Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
ת'אמת שלא תיכננתי לשדרג אבל משעמם לי .... סתם, אתמול אחרי שתי טיסות שגרתיות התכוננתי לעלות לטיסה שלישית ולפתע נשמע רעש מעט מוזר מהמסוק, בבדיקה זריזה שערכנו גילינו כי בגג"ש הקטן (השחור) שמעביר תמסורת לזנב נטחנו קלות 2-3 שיניים ולא ממש ברורה הסיבה , המסוק לא נפגע/התרסק (ב"ה :-) ) בשום צורה.
כבר החלפתי את החלק הזה אחרי הריסוקון הקל שהיה לי בנסיון הריחוף הראשון לפני כמה חודשים ומעבר לזה שלא הצלחתי למצוא את החלק הזה זמין בארץ ומחירו ב FH הוא כ 12$ (ומינימום $15 משלוח) ההחלפה שלו פשוט מצריכה פירוק של כל תושבת הבום....
אתמול נפגשתי עם בחור מהפורום וקניתי ממנו את הראש ואת כל מכלול הזנב (כולל ההנעה) של ה ESP , כנראה שגם עכשיו גם יש לי סיבה למסיבה ואני גם אתקין את הספרטן.
נכון לעכשיו לא נראה שמזג האויר יאפשר לנו להטיס בסופ"ש הקרוב ויש סיכוי רציני שבעוד שבועיים אנחנו מתארחים באיזור הצפון (בית שאן - Wondered וחבורתו) לכבוד יומולדת של אחד מהצוות (אמיר) - יאללה תגיע !
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
לבית שאן??? השתגעת?
אני אשמח מאד לפגוש את אלעד היקר ואת יתר מטיסי הצפון אבל זה שעתיים וחצי נסיעה מהבית שלי..
יאללה זה אוף טופיק, נמשיך בפרטי
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
לצערי יש לי עוד זמן עד שהמסוק יטוס, ביום הראשון של הבניה (בהברגה הראשונה!!! איזה באסה זה..) הברגתי את התפוח למיקסינג ארם חזק מידי, וב E הם עשויות מפלסטיק ולא מברזל, הזמנתי חדשות , קודם שיגיעו , כנראה מחר אני עושה לו כיוונים והכל.
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
***************ח באמת אמרתה לי..
Tx - Futaba 8FG