תגובה: איזה דלק הכי מתאים למנוע ys-120

נכתב במקור על ידי
ziki
אלעד, במשפט הראשון שלך נגעת בדיוק בנקודה הבעייתית
אנחנו מסכימים שדלק 30% שיעורבב עם דלק 15% בכמויות שוות ייתן דלק המכיל כ 22% ניטרו בקירוב.
עד כאן הכל בסדר אבל האם מישהו באמת יודע מה כל יצרן דלקים מכניס במרכיבי הדלק ובאילו מינונים הוא בוחר להשתמש בעבור כל סוג דלק שהוא מוכר?
קשה לי להאמין שיהיה יצרן שיהיה מוכן לחשוף את הנתון הזה, יצרני הדלק לא מפרטים את ריכוז וסוגי כל המרכיבים שהם שמים בדלק.
דלק המכיל 15% פחות ניטרו מכיל יותר ממרכיביו האחרים, בדלק יש מספר סוגי שמנים לדוגמא, האם הם זהים בסוגם בין הדלקים?, ביחס בינהם?
כל עוד אין מידע וודאי לגבי זה הרי שעליך לצאת מנקודת הנחה שעירבוב שני סוגי דלקים לקבלת תערובת של 20% ניטרו לא בהכרח זהה לרכישת דלק 20% שיעודו כדלק על כל מרכיביו לעבוד כדלק 20%.
לירון, אם נושא ה 20% כל כך חשוב לך (אני בהחלט מבין את הרצון שלך לעבוד על פי הוראות יצרן, גם אני כזה וסביר שזה מה שהייתי שואף לעשות) אז נסה בשלב ראשון לפנות לאחד היבואנים בארץ ולהזמין מספר גלונים של 20% עבורך ובכך לסגור את הסיפור.
ציקי בוקר טוב!!! גם אני חושב בדיוק כמוך, אני לא הייתי מערבב שני דלקים באחוזים שונים כדי לקבל 22% ,צריך לבדוק טוב אם אפשר להטיס עם 30% ולא יגרם נזק למנוע או להטיס עם 20% כמו שהיצרן אומר שזה נשמע לי הכי הגיוני.
TREX 700 NITRO
V-Bar 5.2 Pro
JR
GAUI X7
SKOOKUM SK540