תודה איציק :-)

מוטי עד שלא היה לי נעילה אחת לא הפסקתי להמשיך, בעזרת איתי ובעצתו עשיתי הקפות כל ק"מ כדי לבחון את הטיסן בקוטביות אנטנה שונה (כאשר אתה עושה הקפה קטנה במקום אתה בוחן את איכות הקליטה במס' מצבים)

ושיחקתי עם האנטנה של השלט והתחלתי לכוון אותה לכיוון הטיסן ולכיוון הרצפה וגם קיפלתי שלב אחד, ניסיתי ממש לבחון את קצה גבול היכולת ועל פי מה שנוכחתי לגלות אני מאמין שאפשר להתרחק עוד יותר אבל יש כנראה קשר וודאי בין היום היפה שהיה והשדות החקלאיים הפתוחים שבהם הטסתי..
רחוק ככל הנראה מהפרעות כלשהן..

תומר, יש מס' מערכות LRS שנמכרות כיום בעולם, זה משתנה ביניהן מה הערכות הבסיסיות כוללות..

במסך OSD בצד ימין למטה זה המרחק ואכן הפעם ההקלטה להפתעתי ממש לא ברורה, אני צריך לסדר את ההדגשה של הגופן בOSD, וגם ככל הנראה להחליף אנטנת וידאו בדחיפות..

לגבי התדר 430-444Mhz אני רק יודע שזה תחום תדרים שזהה למכשירי תקשורת, האיפיון בחוק אני חושב שמתייחס למכשירי שמע ולא למכשירים לצורך העברת נתונים (אני רק משער)
לגבי ההספק (500Mw), אני יודע שבארץ אנשים מחזיקים מכשירי קשר בעלי עוצמות גבוהות בהרבה, וכמובן שיש את עניין הFHS שעוזר בעניין החוקיות (אתה לא נועל תדר מסויים)