ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
אהלן תומר

תודה על דבריך. איזנת את פני הדברים... ומה שאתה אומר מאד מתאים לראש שלי.
יחד עם זאת, כמה הערות מהבדיקות שעשיתי היום (וכן, התעסקתי בזה המון היום... לפחות 3-4 שעות בעבודה הוקדשו היום לנושא :-)):
1. אם כבר הולכים על מסוק מהדרג של kds, באיביי אפשר לקנות ב1160₪, כולל משלוח.
2. מחישוב שעשיתי על פי המפרט שפירסם כאן גיא היקר, שמעיד שהמסוק שלו טס יפה ככה, נראה שסביב 1600-1700₪ אפשר לקנות copterx עם שילדת קרבון ועם שלט קצת יותר איכותי ממה שמופיע בkds rtf -או turingy x9 חדש, או פוטובה 6ex יד שנייה, ועוד להוסיף חלקי חילוף וכלי עבודה בסיסיים, ועדיין זה ייצא פחות מ1800₪. אלא אם המכס יכביד עליי :-) נחלק לכמה חבילות קטנות.
3. הגעתי להחלטה שאני יכול קצת לפרגן לעצמי - אז יש מצב שאני אשדרג כמה מרכיבי המפרט שהציע גיא ואקנה חלק מהרכיבים בהתאם לסטאפ שהומלץ כאן באתר למסוקי 450- מבחינת סרוואים, בקר, ג׳יירו וכדומה.

בקיצור, אני מודה ומתוודה שאני לא מבין בתחום אבל גם לי לא היה נראה ממבט ראשון להשקיע על ההתחלה סכומי עתק. מנגד, אני רוצה להנות מהעסק וזה שווה לי עוד כמה מאות ש״ח. אז מה belt cp ירדתי. מסכן, קטלו אותו פה אחד.*
בנוסף לדברים, לפי המלצתו הטובה של עודד, אני רכשתי אותו: http://www.infinity-hobby.com/main/p...oducts_id=6737
עיסקה משתלמת עם מרכב ואלקטרוניקה טובה מאוד, אני מטיס אותו עם Turnigy 9x ( עד שיגיע ה - 700 ).