קראתי שאפשר להכין תערובת של שמן תינוקות עם קצת סולר השאלה היא:1. האם הסולר יכול להזיק למשאבת העשן ?2.מהו היחס בין השמן לסולר?
קראתי שאפשר להכין תערובת של שמן תינוקות עם קצת סולר השאלה היא:1. האם הסולר יכול להזיק למשאבת העשן ?2.מהו היחס בין השמן לסולר?
ניסיתי כמעט את כל האפשרויות שרק עולות על הדעת. אף אחת לא הגיעה אפילו למעט מכמות העשן המתקבל מהחומר הייעודי. מזה זמן רב אינני מנסה יותר לערוך נסיונות ואני משתמש אך ורק בחומר שבקישור המצורף.
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin...&I=LXAN64&P=ML
בטיסני בנזין וסילון - סולר נקי עובד מצוין. הנ"ל מנסיון אישי.
אין לי מושג לגבי ניטרו.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
היי ליאור
לעומתך, לי אין נסיון עם עשן בסילונים, אבל נסיוני רב עד מאד במנועי בוכנה. עשן ברמה מתקבלת על הדעת ייווצר אך ורק במנועי בנזין. טמפ. גזי הפליטה גבוהה יותר מאשר במנועי מתנול והיא המפתח לכל השאר.
כאמור, אני משתמש רק בנוזל עשן ייעודי.
היי גדעון וליאור,
הנחת הייסוד שלכם לגבי הטמפ הגבוהה' בגוף הפליטה במנועי סילון ובוכנה ע"ב בנזין כתנאי הכרחי להיווצרות העשן הינה נכונה, אך גם במנועי ניטרו ואפילו בקטנים יחסית ניתן ואף ביצעתי בעצמי בעבר מע' עשן שמתפקדת יפה מאוד וצובעת את השמיים.
הבעיה כמו שציינתם וצדקתם הינה טמפ' נמוכה יחסית בגוף הפליטה - ע"מ ליצור תנאיי התאדות לנוזל בטמפ' נמוכה יחסית יש לחממו טרם המגע הראשוני עם גוף הפליטה, דבר זה מתבצע ע"י PRE HEATER COIL - צינור נחושת/פליז מסולסל, שסלול בצמוד לגוף הפליטה מצידו החיצוני או הפנימי (רצוי פנימי ע"מ לא לבנות בידוד תרמי חיצוני) ותפקידו הוא חימום הנוזל לטמפ' קרובה מאוד לרתיחתו טרם המגע עם גוף הפליטה - תנאי הכרחי להתאדות בטמפ' יחסית נמוכה של גופי הפליטה במנועי ניטרו.
חשוב לציין שבזמנו ניסינו יחסים שונים של סולר ושמן גיר עם תוצאות טובות, וטובות פחות (בעיקר מסריחות - בריח... ) - אך כמו שציין קודמי, התוצאות הטובות ביותר התקבלו עם נוזל העשן של Super Dri.
אחפש את השירטוט המתאים שהכנתי בזמנו ואעלה אותו...
בהצלחה,
ליאור
נושא החימום המוקדם ידוע ומוכר. אבל אַלְיָה וְקוֹץ בָּהּ. החימום המוקדם גורע מכמות החום הכוללת שעוברת במשתיק והתוצאה עשן דלוח. שנאמר: אין ארוחות חינם.