האם מוגי זה טיסן טוב למתחילים?
האם איזיסטאר הוא טיסן טוב למתחילים?
האם אפרנטיס או מנטור הם טיסנים טובים למתחילים?
ומה לגבי אקסטרה מקאפה?
טי-רייסר מפוליגל?
אולי איזה מיקרו צסנה מהונג קונג?
אז זהו שלא.
למתחילים לא טוב אף טיסן בלי מדריך להטסה.
אוטודידקטיות בתחום הזה עולה הרבה כסף הרבה זמן והרבה שברון לב.
זה אולי נראה כמו כנפיים עם מנוע אבל הדברים האלה לא מטיסים את עצמם, הם צריכים להיות בנויים לתפארת ונהוגים במיומנות. האויר אולי שקוף, אבל הרוח וכח הכבידה הם שני חלאות בלי רחמים.
מוגי שלא חוזק מספיק מאחור יטוס חרא, איזיסטאר עם מרכז כובד לא נכון יטוס חרא, אקסטרה עם פושרודים גמישים מדי יטוס חרא, מיקרו צסנה יטוס חרא ב140% מהזמן, טי רייסר טס מעולה בידיים של מקצוענים בלבד, אם אתה מתחיל וכיף לך לבנות אותו קח בחשבון שהוא יטוס חרא, בטריינר כמו אפרנטיס ומנטור - צריך להשקיע בהמראות ונחיתות מדוייקות וזה לא משהו שאפשר לנחש בלי להדביק אחר כך דברים בחזרה. ולהדביק בבית טיסן שעלה לך המון כסף זה הכי חרא.
שלוש הסיבות העיקרית לריסוקים של מתחילים הן - "יאללה, יהיה בסדר".
אחרי שכל פעם שחיפשתי משהו פשוט להטסה נתקלתי בהפניות לטיסן זול וקל לבניה וכל פעם הוא נבנה בקפידה אבל טס כמו כדור נייר מקומט, החלטתי שאני מוריד מצערת. הסדנה נסגרת עד להודעה חדשה והגרוטאות שבניתי הולכות לאכלס את הנוף של מסובים*.
יש לי ידיים טובות לחיתוך והדבקה ולהלחמה וחיווט, אני מקפיד על סימטריות ועל הדבקות חזקות, ואני משתפר מאוד בהבנה של מושגי החישמול של טיסנים, אבל נשבר לי התחת לנסוע לגעש 20 דקות כדי להטיס 4 דקות ברוטו, ואז לחזור 20 דקות הביתה ולזרוק לפח פרופלור שבור, לדלי מי-מלח סוללה מעוכה ולהתחיל למלא את המקומות השבורים בטיסן עם דבק. הטקס הזה הופך למדכא מסופ"ש לסופ"ש ואני משתדל שהתחביבים שלי יהיו גם קצת מהנים לפעמים.
כמובן שאחרי כל ריסוק כזה נזכרים המומחים להסביר את כל מה שמובן להם מאליו - פושרודים צריכים להיות קשיחים (גם אם זה שוקל יותר), כנפיים צריכות להיות קשיחות (גם אם זה שוקל יותר), הורנים צריכים להיות קשיחים (והזולים של הסיני הם ארוכים מדי וגמישים מדי), פרופלור צריך להיות עם פרופ' סייבר (ואפילו שתי גומיות לגיבוי), ממריאים ונוחתים נגד כיוון הרוח, בשביל לצאת מהזדקרות צריך לתת לטיסן לצלול קצת ולא למשוך עוד יותר "אפ", ועוד הרבה מאוד "מה לא ידעת?" שכאלה.
אתם יודעים משהו? מתחיל לא יודע בדיוק את הדברים האלה! ולשלוח מישהו לבנות בבית טיסן מפוליגל ולתת לו לשים עליו 100$ של אלקטרוניקה ולהגיד לו שזה נראה מצויין על השולחן ואז להסתכל עליו בשטח משמיד את כל זה ומתבעס, זה כישלון במושגים של פורום ושל קהילה.
בקיצור - איזה טיסן הכי טוב למתחילים?
הטיסן הקנוי שהמדריך שלך יידע להסביר באמצעותו כמה שיותר דברים.
הוא לא חייב להיות יקר, אבל הוא חייב להיות איכותי.
הוא לא חייב להיות טריינר אבל הוא חייב להיות גדול ככל שתוכל להרשות לעצמך.
הוא לא חייב להיות חדש מהחנות אבל הוא חייב להיות בנוי על ידי אנשי מקצוע ומהחומרים הנכונים.
ובעצם הוא לא חייב להיות אף אחד מהדברים האלה במידה והמתחיל סובל ממזוכיזם חמור.
* - הנוף של מסובים זה חיריה, BTW.