בואו נעשה סדר:
האנשים המופיעים כאן ורוצים טיסן, מטיסים כבר מסוקים, זה אומר שבכלל אין שאלה עם איזה רדיו, כי יש להם רדיו. למי שאין רדיו כל הנושא התקציבי משתנה.
לגבי הטיסן:
איזי סטאר הוא הטריינר הכי פופולארי בעולם, טס מעולה ביותר, וכמעט כל אחד יגיע איתו לעצמאות בהטסה החל מיום ההטסה הראשון, והכייף איתו לא ייגמר גם כשתהפכו למנוסים מאד, תמיד הוא יכול לשמש כפלטפורמה לכל מיני שעשועים כמו מצלמות וכו'.
צריך להבהיר שכאשר אני אומר את הדברים האלו אני מתכוון אך ורק לאיזי שנבנו בו מאזנות בשלב בניית הטיסן ולא לאחר מכן .
מחירו של האיזי ריק מכל תוכן עומד על סביבות ה400 ש"ח והסט אפ סביב ה60$ (בערך).
התוצאה היא טיסן מושלם ומענג ביותר.

AXN
טיסן חביב, בנוי היטב, יותר קטן מהאיזי, פחות יציב ממנו ודואה פחות טוב, אבל עדיין טיסן מענג ולא מתסכל כמו רוב הטיסנים האחרים מהסיני. היתרון הכי משמעותי שלו הוא העובדה שהוא בא לגמרי בנוי כולל מאזנות, ואפילו בנוי באיכות בניה סבירה +.
אין מה להשוות אותו לאיכויות של האיזי, אבל זאת אופציה לא רעה למי שאין לו זוג ידיים טובות ורוצה לחסוך כמה מאות שקלים.
היתרון הגדול של שני אלו הוא העובדה שהם ממריאים מהיד ונוחתים בכל שטח ואין צורך במסלול, מה שמאפשר גמישות רבה בשטחי ההטסה.
אפשרות שלישית-ומראש אני מסייג אותה למחוסרי תקציב- זה לבנות את הקאפה סטאר , שכאשר בעייות דואר הונג קונג ייפתרו והסט אפ יגיע אלי אוכל לעשות טיסת מבחן לגירסה 6 והאחרונה (ואז אוציא את השרטוטים המעודכנים). זה אמור להיות טיסן בעלות בניה של לוח קאפה ואלקטרוניקה הכי זולה,עם יכולות טיסה בסיסיות ביותר וללא שברון לב בריסוקים.

כל אחד מהטיסנים הנ"ל יביאו את המטיס לשלב שבו הוא יוכל לעבור למוגי, לאקסטרה ולשאר הטיסנים הפשוטים לבניה ומענגים בהטסה.