אלעד, אני את הוייבים שלי לא מתחזק למעט כשהם מתרסקים (וזה קורה באימונים), או לפני תחרויות (מחליף דמפרים, מנועים אם מדובר בניטרו ולפעמים גם ציוד אלקטרוניקה בשביל להיות על הצד הבטוח).

רועי, אתה מעלה פה סברות באמת נכונות כסברות אבל מה לעשות שבשטח הדברים נראים אחרת?

ג'יימי רוברטסון מטיס בחסד, זכה באחד המקומות הראשונים בהטסה למוזיקה בטרידי מסטרס האחרון עם הטיסה הנ"ל. שנינו בעלי אותו סטאפ ומקבלים את אותו זמן טיסה כ4:00~4:30 דקות טיסה, להשוואה את המסוק שלי אתה שוב מוזמן לראות בשבת עד שייצא הסרטון (אולי לפני שבת אפילו). כנראה שהוייב (במקרה הנל אני מדבר על הוייב כי איתו יש לי הניסיון אך אני בטוח שהתופעות דומות גם עם הריג'יד או השייפ) בנוי בצורה בה צורת העברת הכוח לגג"שים ולראש יעילה יותר, אזור חזק יותר של תושבת המנוע, פריים מעוצב בצורה שמפחיתה משמעותית את כוחות הפיתול מאזור הזנב, בשורה התחתונה רואים את ההבדל בהטסה.

בעניין מערכות הפלייברלס, כנראה שקשה לך להפנים את זה, אני מדבר מניסיון, מסוקים שונים בעלי סטאפ דומה לא טסים אותו דבר נקודה! והמערכות הפלייברלס לא שיפרו את ההבדלים בין מסוקים שונים, אם אתה מכוון מסוק פלייבר X בדומה למסוק פלייבר Y הם לא יטוסו באותה צורה בדיוק כפי שיקרה עם מערכות פלייברלס.