"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
אני רואה את זה וכול הגוף שלי צמרמורת מזעם, זו חוצפה ברמות שלא יתואר, אנחנו משלמים למשטרה משכורת כדי שידחפו לנו דוחות על כלום, לא יאומן..
כולרות משטרת ישראל, ממשיכים לאסוף קבלות.. עצוב.
למי שלא חייב לראות האם לשוטר יש חצ'קונים, גם מצלמה בארבעים דולר עובדת מעולה.
ושיהיה לכולנו רק טוב
וכאן באה שאלת השאלות, מה יש לממונים על השוטר הנלוז לומר כשמציגים בפניהם את הוידאו הזה? לא אתפלא אם יגידו שהוא מפוברק. איך אני יודע? כי השוטר הזוטר פועל לפי הכלל הידוע: "כזה תראה וככה תעשה". כפי הנראה נושבת בו רוח המפקד. פשוט לא יתכן אחרת.
זה אותו סימפטום מוכר, לצערי אין לנו מה להלין על השוטרים. תמיד האזרח הטוב ישלם את המחיר שהעבריינים אמורים לשלם. כמו שלאותו שוטר אין עצבים להתעסק עם העבריינים האמיתיים (אלה שבאמת חתכו מימין), גם לשאר המשטרה אין כוח להתעסק עם הפושעים האמיתיים. זה מתחיל ונגמר בבתי המשפט, העבריינים הרציניים לא מפחדים מהשוטרים כי הם יודעים שייצאו עם עונשים קלים מאוד מבתי המשפט. אבל לאזרח התמים אין כסף להיות כל היום בבתי המשפט ולשלם לעורכי דין, לכן הוא מפחד מהמשטרה/בתי המשפט כי הוא יודע שהוא יאכל אותה אם הוא יגיע לשם.
ביום שהשופטים יתחילו להחמיר ולתת עונשים מקסימליים, קלה כחמורה, אז אולי גם השוטרים יתחילו לעשות את עבודתם נאמנה.
אין ספק שמה שקרה לא בסדר אולם לי נראה שהשוטר לא ראה נכון מה בדיוק עשית אלא קלט רק את הכניסה שלך לשמאלי.ותודו שזה מרטיח שאתה מחכה בסבלנות ומישהו עוקף את כל הטור ,על כיוון השוטר.
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
האם בסוף קיבלת דוח?
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
אני היתי שמח להתייצב במשפט עם השוטר ולהציג את הצילום
אם הבחור לא היה מסביר לו שיש את הצילום ניראה לי שלא היה לו סיכוי לצאת בלי כלום
כבר קרא לי ששוטר עצר אותי לאחר שיצאתי מהרכב ואמר לי שנסעתי בלי חגורה אחרי ויכוח קצר הוא אמר לי שהוא לא ייתן לי דו"ח "מחמת הספק" ,
למי הבית משפט יאמין אם אין צילום ?
אנחנו לא מפסיקים לשחק שאנחנו מזדקנים
אנחנו מזדקנים שאנחנו מפסיקים לשחק
כמה נוסחאות שכדאי לדעת http://www.efly.co.il/forums/showthr...9-%EC%E3%F2%FA
יצא לי להיות בבית משפט תעבורה.
שוטר אמר ככה וככה ..
אני הוצאתי הוכחה ..
השופט הסתכל שניה וקרא לשוטר .. וקרע אותו מול כולם על טימטום..
הרגשתי מאושר :-) ..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
זה לא אני בסרטון.
ראיתי בפייסבוק והחלטתי לשתף גם אתכם
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 4 Beta
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube