שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 24 מתוך 24

נושא: TREX 600 לא מגיב

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    60
    הודה 16 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: TREX 600 לא מגיב

היום הלכתי לעשות כמה טיסות. כמו שאורי אמר לי, שיניתי את האחוזים של ה- Aileron וה-Elevator ל-60%, לא הרגשתי שום הבדל, אחר כך הורדתי את המסוק, אומנם העלתי את האחוזים ל-70% (אני לא יודע אם זה נורא, כי בכל אופן בדקתי והסוואש לא נוגעת בציר הראשי) אבל העלתי את האחוזים של ה-Pitch גם, מ-54- ל-60- וסגרתי את הסיכה שני סיבובים, למרות שהייתה רוח יחסית חזקה ובקושי עשיתי תרגילים המסוק נהיה חריף הרבה יותר, כשאני מעלה את הסטיק מצערת למעלה ולמטה (כמעט כל הסטיק) המסוק פשוט כמעט נעלם!!!

ממש כיף להטיס ככה. אני חושב שהבעיה היא הגבלה מכאנית, כמו שנאמר, שצריך כנראה להגדיל את האורך של הלינקים.

תודה רבה לכל מי שעזר!

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Pishpesh צפיה בהודעה
    היום הלכתי לעשות כמה טיסות. כמו שאורי אמר לי, שיניתי את האחוזים של ה- Aileron וה-Elevator ל-60%, לא הרגשתי שום הבדל, אחר כך הורדתי את המסוק, אומנם העלתי את האחוזים ל-70% (אני לא יודע אם זה נורא, כי בכל אופן בדקתי והסוואש לא נוגעת בציר הראשי) אבל העלתי את האחוזים של ה-Pitch גם, מ-54- ל-60- וסגרתי את הסיכה שני סיבובים, למרות שהייתה רוח יחסית חזקה ובקושי עשיתי תרגילים המסוק נהיה חריף הרבה יותר, כשאני מעלה את הסטיק מצערת למעלה ולמטה (כמעט כל הסטיק) המסוק פשוט כמעט נעלם!!!

ממש כיף להטיס ככה. אני חושב שהבעיה היא הגבלה מכאנית, כמו שנאמר, שצריך כנראה להגדיל את האורך של הלינקים.

תודה רבה לכל מי שעזר!
    עומר, הייתי מציע לך להצמד לחוברת ההוראות לפני שאתה הולך לשחק עם האורכים של הלינקים!
    מנסיון בנייה של כמה מסוקים , הם עובדים יופי לפי הוראות היצרן. אם יש לך בעיה עם בניה עצמית
    אז אתה חייב להיפגש עם מישהו, פשוט חבל על המסוק יש לי הרגשה שאתה פזיז מידי ואתה
    מתעסק בדברים שאתה עדיין לא מבין, חבל. לא בושה לקבל עזרה.
    צחי

תודה!
    60
    הודה 16 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ניסן וצחי צפיה בהודעה
    עומר, הייתי מציע לך להצמד לחוברת ההוראות לפני שאתה הולך לשחק עם האורכים של הלינקים!
    מנסיון בנייה של כמה מסוקים , הם עובדים יופי לפי הוראות היצרן. אם יש לך בעיה עם בניה עצמית
    אז אתה חייב להיפגש עם מישהו, פשוט חבל על המסוק יש לי הרגשה שאתה פזיז מידי ואתה
    מתעסק בדברים שאתה עדיין לא מבין, חבל. לא בושה לקבל עזרה.
    צחי
    כן אני יודע, אני לא מתכוון לשחק איתם, התכוונתי לומר שאורי אמר שכנראה המרחק של הבול לינק מהציר של הסרוו הוא לא במקום, וגם היום כשהלכתי להטיס כיוונתי הכל דרך השלט, אבל ראיתי שיש איזושהי מגבלה מכאנית, כלומר צריך לסובב קצת את הבול לינקים של הגריפים ואולי גם של הסוואש, אני לא יודע ואני לא נוגע בזה, אני מתכוון לתת את המסוק למישהו שייבדוק לי.

תודה

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כפי שכתבתי בהודעתי השניה...
    שהחלפת סרוויאם כנראה החלפת גם את זרוע הסרוו, אני מניח שזרוע הסרוו שהחלפת קצרה יותר מהזרוע שהייתה מותקנת קודם לכן,

אני חוזר על מה שכתבתי בהודעתי השלישית...
    בדוק בספר המסוק מהיא המלצת היצרן למרחק בין ציר הסרוו לבולינק, ותקן בהתאם.

הבעיה היא לא מתח הסוללה וכדומה,
    הסרוואים של SAVOX יודעים לעבוד גם ב 4.8 וההבדל לא כזה משמעותי כפי שתארת.

אורי

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •