שלום יש לי מספר שאלות על הטירקס 500ESP
איפה הכי כדאי להתקין את הג'ירו, בבלוק של הבום, או במגש התחתון (לפי מה שהבנתי לא כדאי להתקין אותו במגש המקלט) וקראתי גם שבבלוק של הבום הג'ירו אוסף רעידות, זה נכון?

אני מתכוון להשתמש בג'ירו ספרטן DS760, איזה סרוו יעשה את העבודה יותר טוב פוטאבה S9257 או JR DS3500G חשוב לי שתהיה לי נעילת זנב מוחלטת ואחידות גבוהה מאוד בקצב הפירו נכיוון שאני רוצה להתקדם ברמת ההטסה שלי בעזרת המסוק הזה
האם באמת צריך את הלינק של הספרטן עם המחשב?

בעניין הסוללות, האם יש הבדל בין פק אחד של 6 תאים לשני פקים של 3 תאים מחוברים בטור, כמובן בהנחה ששתי האפשרויות הן באותה קיבולת וקצב פריקת C, גם כאן מאוד חשוב לי שיהיה לי כוח לכן אם יש הבדל בכוח ו/או במשקל אז זה יכול להשפיע על החלטתי
אשמח לקישורים לסוללות חזקות במחירים טובים, אניכרגע חושב על פקים של 6 תאים 30C של טורנג'י שיש לי אחלה ניסיון איתן על ה-250
שאלה לגבי שימון, האם הטירקס 500ESP בא עם שמן כלשהוא? אני חושב על לקנות שמן TRIFLOW רגיל, גריז TRIFLOW (כדי לגרז את כל מיסבי הדחף במסוק) ושמן למיסבים של סקורפיון מכיוון שהבנתי שכדאי לשמור על המיסבים של המנוע המקורי
שאלה אחרונה לבינתיים, את המיסב שעולה על הטורק טיוב עצמו צריך להדביק בדבק מהיר, איזה סמיכות תהיה הכי טובה? THIN, MEDUM? אפשר להשתמש בסתם סופרגלו?
טוב זהו נגמרו לי השאלות לבינתיים תודה מראש לכל העונים