לא מצאתי ברשת... ?
תודה
לא מצאתי ברשת... ?
תודה
חפש באיביי:
toggle switch
.Itay.
איזה מהסוויצים נשברו?
בגדול אתה תמצא בקלות באי בי וזה כמה דקות עבודה להחלפה..
אם זה לא יכול להרוג אותך, זה לא ספורט זה משחק!
TREX 500
NAZA QUAD
KKMULTICOPTER QUAD
BIXLER- הי"ד, אותר בחלקים :-)
AURORA 9
או בשדרות הר ציון תל אביב
slow stick ,axn,ms swift2,mugi,exstra 300,mugi 150%
funsky ,easy glider ,funjet ,mini swift,.
Fw 190,funcab,p 47
מאיפה אתה בארץ ?
יש את כשיוף אלקטרוניקה בירושלים (אם המיקום רלוונטי לך)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
http://www.infinity-hobby.com/main/p...d=6832&osCsid=
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
תבדוק בדיוק מה נשבר (לפי האותיות) ותשלים!
http://www.infinity-hobby.com/main/i...page=2&osCsid=
guyro (17-02-2013)
כשזה קרה לי בפוטבה, פניתי למנחם אריאלי מראשל"צ (מתקן שלטים של פוטבה) והוא החליף את המפסק בחדש תמורת סכום סמלי בהחלט!
אפילו פרסמתי על זה שרשור כאן
אני מציע לך לפנות למישו מבין כי החלפת מפסק אינה דבר של מה בכך.. גם אני חשבתי שזה פשוט אבל מסתבר שכל זוג מפסקים יושבים על לוח משותף (לפחות ככה זה בפוטבה) ולהגיע למפסק עצמו זה לא כל כך פשוט כמו שחושבים.
עד כמה שזכור לי לפחות במפסקים האורורה זהה לפוטבה אז אולי כדאי שתפנה אליו גם.
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
ממש תודה לכולם על התגובות, המפסקים שנשברו הם שני המפסקים הארוכים בשני צידי השלט, באורורה ההחלפה דיי פשוטה לפי מה שראיתי כשפתחתי את השלט
יש גישה נוחה למפסקים צריך רק כמה הלחמות פשוטות, השאלה האם אני חייב את המפסקים של האורורה
או שאפשר להשתמש במפסקים של שלט ספקטרום או פוטאבה ישן שזרוק אצלי בבית ? זה נראה באותו הקוטר
נשברו לי שני המפסקים הארוכים בשני צידי השלט,
שוב תודה לכולם על העזרה..
רועי
same same...
.Itay.
מפסק זה מפסק זה מפסק, החשוב זה סוג המפסק ולא אורך הזרוע!
מפסק שלושה מצבים יוחלף במפסק עם אותה פונקציונאליות בלבד וכן הלאה!
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
החשיבות באורך המפסק זניחה כשמדברים על פונקציונאליות אבל, שים לב שבכל השלטים שמכבדים את עצמם המפסקים בעלי אורכים שונים ויושבים במקומות יעודיים על השלט, בחלקו העליון הארוכים נמצאים "בחוץ" והקצרים "בפנים", ובחזית השלט זה ההיפך, וזה לא במקרה..
כאשר מטיסים יש חשיבות לאורכי המפסקים מבחינת הנדסת אנוש של השלט, התכנון הנ"ל מבטיח גישה בטוחה למפסק הנכון בין הוא נמצא נמצא בחזית או בחלק העליון וכך מקטין הסיכוי להפעלת מפסק לא נכון בזמן הלא נכון.
מי כמונו יודעים שהפעלת מפסק בזמן טיסה מצריכה ריכוז וחלוקת קשב מוגברת (לפחות אצל זקנים כמוני) וכל תכנון לקוי בהנדסת האנוש בשלט עלולה לגרום לתאונות.
עצתי לך, החלף במפסק זהה למה שנשבר והימנע מקומבינות ככל שאפשר!
נערך לאחרונה על ידי bartovmoti; 18-02-2013 בשעה 10:21:42.
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
Hagay (18-02-2013)
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
שוב תודה, אזמן את המפסקים המקוריים, פשוט מבאס לחקות עד שיגיעו במיוחד שיש צעצוע חדש בבית![]()
אני הזמנתי מפסק מקורי.
כשהוא הגיע ראיתי שזה פשוט מפסק סטנדרטי.
אני לא חושב שעלות הזמנת ה״מקורי״ שווה את זה, אולי רק בשביל ההרגשה.