לחברי הפורום שלום .....
אני חדש בתחום ה FPV לאחרונה רכשתי במיטב כספי את הציוד הראשוני כדי להתחיל בתחום הFPV שקסם לי כל כך. וגם ולהגשים לי עוד חלום ילדות שרציתי מאוד .
ואז נברתי וחרשתי כול פיסת אינפורמציה כדי לקדם את החלום ולהפוך אותו למציאות וכמו שציינתי רכשתי משדר .מקלט . ומצלמה . לא היתפשרתי על איכות הציוד .
התקנתי הכול על איזי סטר שנרכש למטרת הנושא ...
עמלתי רבות כדיי להרים את הפלטפורמה שגם תיראה יפה מבלי לפגום באיכות הטיסה .
ואז יום שישי [אתמול] החלטתי לצאת לבצע בדיקות קרקעיות באזור . כמו איזון בדיקת הפרעות של מערכות החשמל ו טווח קרקעי של השלט .[לא טווח בטיסה]
ואז החלטתי לנסות לבצע טיסה רגילה כאשר המערכת מחוברת רק כדי לראות אם הכול עובד הצבתי מוניטור כדי לראות הכול .
הטסתי כ3דקות כאשר אני שומר על קשר עין. וכול כמה שניות מעיף מבט לעבר המוניטור ורואה שהכול בסדר התפעלתי מין הרזולוציה והיכולות המדהימות הייתי כמו ילד שראה את הדבר הכי מקסים ונישאר עם פה פעור. לא שמתי לב שאני ניסחף..... כאשר הרמתי את ראשי למעלה לעבר הטיסן, הטיסן נעלם כמובן . ניסיתי לא לעבד אשתונות ולנסות להחזירו ע"י המוניטור. כל נסיונותי כשלו.
איבדתי אוריינטציה ובצער רב לאחר מלחמה לא קצרה כבה המסך והטיסן נעלם
אין מושג שיכול לתאר את גודל התיסכול והעצב . כמובן שפתחתי במלאכת חיפושים במשך שעות ארוכות בחום הכבד - אך גם זה לא הועיל.
לכן אני פונה אליכם חברי הפורום באם תשמעו, תיראו או תמצאו את הציוד שיקר לליבי אשמח ואפילו אתגמל את המוצא הישר.
[B][COLOR=red
צרפתי תמונה שצילמתי דקות לפני ההמראה ...
כל תגובה / רעיון / עיצה יתקבלו בברכה.
בתודה מראש
שרון
נייד - 0526647479