מאד - והוא כבר הגיב כאן בשרשור). אפילו שאלתי אותו על הלינקים, והוא אמר שזה רגיל במסוקים האלה.
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
אני לא מטיס ולא מרכיב מנוסה, אבל אכן שמתי לב שאם מחברים את הבולים לחור הקיצוני ביותר בהורן, אכן הפושרודים לסוואש נמצאים בזווית שאיננה 90 מעלות ביחס להורן. זו אגב ההנחיה בחוברת. בהתייעצות עם מנוסים ממני, כיוון שאני מטיס מתחיל ולא זקוק לזוויות חדות עד כדי כך בסוואש, העברתי לחור האמצעי וכעת זה ב90 מעלות בדיוק. לדעתי זו דוגמא נוספת לסוגיית האיזון בין צרכים ואילוצים שונים - אולי הוא פשוט בנוי בצורה שמתאימה יותר למטיסים מתחילים יחסית?
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
איזה סרט טוב !
אתם חושבים שיהיה לו סרט המשך ?
על מה הוויכוח כאן? שיואב לא קונה מסוק X5 בגלל כשל תכנוני (לדבריו)?
אז שלא יקנה, זכותו לא?
אני בטוח שהמהנדסים בגאווי ישנו טוב בלילה גם בידיעה שהפסידו את יואב כלקוח שלהם.
ולך יואב, מהנדסים טובים זה דבר חשוב אבל כמו בכל תחום בחיים אם לא מכוונים אותם נכון מקבלים לרוב את התוצאות המתוארות באיור הבא וזה מתיישב לא רע גם עם מה שאתה בונה בשירשור הזה:
![]()
נערך לאחרונה על ידי ziki; 05-11-2011 בשעה 21:10:02.
ציקי - דוגמה יפהאבל לא הבנת את הנושא של השירשור - בכלל מדברים פה על הטירקס 500ESP והלינקים מהסרואים לסווש..
![]()
אחד השירשורים היותר מטופשים שנתקלתי לאחרונה.... וציקי ההודעה אחרונה שלך קטלה אותי מצחוק.... היה שווה!!!
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון
EBAY,
לא יודע לענות לך בצורה רצינית כי אני לא מכיר היטב את ה X5 מעבר לתמונות\לסרטים\הסברים באינטרנט.
אני כן יכול להגיד לך שהמסוק שלי לא סובל מבעיות מיוחדות בטח לא ברמה של הבעיה עם הסוללה ב X5.
מן הסתם מקום העבודה שלי כמו גם שאר חיי הפרטיים, כשמם כן הם - פרטיים.
יואב
יואב, עד שאתה תחליט ותקנה מסוק חדש כולנו נפתח פה אולקוס.
ואחר כך יהיה דיון על האלקטרוניקה
ואחר כך דיון על השלט החדש שלך
ואחר כך על הסוללות שאתה רוצה
ואחר על המחברים של הסוללות
אוי ויי אוי ויי
(אפשר רק לקוות שהממשלה תפתור במהירות את משבר שכר הרופאים...)
קודם כל תפותח תוכנת המסמלצת ריסוק המסוק.
אח"כ תפותח תוכנה המסמלצת ריסוק אלקטרוניקה
אח"כ תפותח תוכנה המסמלצת נפילה של השלט על הקרקע מגבהים שונים וזוויות אקראיות .
לצורך חסכון תוכנה המסמלצת טעינה ופריקה לסוללות תפותח כבר עכשיו ותכלול יכולת לסמלץ מפלי מתח על המחברים במצב רגיל ובמצב גוברנור.
הממשלה תפתור קודם את שכר הרופאים שלמדו בטכניון .
יואב , מה אתה רוצה להגיד שאתה מסוגל לתכנן את זה יותר טוב ?. - בהצלחה.
מעניין אם מתכננני המסוקים האמיתיים חושבים על אלמנט הריסוק בתכנון.
לא הייתי מתייחס לעניין ריסוק בבחירת המסוק , למדתי מניסיון שהרבה יותר חשוב זה אמינות ( כדי שלא יתרסק ) , מלאי של חלקי חילוף ומחיר.
ואם אני אזרום אתך אז הייתי פותר את הבעיה עם איזה כלוב מתכת או חופה מנירוסטה בכדי להגן על המנוע כי הרבה יותר חשוב זה הריסוק , המשקל לא כלכך.
לפי מה שראיתי ושמעתי זה מסוק פצצה
הוא גם בנוי טוב וסט אפ קומבו שלו מצויין
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF