שאלת תם : למה הוא טס יותר טוב מה 600 ? יש הבדל בתכנון ?
חשבתי שהוא שפוט מוגדל במידותיו אבל זהה בתכנון ל 600.
שאלת תם : למה הוא טס יותר טוב מה 600 ? יש הבדל בתכנון ?
חשבתי שהוא שפוט מוגדל במידותיו אבל זהה בתכנון ל 600.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
ראש אחר לגמרי. טס טוב פי 3 עד 5.
במה זה מורגש בזמן הטיסה/תרגילי 3D ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
לא קשור לראש המסוק בתצורתו הבסיסית ונתון כגון טס פי 3 עד 5 הינו הערכה אישית ואינו נתון שניתן להשוואה.
הסיבה העיקרית שה 700 חזק יותר נעוצה ביחס כוח למשקל עדיף שיש לו על ה 600.
600
מנוע 50 עם כ 1.9 כ"ס ומשקל טיסה 3.5 ק"ג (יחס של כ 0.54).
700
מנוע 90 עם כ 3.3 כ"ס ומשקל טיסה 4.5 ק"ג (יחס של כ 0.73).
יש סיבות נוספות לנוחות ההטסה של ה 700 כגון משקל שמקטין את הרגישות לרוחות,תנאי סביבה ומגביר יציבות , קוטר דיסקה ועוד...
אחד הדברים היפים שאליין עשו במסוק ה 700 הוא פשטות הגוף ומשקלו.
רוב מסוקי ה 90 בשוק כבדים יותר בכחצי קילו ואף יותר ומכאן באים הביצועים היפים שלו.
כייף לראות את ההתלהבות הזאת שלך ושל כולם עם הפרגון וכל השאר....
בהצלחה
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון
הומור - אצל חלק זה עובד טוב יותר.
אין שום קשר בין יחס הספק משקל לבין הצורה שהוא טס ישר או פונה. ב600 יש לי 55 שאיכשהו מביא אותו מאוד קרוב לביצועים של ה700, ובאמת שזה לא שיפר את ההתנהגות של המסוק במאום.הסיבה העיקרית שה 700 חזק יותר נעוצה ביחס כוח למשקל עדיף שיש לו על ה 600.
כמובן, אבל הראש שונה מהותית מב700, זה הכל. יש מסוקים בקטיגוריה של ה600 שטסים טוב ממנו, עם אותו קוטר דיסקה ובערך אותו משקל. תכנון הראש של ה600 כנראה פחות מוצלח מאחרים, וזה הכל.יש סיבות נוספות לנוחות ההטסה של ה 700 כגון משקל שמקטין את הרגישות לרוחות,תנאי סביבה ומגביר יציבות , קוטר דיסקה ועוד...
אנחנו לא מכירים אבל ממה שאני הספקתי לראות בשטח ולהטיס כאשר בונים את ה 600 נכון, עם אלקטרוניקה מתאימה וכיול נכון השמיים הם הגבול.
המסוק נותן ביצועים מרשימים וטס לא פחות טוב ממסוקי 50 אחרים ועבור מחיר ללא תחרות, הדבר נכון לניטרו, חשמלי,פלייבר או פלייברלס.
אתה יכול להיות יותר ספציפי ולהסביר מה בתכנון הראש פחות מוצלח ואיך הגעת למסקנה הזו?
אני באמת שלא מבין וגם לא זכור לי פירסומים על הנושא בשום פורום שעברתי עליו.
לא אמרתי שהביצועים לא טובים, הם מצויינים. הוא קל יותר ממסוקי 50 אחרים. אי אפשר להתחרות עם זמינות החלקים והפשטות, ובגלל זה אני מחזיק אחד ואמשיך לעשות כן לזמן הנראה לעין. זה היה הניטרו הראשון שלי אחרי 450 ובקונטקסט הזה הוא היה ממש מדהים, אבל אז בא ה700.
אני לא מטיס 3D אכזר, בסך הכל כמה דברים בסיסיים ואווירובטיקה, ודווקא בטיסה כזו מרגישים את היתרון של ה700 - הוא יותר יציב, יותר מדוייק ויותר סלחן. אמנם הכיול של שניהם שונה (בכוונה), אבל זה עדיין מורגש, ה700 פשוט יותר איכותי. זה עלה בהרבה מקומות בהם ה600 הושווה לVibe 50 למשל.
עדיין קשה למצוא חבילה טובה יותר מה600, בטח במחירים שלו כ600LE.