שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

נושא: התלבטות לגבי התפתחות לעוד כלי טיס מסוג אחר..

תצוגה בשכבות

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל התלבטות לגבי התפתחות לעוד כלי טיס מסוג אחר..

כבר כמה זמן אני במחשבה על הרחבת הצי לכלי נוסף. התקציב כרגע הוא לא גדול, 200-250$, ככה שעוד מסוק לא נראה לי שארכוש; זה יספיק רק לקופטר x 450 והתחושה שלי היא שבמסוקים נכון לעלות למעלה בגודל ובאיכות... שמתי לי יעד לקיץ 2013 לדלג למסוק 600 או 700. אבל בינתיים בא לי עוד כלי להטיס.
    ההתלבטות כרגע היא טיסן טריינר חשמלי או רחפן. הייתה לי גם מחשבה על דאון DLG שנראה לי נחמד מאד אבל פחות מתאים לאיזור שבו אני מטיס. להתרחב לטיסן זה קצת יותר זול להתחלה וקצת פחות מורכב מבחינת למידת התאוריה אבל אני חושש שיהיה לי קצת משעמם אחרי האדרנלין מהמסוק, רחפן - יש המון התפתחויות טכנולוגיות מדליקות בתחום הזה (ואני חובב צעצועי טכנולוגיה) אבל נראה לי קצת דומה למסוק (רק בלי אוטורוטציה... מפחיד). אין לי נסיון לא בזה ולא בזה. אבל אני מתעניין גם בזה וגם בזה וגם בfpv אולי פעם ובכלל, טיפוס שכל הזמן אוהב לגוון בדברים חדשים. אז בעצם רציתי לשאול לדעתם של כאלו שהתרחבו בתחביב ממסוקים אל כלים אחרים - מה דעתכם? אני לאו דווקא מחפש ריגושים אלא חוויית הטסה קצת אחרת כדי לגוון, כשעיקר המיקוד צפוי לדעתי להישאר בכל מקרה במסוקים.
    טחנתי קצת בסוגיה הזו בשבועות האחרונים בפורומים האחרים, מקווה שזה לא טרחני.. בקיצור הכוונה לממש את ההרחבה היא בקרוב ולכן זו הופכת מהתלבטות תאורטית למשהו מעשי יותר
    נערך לאחרונה על ידי Friman; 28-01-2012 בשעה 20:14:59.
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך