-
תגובה להודעה: שיטה ערמומית של הסיני להשתיק את הלקוחות בקשר לזמן הספקה !
היי לכולם,
גם אני לא כל-כך מבין את ההתנפלות עליהם. הם בדרך-כלל בסדר, וכשהם לא - הם מתנצלים. אין להם סיבה לא להוציא משלוחים מוקדם ככל האפשר.
בכל מקרה, לדעתי כדאי שתשקלו מחדש את הפניה אליהם, במיוחד פניות כאלה שניתן לפרש כתוקפניות/מאיימות, כפי שהוצעו בעבר. כל הלקוחות בארץ הם טיפה בים המכירות שלהם, והם לא צריכים להיות מוטרדים יותר מידי, במיוחד כי אין להם תחרות מי-יודע-מה. אני מניח שרבים כאן יודעים על מקרים בהם חנויות סירבו לעבוד עם ישראלים באופן גורף בגלל ריבוי מקרים "לא נעימים" - לא כדאי להגיע למצב כזה. בנוסף, בגלל הבדלי תרבות וחקיקה, לפעמים מה שאצלנו נתפס כבקשה לגיטימית והוגנת, עלול להשמע בצד השני כחוצפה/יהירות/תוקפנות.
בואו נחכה בסבלנות כמו שהם ביקשו, ונראה מה קורה. פעמים רבות העיכובים הם בגלל סיבות אובייקטיביות - עומס גדול לפני חגים, חופשות וכו'.
נערך לאחרונה על ידי ZigiStar; 20-07-2009 בשעה 12:17:31.
טורניג'י - אבל מעליך!
.Three of my favorite inventions are PC, RC and AC
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום