תגובה להודעה: התקדמתי קצת מסכנות אישיות

נכתב במקור על ידי
AVIV123
רגע רגע אני גם מחזיק סימולטור G4.5 ויש לי שלט של COPTERX לא לזלזל
אף אחד לא בא לזלזל בך! להפך כולם פה באים לקראתך ומנסים למנוע ממך עוגמת נפש.טירקס 250 הוא מסוק מאוד (!!) עצבני בתגובות שלו, הוא לא דומה לשום דבר שהטסת עד עכשיו, והוא רחוק עשרות מונים מכל מסוק קואקסיאלי , או ההירובו quark שהוא לא קואקסיאלי, אבל יש לו להבים בעלי דיהדרל כך שזה לא ממש נחשב. הטי רקס 250 הוא מסוק מאוד זריז, ושהוא מתרחק הוא נעלם מהר מפאת גודלו הקטן. אז זה נכון שהוא חמוד מאוד בגלל שהוא קטן, אבל זה בהחלט לא הופך אותו למסוק מתחילים. מסוק 450 הוא גדול יותר, יציב יותר ואיטי יותר בתגובותיו, זה כלל לא הופך אותו למגושם, אלא רק הופך אותו לקל יותר להטסה למתחיל, בכלל כלל אצבע, ככל שהמסוק גדול יותר כך הוא יציב יותר וקל יותר להטסה בשביל מתחיל 0א זלפי ההיגיון כולם צריכים להתחיל עם טירקס 700, אבל אני חושב שכולנו יודעים למהאף אחד לא מתחיל עם מסוק כל כך יקר), לכן לדעתי מסוקים מגודל 450 ומעלה (ועם דגש על המעלה) מתאימים למי שרוצה ללמוד להטיס מסוקים באמת, מסוקים בגודל של הטירקס 250 מתאימים למטיס מנוסה שרוצה מסוק קטן נוסף
ובקשר לבטיחות, אם תנהג בבטיחות הסיכוי שתקרה לך תאונה הוא קטן מאוד לכן אני ממליץ לדבר עם חברי הפורום המנוסים, שיתנו לך טיפים בטיחותיים כמו לנתק את המנוע של המסוק בזמן כיוונים, לא להטיס קרוב אליך או לחבריך, לא לפרוק את הסוללות יתר על המידה וכו' וכו'
שיהיה ברור שאני לא אומר שאתה לא תצליח ללמוד להטיס על הטי רקס 250 כמסוק ראשון (אני לא מחשיב את המסוקים הקודמים שלך למסוקים, אלא כהכנה למסוקים אמיתיים מהנים ככל שהם יהיו להטסה
) יכול להיות מאוד שתצליח, השאלה האם תהנה מתהליך הלמידה הזה, או שהוא יעבור עליך כתקופה מייאשת וארוכה מאוד
מקווה שעזרתי
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz