בשעה טובה הבק של קסטל הגיע אליי, צריך עזרה טכנית קטנה
אהלן חברים,
אז סוף סוף הבק שהזמנתי הגיע, מדובר בקסטל פרו, הרכבתי אותו מקודם ועשיתי טסט קטן באורך של חמש דקות שבו בעצם שיחקתי כמה שיותר מהר עם הסרבואים על מנת להפיל את המקלט(מה שבעצם היה קורה עם כל שאר הבקים כולל המובנה של הפלאש אחרי כ-5 שניות של משחק מהיר בסטיק).
ולאורך כל הטסט לא היה אפילו גליץ' אחד,המערכת החזיקה יפה מאוד תחת עומס גבוהה(אפילו ב-3d החזק ביותר לא מתנהגים ככה עם הסטיק) והבק התחמם אבל לא מאוד(וזה עוד בלי זרימת אוויר עליו).
ככה שקודם כל הדבר הזה פשוט מצויין וכרגע שווה כל שקל ששמתי עליו(160 בסה"כ) נקווה כמובן שיוכיח עצמו לאורך זמן.
בכל מקרה אני כרגע רוצה לחבר אותו באופן קבוע למערכת ולמסוק ונתקלתי בדילמה קטנה, לבק הזה יש שני חוטי outpot שכנראה באים כגיבוי אחד על השני, בעקרון הם אמורים להתחבר לשני ערוצים שונים במקלט- הבעיה היא שאצלי יש רק ערוץ אחד פנוי(מקלט 6 ערוצים של ספקטרום) וזה נראה לי לא אחראי וגם בזבוז להשאיר חוט אחד סתם מלופף סביב עצמו אז חשבתי לעצמי שאולי אפשר לקחת את החוט הנותר ולחבר אותו לפורט של ה-throtle שכן גם ככה מנתקים את החוט האדום על מנת לבטל את הבק המובנה של הבקר אז בעצם מה שאני צריך לעשות זה לנתק גם את החוט השחור של הבק ולהשאר רק עם חוט הסיגנל.
בשורה התחתונה השאלה היא פשוטה האם אני יכול לנתק מהבק המובנה של הבקר גם את החוט האדום וגם את החוט השחור ולהשאר רק עם החוט הלבן של הסיגנל?או שמא חייב להשאיר את החוט השחור של הבק לצורכי הארכה או משהו בסגנון?
תודה רבה לכל העוזרים,
יהודה.
Yehuda Bitton
Aurora 9 2.4Ghz
T-rex 450 DFC
T-rex 700E DFC