שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 48

נושא: PROTOS Build Log

תצוגה בשכבות

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל PROTOS Build Log

החלטתי להשתדרג למסוק 500 לאחר שהטסתי עד כה BELT CP. לאחר הרבה קריאה והתלבטות בחרתי בסופו של דבר בפרוטוס. זה המסוק הראשון שהרכבתי בעצמי. אין ספק שהנסיון עם מסוק קודם עזר לי אבל עדיין זו הרכבה ראשונה מחלקים.

למה בחרתי בפרוטוס
    • משקל קל יותר מהאלטרנטיבות בגודל זה
    • ניתן להטיס עם סוללה 7S A123 בשל המשקל הקל ומקום מספיק מתחת לחופה – אוכל להטעין במהירות בשטח, להנות מסוללה עמידה בריסוקים, בטיחות וכו'.
    • ניתן גם להטיס את המסוק עם סוללות Lipo גדולות (דיווחו בחו"ל על הטסה עם עד 6S 3500 שמאפשר זמן טיסה ארוך)
    • חלפים זולים יחסית
    • המסוק וחלקיו משתפרים כל הזמן – משודרג באופן מתמיד ע"י היצרן על בסיס משוב הלקוחות.
    • הנעת רצועה – שקט יותר ותכנון אלגנטי
    • תמיכה מעולה של היצרן/מתכנן המסוק דרך פורומים
    • הרבה המלצות עליו ברשת מאנשים שהחזיקו מסוקים אחרים ומכרו אותם לאחר שניסו את הפרוטוס
    • במסוק חשבו על כל פרט – פשוט יצירת מופת הנדסית ומוצרים כאלו פשוט קונים אותי.
    את המסוק כולל כל הרכיבים האלקטרוניים שעליו קניתי בחו"ל.

קישורים חשובים

עוד קצת מידע רלוונטי לימים אלו (בטח יהיו דברים חדשים תוך מספר חודשים)
    • עד היום היה קיט פלסטיק (תרכובת מחוזקת עם קרבון) בלבד
    • בימים אלו ממש (תחילת אפריל) יוצא לחנויות קיט קארבון בשל דרישת המטיסים
    • יוצאים כרגע פיניונים 13 ו 14 שיאפשרו להוריד מהירות ראש עם סוללות גדולות
    • יוצאים גם חלקים משודרגים (קופסת זנב וגריפים זנב חזקים יותר, ועוד)
    • בקיצור – המסוק משתדרג כל הזמן למרות שהוא בהחלט טוב. נראה שהיצרן פשוט שואף לשלמות.
    כמו כן, שמועות מבוססות אומרות שהמסוק הבא שמתכנן היצרן הוא 450, ואחריו 550/600 כך שיש למה לחכות.

הערות כלליות לגבי הבניה ותאור הבניה:
    • הרכבתי את הקיט לפי הוידאו של Finless. הוא נותן הרבה מאד טיפים חשובים לאורך הדרך ולא מצאתי לנכון לחזור עליהם כאן. עם זאת, הוספתי טיפים שהוא פספס, חלקם מקריאה בפורומים, חלקם מקוריים שלי. וכמובן צילמתי את תוצאות השלבים השונים.
    • אני ממליץ למדוד כל סוג בורג/שייבה לפני השימוש שכן יש דמיון בין ברגים ושייבות גם באותה שקית ובקלות עלולים לטעות. קליבר דיגיטלי (ניתן לקנות ב DX די בזול) יקל את העבודה.
    • בקיטים חדשים רוב הלינקים מגיעים פחות או יותר מוכנים אך לא תמיד לגמרי ולא כולם. לכן חשוב לבדוק כל לינק ובמידה והחור אינו גדול מספיק להשתמש במכשיר להרחבת החורים.
    • חילקתי את ההודעות הבאות לפי שלבים, בד"כ לפי השלבים של בניית המסוק בחוברת.
    נערך לאחרונה על ידי vinay; 08-04-2009 בשעה 01:14:35.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •