אני לא יודע מה המטרה שלך, אבל אלו לא "מסוקי מתחילים" , אף אחד מכל מה שהוצע לך כאן.
מסוקי ה4 ערוצים הקטנים האלו הם מסוקי צעצוע שלא מלמדים אותך כלום ולא יובילו אותך להמשך ולהתקדמות, ומסוקי ה6 ערוצים הקטנים האלו נועדו למטיסי מסוק גדול שרוצים להתאמן על הטסות "זולות".

אם המטרה שלך זה להיכנס לעומק התחביב של הטסת מסוקים, בדרך שבחרת רק תתרחק מהמטרה, תרכוש הרגלים לא נכונים, ובינתיים ביזבזת זמן וכסף.
חשוב להבין שכניסה נכונה לעולם מסוקי השלט רחוק עולה פי 10 מהתקציב שלך, ומי שאין לו 5000 ש"ח ממילא אין טעם שייכנס לזה, כי גם מסוק של 2000 ש"ח מחייב תקציב כזה לכל ההוצאות הנילוות.

אבל אם המטרה שלך זה להשתעשע בלבד בלי שום כוונות לעתיד, או שממילא אין באפשרותך להשקיע את הסכום הדרוש, אז אין לך יותר מדי אפשרויות.

האפשרות הראשונה היא המסוק שנקרא V911 , שמבין כל הקטנים בעלי 4 ערוצים הוא התמורה הטובה ביותר לכסף, אבל אינו האידאלי
האפשרות השניה וכנראה הטובה יותר בשבילך (אני מדגיש: בשבילך) זה המסוק שנקרא V912, שהוא גירסה מוגדלת של ה911, וסביר שתהנה ממנו יותר, כי יש לו סיכוי לטוס גם מחוץ לבית ולהיות יציב יותר
קבל קישור:
http://www.banggood.com/Wholesale-La...F-p-54568.html
למען הסדר הטוב אני חייב לציין שאת המסוק הזה לא הטסתי, ולכן ההמלצה מבוססת על הנסיון הרב ביותר שיש לי בנושא ולא על התנסות, אבל אישית ולמטרות שלך זה מה שהייתי בוחר לעצמי. וזה גם במבצע עכשיו.