שרון, אתה צודק, הכוונה שלי במאזנות הייתה שהם נעות די חלק ואין צורך לקפל אותם באופן אגרסיבי שינועו יותר בקלילות.
אתמול והיום עשיתי את הטסט עם 2 המנועים החדשים והבקר החדש.
המנוע של ה - 3800KV הטיס את הכלי טוב מאוד בדיוק ל - 2 דקות עם פרופ 5X3 וגם מהר בטירוף ואז שמעתי חריקה מזעזעת והמנוע הפסיק לעבוד.
וזאת למרות שבדקתי עם מד הספק שהזרם שעובר בכלי לא חורג מהיכולות של המנוע, מסתבר שהוא התחמם מאוד ואז החום עבר ל- Fire Wall שהתחיל להמיס את החלק הקדמי של האף.
למזלי ראיתי את זה מיד והצלחתי למרכז את המנוע הלוהט שלא ימיס את האף לגמרי.
מצד שני עם המנוע 2500KV הכלי טס ממש מדהים, המנוע יורד בטמפרטורה פחות מפושרת לאחר כ - 11 דקות טיסה והבקר החדש של ה -10 אמפר יורד בטמפרטורה פושרת, שימו לב כל זה עם פרופ 5X5 הוא מגיע ל - 6.8 אמפר
מנוע 2500KV שיכול להגיע ל - 8A :
http://www.hobbycity.com/hobbyking/s...idProduct=5432
פשוט תענוג, מטפס ב - 90 מעלות, מסוגל לעשות לופ אחרי לופ ועוד.
החיסרון היחידי של המנוע הוא שהוא בקוטר של 22 מ"מ ולא ניתן להכניסו לאף, מה שעשיתי היה לקחת Fire wall נורמלי מדיקט, חתכתי עיגול יפה עם ה - Dremel שלי וחיברתי את הבסיס של המנוע קצת יותר קדימה יחסית ל - Firewall הדפוק שמגיע עם הכלי אבל עדיין כחצי ס"מ פנימה בתוך האף, מהצד השני הזלפתי דבק חם וגם מסביב לחתיכת ה - Fire Wall.
מאחר ומדובר במנוע פעמון, דאגתי שברגי האלן שתופסים את הבסיס של המנוע יהיו ממש על קצה האף שיהיה קל לפרק ולהרכיב את המנוע, את החוטים של המנוע חיברתי כבר עם קונקטורים זהובים ועשיתי חור קטן למעלה באף שדרכו עוברים החוטים לבקר.
ה - Fire wall החדש כבר לא מעביר חום לגוף וזה לא ממש משנה כי המנוע פשוט לא מתחמם, והוא בעל ציר של 3מ"מ - מה שמחייב פרופ סייבר של 3מ"מ.
פשוט מדהים, טס יותר טוב ממרלין של מולטיפלקס ואני לא אומר סתם, יש לי מרלין...
אני ישים תמונות סופיות בקרוב.
בקיצור שדרוג מאוד מומלץ לכל מי שיש את הכלי הזה, פשוט מאוד הופך להיות טיל, אני מעריך שהוא כבר עובר את ה - 100 קמ"ש...