היי,

דבר ראשון אני מתנצל על מה שאני הולך לעשות ל 90% מהפורום.

לאחרונה רכשתי את המטען הנ"ל כדי לטעון את הסוללות של המרלין FPV בשטח. יש לי איזה 8 אלו סוללות קטנות וזולות (3S - 750mAh, 500mAh, 600mAh...) ולא היה איכפת שמטען לא איכותי יקצר להן את החיים. אז רכשתי את ה Accucel-6 הכל כך אהוב על רבים פה.
לאורך זמן השימוש היה לי נדמה שהוא מטעין יותר מהר מהמטען ה ProPeak היוקרתי והאיכותי שלי ולא הבנתי איך. הטעינה בשניהם בוצעה עם BALANCER וב ProPeak לקחה 79 דקות וב Accucel-6 לקחה 60 דקות - זה היה מוזר. אני חוזר, ביצאתי בשניהם טעינה עם איזון - בוודאות
אני יודע שיש בעיה ידוע בהצגת הטעינה ולא בטעינה עצמה - אני לא מדבר על זה.
משהו נראה לי לא הגיוני מבחינת זמני הטעינה, לכן עשיתי לו מארב בחדר העבודה. שמתי שתי שתי סוללות זהות בקיבולת ובמחזורי הטעינה וגם בפריקה שעשיתי להן.
התחלתי את הטעינה והתחבאתי מאחורי הקיר וחכיתי לשעת פעולה. מיד בהשמע הצפצוף קפצתי על המטען ש"גמר מהר" הוצאתי את הסוללה ובדקתי מתחים בתאים. אהה.. תפסתי אותך!
4.19V, 4.21V, 4.23V המטען ניסה לשרוף לי את הבית! והוא אפילו לא טרח לעצור ב 12.6V כשהוא לא היה מאוזן.
עשיתי את זה פעמיים. אני לא יודע אם זה רק אצלי (עשית למטען כיול) או שזה גורף. אני ממליץ לכם לעשות את הניסוי שעשיתי. תכתבו פה את התוצאות שלכם.

אני כל כך מקווה שאני טועה.

לידעתכם.