יש לי בעיה קטנה ... אני מקבל תמונה טובה מהמשדר אבל משום מה יש פס בתחתית המסך בגובה של סנטימטר לרוחב כל המסך שכאילו מראה לי עוד תמונה מטושטשת וזה מסתיר לי נתוני osd ..עזרה חברים??
יש לי בעיה קטנה ... אני מקבל תמונה טובה מהמשדר אבל משום מה יש פס בתחתית המסך בגובה של סנטימטר לרוחב כל המסך שכאילו מראה לי עוד תמונה מטושטשת וזה מסתיר לי נתוני osd ..עזרה חברים??
יש כאן תותחים בידע
אבל אתה חייב לתת כמה שיותר פרטים
סוג משדר / מקלט
תדר
אנטנות
כמה תמונות גם של המערכת וגם של הבעיה
משדר ts832 600 mw
מקלט מובנה בתוך מסך של בוסקם
תדר 5.8.. כרגע המערכת לא מורכבת עד הסוף, הבדיקה נעשית על הקרקע
צילום של הבעיה יכול לעזור הרבה
אולי זה קשור לשיטות שידור.
תבדוק שההכל על pal
מצורפת תמונה
ניסית לשדר ללא osd?
=============================
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
1. תנסה קודם בלי OSD.
2. שנה שיטת שידור בתפריט של המסך.
3. חיבורים רופפים.
ניסיתי בלי osd. ניסיתי גם עם משדר ומצלמה אחרת.....
ניסיתי גם להעביר ערוץ.. /=
הקטע שאני רוצה לנסותעם מקלט אחר אבל משום מה שאני מחבר אותו למסך לט מגיב כלום. מישהו מכיר את המסך?
בשידור למשקפיים יש גם את הפס?
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
אין לי משקפיים אחי.
אולי הבעיה היא דווקא במסך?
תסתכל מה רשמתי לך בסעיף 2:
תשנה את שיטת השידור במסך, כנס לתפריט של המסך ותשנה.
החלפת ערוץ לא תעזור.
שיניתי אחי לntsc... ואז התמונה היתה בסדר אבל הנתונים מosd היו למטה מידי ולא רואים אותם.
אולי דרך הכרטיס תכנות של הosd יהיה
אפשר להזיז אותם למעלה ?!
התקדמנו צעד.
אני לא מכיר את ה osd הזה, או את המשדר הזה כך שאני לא יודע לומר
FUTABA 9CAP
המצלמה (גם האחרת) תומכת ב-PAL?
כן אחי... היה אותו דבר בדיוק. תסתכל מה רשמתי למעלה. נראה לי אחכה שאגיע הכרטיס תכנות לosd ואנסה להזיז את הנתונים קצת למעלה שיכנסו לתמונה